Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יכול להשיג את האימפרזה החדשה ב117 האם זה שווה לי?

(ראיתי באתרי ביקורת בארץ שהאוטו לא טוב... אשמח לשמוע מה חברי הפורום חושבים עליו)

פורסם
אני יכול להשיג את האימפרזה החדשה ב117 האם זה שווה לי?

(ראיתי באתרי ביקורת בארץ שהאוטו לא טוב... אשמח לשמוע מה חברי הפורום חושבים עליו)

שכחתי לציין שאני מקבל אותה בגרסת הסטייל פלוס וגם שאני מקבל אותה עם gps ועוד תוספות.....

פורסם

אתה יכול להבין לבד שאין פה התלהבות גדולה מהרכב הזה. אני לא מכיר אותו אישית, אך העיצוב שלו גורם לי לפהק וגם הנתונים על הנייר לא משהו. זה מסוג הרכבים שהייתי מצפה לראות לפני 6-7 שנים.

פורסם

האימפרזה החדשה עושה רושם כאילו היא באה מאוחר מדי (וזה באמת מה שקרה, בחו"ל היא נמכרת כבר די הרבה זמן). המתחרות החדשות כבר התקדמו קדימה ועכשיו לידם האימפרזה איבדה מהקסם שלה. אם היא הייתה מגיע לכאן לפני שנה וחצי, אז סביר להניח שהיינו מחשיבים אותה למכונית טובה ששווה את הכסף. עכשיו? היא פשוט מיושנת ופשוטה...

אבל, ככל הנראה רכישת האימפרזה היא לא רכישה רעה בגלל שצריכת הדלק די טובה וכנראה שהיא תראה אמינות מופתית כיאה לסובארו. הכל שאלה של מחיר. במחיר שאתה קיבלת היא יכולה להיות עסקה טובה (קורולה לדוג' מתחילה מכ-130 אלף ש"ח עם גיר אוטומטי חדשה מהחברה).

החסרונות של הסובארו הן בעיקר בחולשת המנוע, המנוע חסר מחץ ודי עצל. במיוחד אם אנחנו נשים לידו את המנוע של הקורולה החדשה או את המנועים של המכוניות המשפחתיות של יונדאי/קיה הקוריאניות. וזה עוד לפני שאנחנו מדברים על הפוקוס עם הגיר כפול המצמד והוואגיות עם מנועי הטורבו (נשים לרגע את נושא האמינות בצד). הגיר גם הוא מסרס את הכוח של המנוע ובדומה לקורולה מדובר בגיר אוטומטי רציף. היתרונות שלו היא פעולה חלקה יותר בנסיעה רגועה, צריכת דלק טובה והתנהלות יומיומית שקטה. החסרונות: רועש במאמץ, לא מנצל טוב את כוח המנוע, חסר חדות.

בקיצור האימפרזה היא מכונית טובה. טובה מאוד אפילו. אבל מיושנת... אבזור הפנים ממוצע, איכות טובה לרוב, נוחות נסיעה טובה, תא מטען גדול, מרווח פנים טוב וכו'.

במחיר שהיא הוצעה לך, היא נשמעת לי כאופציה לא רעה שכדאי לקחת בחשבון.

פורסם

מהמבחנים שבוצעו בחו"ל, הבנתי שמה שפוגם באיכות הנסיעה הוא הגיר הרציף שלה, במיוחד בעליות וירידות. תא מטען גדול אבל עם פתח צר יותר מהמתחרות. חבל שלא מביאים לארץ דגם 5 דלתות וגיר רגיל. בקיצור אופציה די אפורה ביחס למחיר שלה.

פורסם

אם בהתבסס על הדגם היוצא- עגלה שותה דלק.

גם החדשה לא מגיעה באבזור הכי מרשים או בנתונים על הנייר- מנוע די עצל וחלש.

• תוכן חדש...