Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המצת (מטען) של הרכב הפסיק לעבוד, במוסך נאמר שהפיוז שרוף.

לא היה להם פיוז תואם (קטן, מקורי של מאזדה) אז שמו לי פיוז אחר, גדול יותר, שבולט מיתר הפיוזים בפאנל (משמאל להגה).

השאלות שלי:

1. כמה עולה פיוז כזה לעומת פיוז מקורי?

2. האם פיוז לא מקורי עלול להזיק?

3. האם פיוז לא מקורי יתקלקל מהר יותר מפיוז מקורי?

תודה!

פורסם

במזדה 2 מדובר במיני פיוזים, איך בדיוק הם הצליחו לדחוף פיוז גדול יותר לשקעים בלוח? האם הפיוז הגדול הוא בערך זהה למיני פיוז המקורי (אם אני זוכר נכון זה 7)?

כמו כן, ידוע מה גרם לקצר ששרף את הפיוז?

גש למוסך מורשה מזדה ורכוש 2-3 מיני פיוזים מכל ערך נדרש ושמור באוטו ליום סגריר, זה מה שאני עושה. כל אחד עולה שקל וחצי אאל"ט.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

הפיוז שאתה צריך נקרא פיוז "מיקרו". והם כנראה שמו לך פיוז שנקרא "מיני".

אין בעיה לשים את המיני אם הוא באותו הערך. הבעיה שהמיני לא "ננעץ ונתקע" כמו המיקרו המיועד, ובסה"כ הוא עלול להשתחרר עם הזמן.

המיקרו קצת יקר. תבדוק בקופסת פיוזים אם יש לך רזרבה, ותיגש לקנות על פי דוגמא עם הערך הרצוי. (כחול זה 15 אמפר, ואדום זה 10 אמפר וכדו')

כל סוף הוא התחלה חדשה, העצב הוא סימן שבקרוב תבוא שמחה...

פורסם
הפיוז שאתה צריך נקרא פיוז "מיקרו". והם כנראה שמו לך פיוז שנקרא "מיני".

אין בעיה לשים את המיני אם הוא באותו הערך. הבעיה שהמיני לא "ננעץ ונתקע" כמו המיקרו המיועד, ובסה"כ הוא עלול להשתחרר עם הזמן.

המיקרו קצת יקר. תבדוק בקופסת פיוזים אם יש לך רזרבה, ותיגש לקנות על פי דוגמא עם הערך הרצוי. (כחול זה 15 אמפר, ואדום זה 10 אמפר וכדו')

תודה,

אז לכל היותר הפיוז "מיני" יצא מהמקום ואני פשוט אחזיר אותו?

סליחה על הבורות - איפה נמצאת קופסת הפיוזים?

פורסם

אם אני זוכר לנכון, כשאתה פותח את דלת הנהג זה על הדשבורד בצד. צריך לפתוח עם במרג בעדינות שלא לשרוט. פשוט לשלוף את המכסה. בגב של המכסה הזה יש סכמה (שירטוט) של כל הפיוזים עם הערך שלהם.

תשים לב רק שאתה מחזיר את השירטוט בכיוון הנכון ולא הפוך.

כל סוף הוא התחלה חדשה, העצב הוא סימן שבקרוב תבוא שמחה...

פורסם

לוח הנתיכים נמצא בצד שמאל של הדשבורד שנושק לדלת הנהג. אתה תראה לוח שניתן למשוך ומאחוריו לוח הנתיכים. הפיוזים השונים שונים זה מזה בצבע, וחיוני להחליף פיוז שרוף בפיוז בערך זהה.

אני מציע שוב - גש למוסך מורשה ורכוש כמה פיוזים ספייר והחלף את הפיוז שאינו מתאים, לראש שקט.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

או פשוט להזמין מחו"ל בפחות מ30 ש' כמות שתספיק לך כדי לפתוח מוסך משלך:

http://www.aliexpress.com/item/Low-proflie-AMP-micro-mini-APS-120pcs-mixed-box-Auto-Fuses-Boat-Truck-Blade-car-fuse/1079411738.html

(המוכר הזה נותן לך "לערבב" כל כמות שתרצה מכל ערך, הסחורה שלו יחסית איכותית לסינים)

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...