Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

יש לי חבר שעובד בצ'מפיון והוא אמר לי היום כי שבוע שעבר או השבוע הם קיבלו את הלאון החדשה. שאלתי אותו מתי מתחיל

השיווק שלה והוא ענה לי שבוע הבא כנראה.

יאללה בלאגן! חיכיתי לה כבר הרבה זמן, בוא נקווה שהוא צודק ושהגיעו גם 5 דלתות וגימור FR.

לא, אני לא מחליף את שלי, רוצה שאחי יחליף את האקורד 2008 שלו, שווה לא?

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם אני מחכה לרכב הזה הרבה זמן.

אם שווה? תלוי כמה הלאון הזאת תעלה.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
גם אני מחכה לרכב הזה הרבה זמן.

אם שווה? תלוי כמה הלאון הזאת תעלה.

אני מעריך שהיא תעלה בסביבות 150,000 ואני חושב שזה לא יהיה גימור FR. מדובר על 5 דלתות מנוע 1.8 אבל זאת שוב רק

הערכה שלי.

אני רכשתי את הדגם הישן שנה שעברה, אחלה רכב אבל לא מחזיק מחיר.

גם אני רכשתי את הלאון שלי שנה שעברה, החלפתי את הסיוויק 2008 גיר רובוטי קורקינט בלאון 2012, מת על הרכב! זריז, מגיב מהר, מומנט וכוח זמינים כבר מסל"ד נמוך, יופי של רכב!

פורסם

כמו שכבר אנחנו מכירים את צמפיון הם יתקעו מחיר מוגזם שקרוב מדי לגולף. אף אחד לא יקנה. ואז יצאו במבצעים עם הנחות של עשרות אלפי שקלים וכל מי שקנה את הרכב במחיר המלא ידפק כי נפל לו המחירון.

פורסם

אין סיבה שדגם 1.2TSI+DSG יעלה פחות מ-129-130 אלף שקל. בקיצור, אין מה לצפות ללאון 1.8 חדשה ב-120-130 אלף שקל, היא שוב תהיה באזור ה-160 אלף שקל, תשכב במחסנים ומתישהו תוצע במבצע. חוץ מזה שלהערכתי גרסת ה-1.8 תוצע כניראה רק בלאון SC ולא בהאצ'בק.

פורסם
אין סיבה שדגם 1.2TSI+DSG יעלה פחות מ-129-130 אלף שקל. בקיצור, אין מה לצפות ללאון 1.8 חדשה ב-120-130 אלף שקל, היא שוב תהיה באזור ה-160 אלף שקל, תשכב במחסנים ומתישהו תוצע במבצע. חוץ מזה שלהערכתי גרסת ה-1.8 תוצע כניראה רק בלאון SC ולא בהאצ'בק.

ישנה סיבה וקוראים לה גולף 1.2. אם אתה רוצה, אפשר גם להוסיף את אוקטביה החדשה לתמונה.

הימור שלי, מחיר פתיחה של כ-120 אלף ללאון הבסיסית עם תיבה רובוטית ומחיר דומה עד זהה ל-SC 1.4 ידנית.

אני משער שלאון 1.8 ברמת גימור FR תשווק גם עם חמש דלתות. מה שבטוח, סיאט קונים רק במבצעים...

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
ישנה סיבה וקוראים לה גולף 1.2. אם אתה רוצה, אפשר גם להוסיף את אוקטביה החדשה לתמונה.

הימור שלי, מחיר פתיחה של כ-120 אלף ללאון הבסיסית עם תיבה רובוטית ומחיר דומה עד זהה ל-SC 1.4 ידנית.

אני משער שלאון 1.8 ברמת גימור FR תשווק גם עם חמש דלתות. מה שבטוח, סיאט קונים רק במבצעים...

חבר'ה, השאלה שלי כזו ואשמח לדעתכם:

אני מעוניין שאחי יחליף את האקורד 2008 שלו ללאון החדשה 1.8

אתם אומרים שסיאט קונים רק במבצעים ואני יכול להבין, השאלה שלי מתי לדעתכם יהיה מבצע והאם שווה באמת לחכות כי אני לא יודע

מתי יהיו המבצעים ובינתיים אחי מאבד את שוויי הרכב מהמחירון בכל חודש שעובר. יצויין כי הוא חייב רכב ולא יכול למכור אותו עכשיו

ולחכות למבצע ולהתנהל בלי רכב.

מה אתם חושבים שכדאי לעשות? בהנחה שבאמת לי אין מושג אחרי כמה חודשים יהיה המבצע.

תודה!

פורסם

נראה שהשאלה שלך קצת מוקדמת.

האמירה לגבי מבצעים מתייחסת לעבר.

חכה שיהיו נתונים - מחיר מחירון חדש ומפרט.

יש כאלו שאומרים שגם כשאין מבצעים, "יש על מה לדבר".

בקיצור - אין ספק כשיפורסמו הנתונים תקבל תחושה טובה וכיוון נכון יותר.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אני מניח שבמחצית השנה השנייה פחות אנשים פרטיים קונים רכבים, במיוחד ברבעון האחרון, ולכן צפויים מבצעים רבים - ולא רק אצל צ'מפיון.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

מתי יהיו המבצעים ובינתיים אחי מאבד את שוויי הרכב מהמחירון בכל חודש שעובר.

אתה מבין שנגיד והוא יקבל את הלאון החדשה מחרתיים אפילו אז הוא יאבד כל חודש במחירון פי 3 מאשר הוא מאבד בהונדה... :|

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
אני רכשתי את הדגם הישן שנה שעברה, אחלה רכב אבל לא מחזיק מחיר.

יש היום רכבים שכן "מחזיקים מחיר" ?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

כל רכב דיזל שעלה ב10 קבוצות זיהום בחודש האחרון? :lol::wink:

כולי תקווה שהלאון החדשה תגיע במחיר סביר כמו קודמתה בפורמט של 1.8/ידני, ולא יתחילו מ160 ולאט לאט ירדו ל119.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
יש היום רכבים שכן "מחזיקים מחיר" ?

טויוטה פריוס היא אחת הדוגמאות הבודדות לאלו שכן.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
אני מניח שבמחצית השנה השנייה פחות אנשים פרטיים קונים רכבים, במיוחד ברבעון האחרון, ולכן צפויים מבצעים רבים - ולא רק אצל צ'מפיון.

למה אתה טוען כך? האם כי המושג 'מועד עלייה לכביש' עדיין לא חלחל לכלל תושבי ישראל ויבואני הרכב?

Kia Niro, 1.6 (141), Hybrid Crossover, Rich Espresso, 2017

• תוכן חדש...