Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו קליאו 900 טורבו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ברשותי כרגע יונדאי גטס 2008 אוטומטית , ברצוני להחליף את האוטו הנ"ל באוטו יותר איך נגיד..מהנה וחסכוני.

האוטו הולך לשמש כאוטו שני במשפחה.

בעיקרון הדרישות העיקריות שלי מהרכב הוא שיהיה מהנה לנהיגה וכמובן חסכוני ושיהיה משודך לתיבת הילוכים ידנית.

חשבתי על הרנו קליאו 900 טורבו ידנית אך בגלל שלא התנסיתי אף פעם ברכב אם מנוע כזה קטן וטורבו רציתי לשאול האם מישהו התנסה?ומה חוות הדעת מהרכב הזה.

חשבתי גם על האיביזה 1.2 TSI אך אני יותר בכיוון של הקליאו(רק מפחד מהמנוע הקטן והביצועים הסבירים)

אם יש לכם עוד הצעות אני אשמח לשמוע התקציב עומד על עד 80 אלף (אם קצת גמישות) ואם זה רכב "חדש ישן" אז באזור ה 65

תודה רבה ויום טוב .

פורסם

דובר רבות בפורום על הקליאו החדשה - תעשה חיפוש. אני בכל מקרה הזמנתי כזו אחרי שהתרשמתי מאוד בנסיעת המבחן. כדאי לך לבצע נסיעת מבחן, ואז תדע האם היא מתאימה לך.

• תוכן חדש...