Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לה"ו

מחפש משהו פשוט ולא יקר שיעשה את העבודה

כרגע ההתלבטות היא בין שואב אבק של גולד ליין שראיתי בזאפ אבל יש שם משהו מוזר בביקורות, כולם מדהימות... לא יודע עד כמה זה אמין.. אולי כן, אני לא רוצה סתם להוציא שם רע.

וראיתי אחד נייד של דייסון שהמליצו עליו כאן בעבר והוא במבצע בדיוטי פרי ב 200 דולר.

מה אתם אומרים?

פורסם

תודה על התגובה המהירה, כעקרון אני לא מתכוון להשתגע בשל השקעה אחרונה במכונת פוליש של מגס', ניראה לי שבין 600 ל 700 יהיה סביר.

פורסם

לפי מה שהבנתי הנייד של דייסון ממש מעולה, שמעתי עליו המון המלצות ואני שוקל לקנות אותו לבית, גם עצם זה שהוא נייד זה מאוד מאוד נוח - רוצה לשאוב את הרכב ? פשוט תרד איתו למטה, בלי כבלים ובלי בלאגן.

לא יודע אם הוא גם שואב רטוב (יכול להיות שכן פשוט לא התייחסתי לזה אפילו כי אני לא צריך את זה אבל אם כן אז לדעתי כדאי ללכת עליו, מה גם שהחברה בנתה לעצמה כבר שם ממש טוב בתחום והרבה ממליצים עליה.)

פורסם

אני לא יודע עד כמה הוא יהיה יעיל לבית, לצורך העניין הבנתי מקריאה בנתונים שלו, שהוא מספיק לחמש עשרה דק' של עבודה חזקה, ושש דק' של עבודה מקסימלית.

אלא אם אתה אוהב לשאוב בריצה ואז זה כבר עניין אחר ;)

פורסם

שואב אבק של גולד ליין שראיתי בזאפ אבל יש שם משהו מוזר בביקורות, כולם מדהימות...

לא מפתיע, הדגם הנ"ל נידון בהרחבה והומלץ לא פעם באוף-טופיק.

חיפוש בפורום עם המונח "המוצץ מאיסטנבול" יניב מידע נוסף.

פורסם

קראתי עליו, אני מטבעי טיפוס חשדן ניראה לי שביחס עלות תועלת הוא מצויין, רק אם יש למשהו את הדגם הנ"ל אני אשמח לשמוע חוות דעת עליו.

אני לא מוצא את המבצע שראיתי על השואב דייסון dc35 ב200 דולר, מישהו ראה? שמע?

פורסם

ישראל, הגולד-ליין זו ההמלצה הקבועה שלי. שואב חזק מאוד, בעלות של כלום.

נכון, איכות החומרים לא הכי הכי, והגלגלים נוטים להתפרק, אבל המנוע חזק מאוד,

והוא שואב גם מים בצורה טובה מאוד. לנו יש כזה במשרד כמה שנים, והוא עובד

קשה מאוד. פעם אחת ששיפצו את המשרד, היו כמויות אבק וטינופת ששום שואב,

כולל הקירבי המפורסם, לא מצליח לנקות, וזה השואב היחיד שעבד ועבד ללא הפסקה.

אני הייתי סקפטי מאוד לפני שהזמנתי כזה למשרד, בגלל כל הביקורות הטובות מידי,

אבל אמרתי שעבור 300 שקל אני מוכן לנסות. ומסתבר שהביקורות נכונות.

פורסם

אני בעיקר מתכוון להשתמש בו לרטוב, העניין הוא שאני רוצה לנקות את הריפוד הפנימי ברכב זה שנמצא מתחת לשטיחי הרכב ואני לא מעוניין לחכות שיתייבש בשמש, וגם השטיחים עצמם, הרבה יותר נוח להשתמש עם שואב רטוב.

אגב, מה ההבדל עם מערכת ניקוי בקיטור?

האם התפקיד שלה זה גם לנקות כתמי ריפוד וכו'?

פורסם
לדעתי השואב יעשה את העבודה כמו גדול. קח בחשבון שלא משנה איזה שואב, זה אף פעם לא 100% יבש,

וצריך להשאיר איזה שעה את הרכב פתוח כדי שיהיה ייבוש סופי.

מחזק את דברייך.

מניסיון, השואב יכול לייבש, אבל 100 אחוז זה רק לאוורר את הרכב, פתוח ואני אישית אפילו משאיר בשמש אם ניתן.

ניקוי בקיטור זה שונה משואב רטוב, וכן ניתן להסיר איתה כתמים מהריפודים, אני אישית משתמש בזה לא מעט.

הצעתי לך את עזרתי בעבר, אציע שוב, חבל שתרכוש שואב רטוב ו/או קיטור בשביל שימוש חד פעמי/לעיתים רחוקות, חבל על הכסף, אם תרצה אשמח לעזור.

פורסם
לדעתי השואב יעשה את העבודה כמו גדול. קח בחשבון שלא משנה איזה שואב, זה אף פעם לא 100% יבש,

וצריך להשאיר איזה שעה את הרכב פתוח כדי שיהיה ייבוש סופי.

אין בעיה להשאיר קצת מים בקטנה ולייבש קלות אח"כ, הבעיה מתחילה כשאתה מנקה עם מים ו APC כלשהו ואח"כ אתה משאיר ללא שאיבה את המים שם.

מחזק את דברייך.

מניסיון, השואב יכול לייבש, אבל 100 אחוז זה רק לאוורר את הרכב, פתוח ואני אישית אפילו משאיר בשמש אם ניתן.

ניקוי בקיטור זה שונה משואב רטוב, וכן ניתן להסיר איתה כתמים מהריפודים, אני אישית משתמש בזה לא מעט.

הצעתי לך את עזרתי בעבר, אציע שוב, חבל שתרכוש שואב רטוב ו/או קיטור בשביל שימוש חד פעמי/לעיתים רחוקות, חבל על הכסף, אם תרצה אשמח לעזור.

תודה רבה מתן, אני בהחלט אצטרך עזרה אך לצערי חייב למצוא זמן להגיע אליך!

• תוכן חדש...