Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קומפוננטים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שחום,

לפני שאתם קופצים עליי ביצעתי חיפוש, קראתי המון ורק יצאתי יותר מבולבל....

מדובר על סיטרואן C3. התקציב הוא עד 1500₪ לקומפוננטים יד שנייה. ההגברה היא ממגבר ארבעה ערוצים מאפן (ישודרג בעתיד), יחידת הראש זה מה שבא עם הרכב (ישודרג בעתיד), כרגע בלי בידוד, זה השלב הבא. לגבי סדר הדברים אני יודע שהוא לא אופטימלי, אבל כרגע זה התקציב ועם הרמקולים המקוריים פשוט אי אפשר להמשיך... זה ברמה של כאב ראש אחרי שעה נסיעה.

הכוונה היא לבנות מערכת 2 way שבעתיד תעבוד אקטיבית. הרעיון הוא כרגע לקנות קומפוננטים טובים ובעתיד לשדרג לאט לאט את השאר.

האופציות שרלוונטיות כרגע ביד 2 בתקציב:

1. Audison Voce av k6

2. HAT Clarus

3. Sinfonia L Series

4. מידבסים של דוטק אוביישן עם טוויטרים או MT23 או TN51 או סקאן ספיק 3004/6000

לצערי האופציה של ללכת ולשמוע את כולם לא אפשרית מבחינתי מפאת חוסר זמן, בטח ובטח שאם אני לא שומע אותם אחד מול השני יהיה לי בטח קשה להחליט. אני לא אודיופיל ולא מתיימר להיות, אני פשוט אוהב מוסיקה ומחפש לשמוע באיכות טובה.

סגנונות המוסיקה הם רוק/פופ מיינסטרימי ומדי פעם קצת מוסיקה שחורה.

מבחינת סגנון הצליל קשה לי להגדיר, אבל בבית יש לי Infinity Kappa 70 שאני מאוד אוהב, והעדפתי אותו על פני רמקולים יותר יקרים של B&W.

כל עזרה תתקבל בברכה.

תודה

פורסם

אני ממליץ לך לחכות להשוואה שהולכת לעלות היום בערב או מחר בין כמה זוגות טוויטרים איכותיים.

בכל מקרה- כל סט מבין הסטים שהעלית הוא בעל אופי סאונד שונה, ומומלץ לשמוע לפני קניה שהרמקול אכן תואם את הציפיות שלך.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אני מחפש גוון צליל חם ומדויק, שאפשר יהיה לשמוע את ההפרדה בין הכלים ולא איזה עירבוביה... אני לא באמת יודע איך להגדיר את זה בגלל זה נתתי את הדוגמא של האינפיניטי

פורסם

לגבי הגוון החם, מורל חמים, לגבי הפרדה טובה בין כלים, זה כבר מצריך קצת יותר מהשקעה בסט קדמי (hu טוב, הגברה טובה, בידוד, מיקומים וזוויות).

ממליץ להגיע לאחד המפגשים רק בשביל לנסות לקבל את הרושם, סה״כ הסטים שחשבת עליהם שונים בתכלית אחד מהשני.

SCANSPEAK

פורסם

בידוד זה הצעד הבא, וההרכבה תבוצע בצורה מקצועית. אפילו יש לי מישהו בראש :-)

לגבי יחידת ראש והגברה זה יגיע בעתיד, כרגע אני רוצה להיות מוכן לפחות מבחינת הקומפוננטים אפילו שברור לי שבמצב הנוכחי אני מלא אנצל את מלוא הפוטנציאל שלהם.

לגבי הגעה למפגש, כפי שכתבתי כרגע, לצערי, לא מתאפשר לי.

אם מישהו יוכל להסביר לי פחות או יותר מה הכיוון של כל סט אני אשמח. לדוגמא, בהתחלה שקלתי את ההרץ, אבל לפי כל הביקורות שקראתי הוא יותר מיועד למי שרוצה עוצמה ומוזיקה אלקטרונית, האוס, ולכן מבחינתי הוא ירד מהפרק...

