Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המירוץ לאבדון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את הסיפור על מיכל ינאי אגנוז, הוא לא מספיק מעניין והיא מותק.

לעומתה, סער שיינפיין (מעתה ס"ש) הוא יצור די נאלח, ולכן:

פעם התנדבתי בתנו לחיות לחיות. בקשו ממני לצלם איזה אירוע התרמה שלהם שהיה עמוס במיני סלבס ושאר חובבי פרסום. בגלל שההתמצאות שלי במרחבי הביצה המקומית די מוגבלת, עקבתי אחרי שאר הצלמים וציינתי לעצמי מי מהנוכחים שווה צילום. דווקא את פרצופו של ס"ש הכרתי.

אני מצלם איזה שר, ובעודי מסתובב לכיוון הבר נעמד מולי ס"שׁ ושואל בחיוך מטופש "רוצה לצלם אותי"? הרמתי את המצלמה, ובחצי הגובה שמטתי אותה והפטרתי "לא", תוך שאני פונה לכיוון אחר. שמעתי קצת צחוקים מאחורי, ומיותר לציין שכל הערב קיבלתי ממנו מבטי שנאה.

לדעתי, את חובי לחברה שילמתי.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היה הנמסיס של אלירז שדה בעונה השניה של האח הגדול. אם אלירז הוא ערס חביב ובלתי מזיק, סער הוא הצפונבון המנוול והתככן.

שניהם הגיעו ראש בראש לגמר. בעונה השניה לקהל המצביעים עוד היה גרם או שניים של בינה, וכך אלירז לקח את המיליון אל מול עיניו הקרועות של סער המנוול.

כמו כל עו"ד נאלח, סער לא ויתר על חלומו להתעשר על חשבון מישהו אחר, ומקץ שנתיים מסיום העונה פנה לעיתון ידיעות אחרונות וסיפר סיפור "קורע לב" על זה שהפסיכיאטר של ההפקה, דר' אילן רבינוביץ', הלעיט אותו ומשתתפים נוספים בתרופות פסיכיאטריות בניגוד לרצונם. זוהי, לטענתו, היתה הסיבה לכך שהוא התנהג בתוכנית כמו חתיכת חרא. Yeah, right...

באופן די צפוי הסיפור הפך לתביעה שמנה נגד קשת, שבסופו של דבר הסתיימה בפשרה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

יש לומר שד"ר רבינוביץ' יוצר רושם של חתיכת דפקט בעצמו, בלי קשר לתאריו ולכישוריו המקצועיים.

מספיק לבחון את שפת הגוף שלו ולשמוע אותו מדבר בשביל להבין שלא הכל בסדר שם.

פורסם

חתיכת פשרה, דווח שהפשרה היתה 2 מיליון שקל לשלושת התובעים (סער ועוד שני דיירים מאותה עונה) ושסער עצמו גרף את רוב הסכום :?

פורסם
נעמד מולי ס"שׁ ושואל בחיוך מטופש "רוצה לצלם אותי"? הרמתי את המצלמה, ובחצי הגובה שמטתי אותה והפטרתי "לא"

אחרי סיום העונה בהשתתפותו ידידה פגשה אותו בתאילנד וביקשה להצטלם איתו. המתנשא אמר לה לא...!

אז או שהיא מודה לך על היבוש שלו או שתראה איזה פוביה עשית לו עם מצלמות! ;)

פורסם

ובחזרה לנושא המקורי - הנה טור דעה המתייחס לאותה כתבה.

