Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דוד שלי מחפש מדבקה להדביק לשמשה הקידמית באמצע,המדבקה שבאה במקור בהרבה רכבים כמקורי,עם הנקודות.

כזו:

attachment.php?attachmentid=352234&d=1378192921

יש דרך כלשהי להשיג כזאת?

אייבי ?

תודה לעוזרים.

Scan Speak

פורסם
יש לי למכירה כזה. רשום עליו HONDA

אם אתה מעוניין שלח לי הודעה בפרטי.

אני מעוניין, מאיפה אתה?

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם
הונדה 97 אתה הבנת על איזה מדבקה הוא מדבר ? אם כן אשמח לתמונה על מה מדובר,כי לא הבנתי אותו.

אכן הבנתי, מדובר במדקה בסגנון הזה על השמשה הקידמית, אך כניראה שעם כיתוב הונדה, אם אין לך הונדה אין לך מה לעשות עם זה.

srttint.jpg

1998.jpg

פורסם

שרשור של הונדה נעשה פה, פותח השרשור לא התכוון לכזה דבר, הוא התכוון למדבקה עם "החורים הקטנים" שממוקמת

בחלק שמעל המראה בשמשה הקדמית.

יכול להיות שיש לי מדבקה כזאת ספייר שקניתי באוטודיפו, כי קניתי שתיים ואחת הדבקתי, השאלה מאיפה אתה..

פורסם

בדקתי באי ביי .. יש להם שם רק כאלו עם כיתובים למיניהם

או חלקים לגמרי או קצת שקופים כמו שעושים חלונות כהים ויש בכל מיני צבעים.

אבל מחורר כזה לא מצאתי באי ביי.

פורסם
דוד שלי מחפש מדבקה להדביק לשמשה הקידמית באמצע,המדבקה שבאה במקור בהרבה רכבים כמקורי,עם הנקודות.

כזו:

attachment.php?attachmentid=352234&d=1378192921

יש דרך כלשהי להשיג כזאת?

אייבי ?

תודה לעוזרים.

מה תפקידה למעשה של המדבקה הזו?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם
מה תפקידה למעשה של המדבקה הזו?

זאת מדבקה מיוחדת שמסמנת לחייזרים שהאוטו הזה הוא לא חללית וככה החייזרים נמנעים מלהכנס דווקא אל האוטו הזה.

אתה באמת שואל? זה בעיקר נגד שמש, נגד סינוור, מטשטש את קרני השמש כמה שניתן, ומונע פחות חדירה של שמש, (כמובן באזור המדבקה)

• תוכן חדש...