Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נוסע לי להנאתי ולפתע הרדיו דיסק, שעון, מזגן (רק מצב AC (פיוז שונה)) תאורת פנימים ותאורת התא המטען הפסיקו לעבוד.

לאחר בדיקת כל הפיוזים והחוטים וניתוק כל חלק בנפרד לבדוק אם משהו מקצר עדיין לא מגיע חשמל למקומות הנ"ל...

למישהו יש רעיון ?

נ.ב

יש לציין שהדיסק החדש של אביתר בנאי תקוע לי בתוך המערכת, טרגדיה.

פורסם
בדוק מתח של האלטרנטור בזמן טעינה בתור התחלה.

תגיד, נראה לך הגיוני שיש לו סטרטר, אורות, מחשב מנוע פועל, הצתה פועלת, האוטו נוסע ורק אבזור פנים לא עובד, וזה בעיה באלטרנטור או מצבר?

מה הקשר?

זו בעיה של פיוז שנשרף עקב קצר או שיש נתק נקודתי. זה שלא מצאת את הבעיה, לא אומר שהיא לא קיימת.

לדוגמא, אם באוטו אור בלם פועל גם כשהסוויץ' כבוי, גם מעגל אורות בלם יכול לגרום לבעיה.

נראה שכל הצרכנים שמקבלים הזנה ישירה ולא דרך הסוויץ הפסיקו לעבוד.

פורסם

כי אלטרנטור ומצבר לא יכולים לגרום לבעיה הנ"ל ואם הוא יחליף מצבר יהיה לו מצבר חדש אבל הבעיה תישאר כמו שהיא.

פורסם
תגיד, נראה לך הגיוני שיש לו סטרטר, אורות, מחשב מנוע פועל, הצתה פועלת, האוטו נוסע ורק אבזור פנים לא עובד, וזה בעיה באלטרנטור או מצבר?

מה הקשר?

זו בעיה של פיוז שנשרף עקב קצר או שיש נתק נקודתי. זה שלא מצאת את הבעיה, לא אומר שהיא לא קיימת.

לדוגמא, אם באוטו אור בלם פועל גם כשהסוויץ' כבוי, גם מעגל אורות בלם יכול לגרום לבעיה.

נראה שכל הצרכנים שמקבלים הזנה ישירה ולא דרך הסוויץ הפסיקו לעבוד.

המזגן והמערכת דרך הסוויץ'

• תוכן חדש...