Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המירוץ לאבדון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתמודדים טוענים: מתקשים להתפרנס בגלל "המירוץ למיליון"

אתחיל בגילוי נאות מתנשא: מעולם לא צפיתי במירוץ למליון, מעולם לא הייתה לי טלויזיה ואני בז לכל תרבות הסלב שכל תרומתם לאנושות היא הצלחתם לשכנע איזו מלהקקית או מפיקאצה שהם יביאו לה רייטינג שיאפשר לה למכור יותר פרסומות.

Having said that, אני חושב שזו כנראה הכתבה הבכיינית ביותר שקראתי בזמן האחרון. כאילו, קיבלתם וואחד טיול מטורף בעולם. קיבלתם מה שחלמתם עליו (כנראה) כל חייכם, חשיפה בערוץ 2! העליתם באופן משמעותי את סיכוייכם לקבל קמפיין סוג ז' לשמפו לשערות הגב.

אני מאחל לכם, בכייני המירוץ למיליון, שאלה יהיו צרותיכם. יש לי הרגשה שההשפעות הפסיכולוגיות ארוכות הטווח של חשיפה קצרת מועד יהיו חמורות פי כמה. דייסה אצל רושפלד הזמנתם? בתיאבון אכלתם? אל תבואו בטענות כשמגיע החשבון, או כשהבטן כואבת אחרי שדחפתם אותה בשלוק אחד.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מקפיץ לכבוד הסופ"ש. חשבתי שכתבה מעניינת במהותה, יחד עם התנשאות איכותית ובדיחה טובה יעוררו דיון.

ודווקא היו לי כמה פולואפים וסיפורי סלבס להמשך. נו שוין.

אני הולך לתפוס אוטובוס לטעימות יין, ואם זה לא הניגוד הכי גדול ששמעתם היום אני קראף.

ר. פרסקי

פורסם

אני רואה שאין כאן שיתוף פעולה,

אם תחליט לגנוז את השרשור תודיע לי, יש נושא שרציתי לדבר איתך עליו- באופן מוזר אולי איכשהו נצליח

לקשר אותו לנושא המקורי שלך.

אני יודע שההודעה שלי הזויה. עזוב.

Gn'f'R

פורסם

חופשי אין שיתוף פעולה. אשמור את הסיפור על למה מיכל ינאי ביקשה ממני מס' טלפון (וגם התקשרה), ואיך יבשתי את סער שיינפיין בפומבי, למתישהו אחר.

יאללה בוא נחליף נושא, ממילא כבר החלפתי את היין בוויסקי.

ר. פרסקי

פורסם

הספינה הזאת הפליגה ומיכל ינאי עושה חיקוי של טיטאניק על החרטום, מה שאומר שאנחנו רואים לה את הגב.

ר. פרסקי

פורסם

אנלוגי,

אני רואה שגם דריש הגיע עם המסבחה, יפה!

תכין לדריש קפה שחור טוב ותקשיב לשיר

If 6 was 9. באיחור של כמה עשורים מצאתי עצמי

מתעמק בו טקסטואלית ומלודית.

האם הוא מדבר על קונפורמיות?

אם אתה לא בעניין אז עזוב, ננסה להחזיר את הטיטאניק.

Gn'f'R

פורסם

ונחזור שניה לנושא שלשמו נפתח השרשור.

הכותרת של הכתבה הייתה צריכה להיות:

"הבטיחו לנו שנרוויח הרבה כסף, רק שכחו להודיע לנו שהולכים לסחוט מאיתנו הרבה יותר".

מה שבעצם המתמודדים ניסו להגיד, זה שהחתימו אותם על חוזה שמאפשר להפקה להזמין אותם מתי שבא להם, ללא התחשבות במה הם עושים. כמו למשל, באמצע היום להשלמת צילומים.

למען האמת, תמיד תהיתי למי יש כמה חודשים באמצע החיים להפסיק עבודה ואת החיים בשביל להיות 15 דקות באור הזרקורים. (כשאנשים בעלי טיפה שכל בקודקוד חושבים שהם מטומטמים...)

פורסם

כמו שאני מתרשם מתעשיית הסלבס והפרסום המקומית, לדעתי יש לשתי העלמות הנ"ל מספיק Money Makers.

ר. פרסקי

פורסם

למען האמת, תמיד תהיתי למי יש כמה חודשים באמצע החיים להפסיק עבודה ואת החיים בשביל להיות 15 דקות באור הזרקורים. (כשאנשים בעלי טיפה שכל בקודקוד חושבים שהם מטומטמים...)

במקרה של המירוץ למליון זה ממש לא כמה חודשים, מי שמגיע לשלבים הכי מאוחרים נמצא בחו"ל פלוס מינוס חודש ובכל מקרה לא יותר מחודש וחצי, ולזה תוסיף לזה עוד שבוע צילומים בארץ. מעניין שרק 3 מתמודדים מתוך 22 התלוננו, בכיינים יש בכל מקום.

באופן אישי, אם היתה לי הזדמנות להכנס למירוץ למליון הייתי הולך בלי לחשוב פעמיים. לא בשביל ה"פרסום" ולא בשביל הכסף, אלא נטו בשביל החוויה. (טוב נו, גם עוד מליון שקל בחשבון לא היו מזיקים :twisted:).

• תוכן חדש...