פורסם

אופציות 1\2\3 כולם טובות מאוד

על אופציה 4 לא הייתי הולך בשלב זה ומשאיר אותה לשלב מתקדם יותר בעתיד אם בכלל תרצה להגיע לשם

בנתיים אני חושב שעדיף לך לא לערבב רכיבים ולהסתפק בסט פסיבי איכותי כל שהוא

והאופציות שציינתה בהחלט מתאימות.

פורסם

אם רק ביררת על הרץ, אגב זה היה XL ? (+/- בסכום שרשמת, חדש/יד2) ואתה מחפש את ההפרדה בכלים, כדאי לך מאוד לשמוע את הסט, ובכלל לשמוע את יתר הסטים שרשמת כך שתהיה לך תמונה יותר טובה לדרישות שלך ומה אתה רוצה לקבל.

עדיף "לסבול" עוד קצת עם המערכת שיש לך ברכב מאשר לבחור ולקנות סט שאולי לא תהיה מרוצה מהתוצאה.

בהצלחה

פורסם

יש גם SEAS LOTUS PERFORMANCE באיכות מאוד גבוהה.

הוא ו SINFONI ברמות גבוהות יחסית לאחרים.

הייבריד אוביישן עם טוויטר אלייט גם אפשרות טובה לגוון סאונד שאתה מחפש אבל הפרדת כלים קשה לקבל פה.

FOCAL KRX2 גם טוב מאוד,לא חם אבל מפורט.

אם אתה רוצה חדש בלי לשמוע- ההרץ XL בחירה טובה. משומש- SEAS LOTUS PERFORMANCE בחירה טובה.

כמו שכבר אמרו פה-הכי טוב זה לשמוע.

פורסם

רק קראתי על ההרץ, עד כמה שאני זוכר לא ראיתי הרץ למכירה ביד 2... סתם נתתי אותו בתור דוגמא לסט שלפי הביקורות על אופי הצליל שלו מבחינתי הוא לא נשמע לי מתאים לצרכים שלי...

פורסם

פותח שרשור יקר,

חבל על הכסף ועל הזמן שלך. אתה הולך להשקיע פה סכום כסף נכבד רק על סט קומפוננט מה שאומר שאתה הולך להשקיע עוד הרבה כסף על יחידת ראש והגברה שיתאימו לסט. חבל שבסופו של דבר תהיה מאוכזב מהתוצאה. תלווה שמחברים בנתיים רמקולים זמנים ותגיע למפגשים לשמוע קצת סטים ומערכות כדי לקבל קצת כיוון לאיזה סאונד הולך כל סט. חוץ מהמחיר שאולי דומה בין הסטים הסאונד שלהם שונה לחלוטין.

BassHead:vamp:

פורסם

תגיע למפגש! אל תוותר על זה, אתה תתחרט אחר כך סתם.

אני למשל חשבתי ללכת על כיוון מסויים, ואחרי שהגעתי למפגש ושמעתי מגוון מערכות שונות, שיניתי לגמרי את הכיוון והלכתי על משהו אחר שלא חשבתי שאני יתחבר אליו.

העצה שלי ושל כל מי שהגיב פה עד עכשיו היא שתגיע למפגש, תשמע כמה מערכות שונות עם שלל חברות ודגמים ורק אחרי זה תוכל באמת להחליט על מה ללכת. אחרי הכל זה סכום לא כלכך קטן.

פורסם

ברור לי לחלוטין שלקרוא ולשמוע הם שני דברים שונים לחלוטין, והלוואי והיה לי זמן/יכולת להגיע למפגש, אבל לצערי לפחות בתקופה הקרובה אין לי.

קיוויתי שאולי חלק מהסטים תפסלו לחלוטין מבחינת הצליל שאני מחפש...

• תוכן חדש...