Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ישנה סיבה וקוראים לה גולף 1.2. אם אתה רוצה, אפשר גם להוסיף את אוקטביה החדשה לתמונה.

הימור שלי, מחיר פתיחה של כ-120 אלף ללאון הבסיסית עם תיבה רובוטית ומחיר דומה עד זהה ל-SC 1.4 ידנית.

אני משער שלאון 1.8 ברמת גימור FR תשווק גם עם חמש דלתות. מה שבטוח, סיאט קונים רק במבצעים...

ומה עם מקום למבצע השקה? מבצע יום ג'? מבצע לאחים בכורים או לבני זקונים? 4000-5000 שקל פחות מהגולף לפי מבצעים זה הגיוני למדי, מה גם שסיאט תמיד מאבזרים יפה יחסית את הדגמים שלהם. הכל גם תלוי כמובן בשאלה האם בסיאט חומדים לליסינג?

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הכל גם תלוי כמובן בשאלה האם בסיאט חומדים לליסינג?

יצא לי לקרוא חלק מהבריף הפרסומי והשיווקי של הלאון החדשה.

ממה שהבנתי הם מכוונים את הלאון לקהל בוגר, צעיר ברוחו ויחסית אמיד.

הם רוצים למכור תדמית צעירה, יוקרתית וספורטיבית, ממש לא מכוונים לליסינג.

פורסם

אין יבואן שלא היה שמח למכור לליסינג לאור העובדה שכ-70% מהמכוניות המשפחתיות נמכרות לליסינג. הבריף השיווקי תואם את מה שסיאט אמורה להיות בקבוצת פולקסווגן.

דוגמה אחרת:

בכוונה שמתי XXX על שם הדגם, כך משווקים בישראל משפחתית אחרת ולא איזו מכונית ספורט (רמז: הכי נמכרת בשוק הליסינג)

"זו לא רק מכונית! XXX מציעה רמות גבוהות במיוחד של חדשנות ודיוק - להנאה טהורה מהנהיגה בכל יום ובכל דרך. העיצוב הספורטיבי והדינאמי של XXXמעניק לה נוכחות ייחודית משלה. מערכות רבות ומתקדמות לסיוע לנהג מעניקות נוחות ובטיחות מעל לכל תחרות.

העיצוב של XXX משקף היטב את המאפיינים הדינאמיים המעולים של XXX החדשה. מהחזית החדשה ועתירת ההבעה, עם המכסה הספורטיבי, בעל העיצוב התלת ממדי, של תא המנוע, דרך הקווים המשתפלים של הגג ועד לפנסים האחוריים האופייניים, אשר משתלבים היטב בעיצוב החדש של החלק האחורי של XXX - המראה של XXX החדשה משדר מסר ברור: ספורטיביות, דיוק והנאה מושלמת מהנהיגה.

פורסם

אוי, פתיים יקרים שלי. האם הראפיד חדשה? כן. האם היה עליה מבצע? נדמה לי שכן, אבל לא רלבנטי לאור השורה הבאה: דרך אלבר אתה קונה אותה ב15k פחות. זה אומר שאלבר קונים אותה לפחות ב25 פחות. ובכז יש פה אנשים שחושבים שהיא מתומחרת מצויין... אגב, היטי נמכרת שם ב17 פחות. וגם העולה החדשה אימפרזה. תתחדשו.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אישית אני מקווה מאוד לא לראות את הלאון בליסינג כמו שעתה אין אותה. לא מספיק שהיא לא הכי חזקה בלהחזיק מחיר בלשון המעטה, אם היא תכנס לליסינג זה בכלל יהרוג את הרכב, אז נחזיק אצבעות שתשאר מחוץ לליסינג.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

קהל בוגר, צעיר ברוחו ויחסית אמיד - סיאט

קהל בוגר, מבוגר ברוחו ויחסית אמיד - פולקסווגן

קהל בוגר ואמיד אבסולוטית - אודי

ಠ_ಠ

צריך לזכור שכל כתר שנקשר לראשה של הליאון בחו"ל, התקבל גם בפרספקטיבה של מחיר. השוק הזר תחרותי הרבה יותר.

נראה שיש מדיניות מחירים חדשה לגמרי בצ'מפיון, והיא הרבה יותר אגרסיבית - כלפי מעלה - מכל מה שהיה עד עכשיו.

אני לא אהיה מופתע אם היה מהלך מכוון של ייקור הגולף 7 בשביל שיהיה מקום להכניס את הליאון ברמות המחיר של הגולף 6.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

הניסיון למצב את סיאט כאלפא הוא כושל לחלוטין.

תדמית צעירה, בסדר.

ספורטיבית... נו. איכשהו. ללא מבינים.

אבל יוקרתית...?!

יוקרתית?!

דחילק.

הם אולי מנסים שנים למצב כך, אבל זה לא מצליח. זה לא קרוב ללהצליח.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני לא אהיה מופתע אם היה מהלך מכוון של ייקור הגולף 7 בשביל שיהיה מקום להכניס את הליאון ברמות המחיר של הגולף 6.

מופתע? דיברנו על זה לפני חודשים, לגבי התמחור של האוקטביה מול הגולף. #מיואשכבר.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מצחיק אבל לפי נתנונים היבשים הלאון 1.8 החדשה יותר מהירה מהאיביזה קופרה דור קודם ,וכנראה גם יותר מהנה

האם היא נחשבת רכב ספורט?

פורסם

סיאט טוענים שהם הפחיתו את המשקל של הלאון בכמה עשרות קילוגרמים לעומת דגם קודם - כנראה יש גם שוני ביחסי ההעברה.

We are the Human Race

פורסם
סיאט טוענים שהם הפחיתו את המשקל של הלאון בכמה עשרות קילוגרמים לעומת דגם קודם - כנראה יש גם שוני ביחסי ההעברה.

נדמה לי שהופחתו 100 קילו לפי מה שכתוב בוואלה בסוף שבוע האחרון.

• תוכן חדש...