Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יקרה,רק זמן זה הבעיה שלי,עכשיו תקופת קיץ ויש לחץ של עבודה,מה שכן אני בימים הקרובים הולך לבנות תיבת טי ליין ל 18 שלי מכוון על 33

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

• תגובות 112
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני בכלל דיברתי על זה ששוב נרמז לי שיש לי הרבה זמן פנוי - לא דיברתי בכלל על להעלות מאמרים או לא - עד רבה - זה אקט מבורך וכן ירבו מאמרים מתורגמים בפורום הזה - אבל שזה יהפוך למעשים ולא בלה בלה בלה, אין לי זמן, בלה בלה בלה.

שוב, תקראו עשר פעם עם צריך את מה שאני רושם לפני שאתם לא מבינים אותי וקופצים למסקנות שגויות.

ולשמחתי הרבה - אוגוסט הוא חודש איטי מאוד בתעשיית ההייטק ולכן גם רגוע מכל השאר - אז יש זמן לנושאים תיאורטיים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי אם תחפש כל פעם בין השורות בטוח תמצא דברים- השאלה אם הם נכונים. לדעתי במקרה הזה לא וחבל שאתה חושב כל פעם שמנסים להעליב אותך. מקס אחלה בנאדם ואני תמיד שמח להיפגש איתו וללמוד ממנו (גם אחרי שאני שנים בתחום). יש למקס הרבה ידע תיאורטי ומעשי ואני יותר מאשמח אם הוא ישתף את חברי הפורום.

BassHead:vamp:

פורסם

גם אני יותר מאשמח אם הוא ישתף - באמת.

ואני לא חוזר יותר אחורה EDDIE לנושאים סגורים.

פתחתי את השרשיר הזה בשביל לקרוא לשינוי גישה בפורום - בשביל להכניס את התחביב הזה לפרופורציות הנכונות ובשביל שהוא לא יגיע יותר לפסים אישיים.

אז - הלאה. למה שחשוב, למה שיש בו עניין.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי מה קשור היי טק סגור אז אין לחץ?אוגוסט זה לחץ לכל בעלי מקצוע אם אתה לא יודע,ובנתיים אזה זה שעושה בלה בלה אני אודיופיל בלה בלה,אני מראה דברים במפגשים,ולא על גבי נייר,אין לי זמן ורצון לתרגם,אני מעדיף לעשות,לצבור נסיון ובמפגש לתת תשובות,נראה לי יותר מכובד ממה שאתה עושה,איך אומרים?אין חכם כבעל נסיון,

פורסם

בסוף כל השרשורים יורדים לריב קטנוני ופס אישי

עוד שרשור שהולך למלחמת עולם

HU - Alpine 9887 | Speakers - Hertz MLK2

Midbas Amplifier - GENESIS Series 3 dual mono

Twitter Amplifier - GENESIS Series 3 four channel

Subwoofer Amplifier - ROCKFORD 1001BD | Sub - IDMAX

פורסם

בדיוק!

תקרא את מה שרשמתי בפתיחת השרשור לגבי כשלון של השרשור הזה - לצערי, צפוי מראש בחכמה בדיעבד.

שוב, אני לא מתכוון לחזור אחורה ולא מתכוון לפתח את הריב.

מי שרוצה להעלות מידע לפורום - עד רבה, זה רק תורם.

Pioneer TS-X150

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אדי, אתה צריך לעבוד על הארמית שלך, כותבים אדרבה :-P

(עד להחלטת האקדמיה לא מזמן לגבי סיומת א במילים ארמיות - אדרבא)

פורסם

קם משמע לן? נראה לי שגם התלמוד שלי דורש קצת תיגבור.

:-D

Pioneer TS-X150

פורסם

להיות אודיופיל ברכב זה קשה ,שום רמקול (שום רמקול... ) לא מנגן כמו שהוא אמור לנגן או כמו שהוא נמדד לנגן רק בגלל שהוא מנגן אל תוך חלל אינסופי רופף ,כשהוא מחובר לחתיכת פח דקה וכשמאחוריו יש במקרה הטוב 5 ס"מ של אויר ואז עוד חתיכת פח דקה.

