Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי בוקר טוב ושנה טובה.

רציתי לדעת איך אתם מצליחים לנקות יסודי את הפנים הרכב , על הידיות והדשבורד ולהוריד את הליכלוך העיקש.

כמו שאתם יודעים חלקי הפלסטיק ברכב הם לא חלקים לגמריי ויש שם טקסטורה או סוג של .. ששם ניתפס הליכלוך העיקש

יש למישהו חומר להמליץ לי עליו

צילמתי 2 תמונות של ליכלוך שקשה מאוד להוריד אותו,

כמובן חומר שלא יפגע בצבע, ובצורה של הפלסטיק

תודה

IMG_2227.jpg

IMG_2226.jpg

פורסם

היה דיבור על חומר APC של שופרסל שעושה את העבודה,

אבל אחרי הרבה חיפושים פשוט לא מצאתי, חוטפים מהמדפים.

יש חומר גם של Chemical Guys שנקרא "ALL CLEAN"

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

לסף הדלת (כמו בתמונה שלך כולל הקטע הצר של שטיח הרכב) השתמשתי במעט קליה תרסיס (כן קליה זה שמסיר כתמים) וזה ממש חידש לי את כל הפלסטיק כולל הקטע הצר של השטיחון.

רסס קליה על המקום הרצוי,המתן 1-2 דקות,ונגב עם מטלית יבשה. אחר"כ נגב עם מעט מים.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

מצטרף להמלצה של APC משופרסל.

16 ש"ח ל4 ליטר.

וגם את זה מדללים.

החומר מוריד לכלוך עיקש ומחדש הרבה משטחים.

לפי התמונות זה יחדש לך את הפלסטיקים.

אופן השימוש הוא ריסוס המתנה קלה ושפשוף קל ע"י בד.

לכלוך עיקש אפשר להבריש בעזרת מברשת ולנגב בעזרת בד או נייר סופג.

אני ממליץ גם לשטוף במים את האזור או לעבור עם סמרטוט לח על מנת להוריד שאריות חומר.

פורסם
מצטרף להמלצה של APC משופרסל.

16 ש"ח ל4 ליטר.

וגם את זה מדללים.

.

יש למישהו צילום של האריזה?

השבוע הייתי השופרסל ולא מצאתי... :?

לנשמה מיני 1979 -

קישור

לחוויה טנדר סובארו 4X4

פורסם

ממליץ על הAPC של שופרסל, בשילוב עם מברשת שיניים יחסית חזקה (לא מהאלה שמתקפלות מכל דבר) פשוט לשפשף ולתת ניגוב.

פורסם

תלוי על מה אתה רוצה לעבוד, לג'אנטים אפשר לדלל 1:1 לריפודים ודברים עדינים יותר עדיף 1:10. בעקרון עדיף להתחיל מדילול לא אגרסיבי ולהמשיך משם בהתאם לצורך.

• תוכן חדש...