בתנאי מעבדה היצרן מחבר אותו לקיר בטון בחדר מושלם עם טיפול אקוסטי שעולה כמו רכב ואז מדבר על הפוטנציאל באלמנט הנ"ל וכמה שהוא ככה וככה ,ובפועל ברגע שאתם מחברים אותו לדלת רכב הכל הולך לעזעזל ,הענות התדרים וה GROUP DELAY משתנים דרסטית ובעצם מתקבל רמקול אחר. אז על מה שילמתי ?

הבעיה היא תעשיית הסאונד לרכב ,שמלמדת דורות שלמים שקרים ומיתוסים על " RMS נקי " בזמן שהמדע לא יכול להבין איך לעזעזל אנשים שומעים הבדל לא קיים בין מגבר A למגבר B אם שניהם מוציאים את אותו ההספק באותו אחוז העיוות.

השאיפה של כל אודיופיל אמיתי היא לשמוע בדיוק את מה ששמע האדם שעשה מאסטרינג לשיר. לא משנה באיזה אמצעים. אם האדם שעשה מסטרינג לשיר התכוון לתדר 20 ההרץ בנקודה כזו וכזו להישמע ככה וככה , אז ככה הוא אמור להישמע וכל סטייה מזה היא חילול הקודש. אין פה שום טעם אישי. אם אתה מדבר על טעם אישי אתה לא באמת אודיופיל ,כי אתה מתחיל לייחס תכונות אנושיות לציוד ואז לא יעבור הרבה זמן עד שתתחיל להשתמש במושגים של "חם ,קר ,קריספי ,קראנצ'י ,ראספי ,קטיפתי" , ואז תתחיל לחפש מגברי מנורות בשביל סאונד "חם" , וופר קטן יותר בשביל באס "זריז" יותר. להשקיע הרבה כסף בפתרונות וודו ,ואז כשתגיע לרמה הזו תתחיל לקנות חיווט כסוף בשביל לגרום לטוויטרים להישמע נקי יותר. או לחפש מגבר כזה או אחר בגלל DAMPING FACTOR של 9 מיליון כדי שהוופר יהיה שד רע ומהיר מבלי להבין ש 100 זה מעל ומעבר לאוזן.

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

טל,

התגעגעתי אליך - מאוד! אתה לא מבין עד כמה.

אמנם יש לך נטיה לאמר דברים שהם נכונים מדעית אבל בהרבה מהמקרים הם לא מחוברים להקשר הנכון או שעד כמה שהדברים נכונים מדעית על הנייר - במציאות יש תורת כיאוס שלמה שגורמת לאפקט ה"חיים האמיתיים" להוכיח לנו קצת אחרת.

אבל לגבי מה שרשמת אני מסכים איתך מילה במילה ולמען האמת - אתה אחד משוברי המיתוסים של הפורום הזה.

בנוסף לכך אתה אחד מ"מנערי הסירה" של הפורום הזה ואתה מביא עמך תרומה אדירה גם אם זה לעצבן הרבה אנשים בדרך.

הבנתי את זה מאוחר מידי לדעתי וקרה לך משהו שקרה פה להרבה אחרים שנעלמו ואני בהחלט הייתי חלק מהעניין - וזה בעצם הנפילה לתוך מלחמות בלתי פוסקות שירדו לפסים אישיים - לא זוכר שהיה משהו אישי ביני לבינך אמנם אבל בהחלט היו לא מעט התנגחויות.

שמח לראות אותך כאן!

Pioneer TS-X150

פורסם
אדי אין פה שום עקיצה,אני תכננתי לתת מדריך מדוייק לאיך לעגל פורטים חסר תועלת בתדרי סאב באס ,איך לתכנן תיבות טי ליין,ובכללי איך לגרום לסאב לנגן יותר חזק על חשבון GROUP DELAY ,ומה משמעות פורט חיצוני ובמה זה תורם כלום ,אבל יש אנשים כמוך שהם נגדי גם שאני מנסה לפרגן,אז אני מקבל יריקה,בגלל זה אין לי שום חשק לעשות את זה,כי אפילו תודה לא אקבל

התגעגתי גם :lol: ואני אומר ,שאם הכל כמו שצריך אין טעם בסאב לרכב.

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

דיפורס אתה מדבר מניסיון?או שבלה בלה?תבוא למפגש אני אראה לך

• תוכן חדש...