אני מביא כאן את פסקתו המסיימת, אם כי אני ממליץ לקרוא הכל:

הקשיים שאיתם מתמודדים כעת המשתתפים בתוכנית, בניגוד לקשיים המהונדסים בתוכנית עצמה, הם קשיים אמיתיים, יומיומיים ולגמרי לא זוהרים – מקורם במשחק הקפיטליסטי שכולנו משתתפים בו. דווקא משום כך חשוב שיידעו כל האנשים שעומדים שעות בתור ארוך כדי לנסות להתקבל לתוכנית ריאליטי כלשהי שזה בדיוק מה שמצפה להם: הם המתמודדים שהגיעו מרצון ומבחירה למרכזו של הקולוסיאום כדי ליהנות מאור הזרקורים, מתהילה שנרקבת במהירות שבה מרקיבה בננה, מ"חוויה" טלוויזיונית ומהאפשרות לזכות בקיצור דרך בתוך המשחק. אם זה מה שרציתם, אין שום בעיה וכולנו תקווה שנהניתם, אבל אין לכם מה להתלונן על תנאי העבודה – אתם לא רק חלק מהשיטה, אתם הכרזה שמקדמת אותה.

(מתוך טור של יובל דרור, העין השביעית, 17-8-13)

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

לשרשור יש פוטנציאל להפוך ל"שרשור ההיתקלויות עם סלבס שגדל בעקבות הפרק עם השטיפת מכוניות"

נראה לי שלכל אחד יש כמה סיפורים כאלה, ונשמע מסקרן הסיפור עם מיכל ינאי ואנלוגי.

לי יש רק סיפור על איך טל מוסרי דרך עלי 3 פעמים ועוד אחד שצעקתי על רוני סופרסטאר (דואני?) :?

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

לי יש סיפור על מיקי גבע שנכנס בידיד שלי מאחור (ברכב) וניסה להוציא את עצמו חף מכל פשע בעוד שהאשמה הייתה לגמרי שלו.

יצור נאלח.

פורסם
היה הנמסיס של אלירז שדה בעונה השניה של האח הגדול. אם אלירז הוא ערס חביב ובלתי מזיק, סער הוא הצפונבון המנוול והתככן.

שניהם הגיעו ראש בראש לגמר. בעונה השניה לקהל המצביעים עוד היה גרם או שניים של בינה, וכך אלירז לקח את המיליון אל מול עיניו הקרועות של סער המנוול.

כמו כל עו"ד נאלח, סער לא ויתר על חלומו להתעשר על חשבון מישהו אחר, ומקץ שנתיים מסיום העונה פנה לעיתון ידיעות אחרונות וסיפר סיפור "קורע לב" על זה שהפסיכיאטר של ההפקה, דר' אילן רבינוביץ', הלעיט אותו ומשתתפים נוספים בתרופות פסיכיאטריות בניגוד לרצונם. זוהי, לטענתו, היתה הסיבה לכך שהוא התנהג בתוכנית כמו חתיכת חרא. Yeah, right...

תודה על ההיכרות המעמיקה שערכת לנו. לעיתים אני מוצא את הידע שלך בנושאים הללו מטריד למדי...

פורסם
לי יש סיפור על מיקי גבע שנכנס בידיד שלי מאחור (ברכב) וניסה להוציא את עצמו חף מכל פשע בעוד שהאשמה הייתה לגמרי שלו.

טוב שהוספת את הסוגריים :lol:

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

לפני כ11 שנים, אורנה דץ הסתננה למלון באילת מסביבו בכדי שהמעריצים לא יקפצו עליה (:roll: )

אני בתור המפעיל של מתקן מטוסים מסתובב לילדים, לא הבחנתי שהיא דילגה מעל גדר הביטחון הקטנה וכמעט הורדתי אותה עם אחד המטוסים.

כבר חתמתי...

פורסם

באחד מערוצי הוט נתקלתי היום בתכנית ריאליטי שטרם יצא לי לראות בעבר,

היא נקראת "אקסטרים מייקאובר". אך לא מדובר כאן בתכנית שמשפצת את בתיהם

של אנשים, אלא בתכנית שמשפצת את האנשים עצמם.

בכל פרק בוחרים שני אנשים שכל חטאם הוא שהם לוקים באיזה פגם בחיצוניות שלהם אשר לטענתם אותו הפגם מונע מהם לחיות חיים תקינים.

איני מתנגד לניתוחים קוסמטיים כלל, כל אדם רשאי לבצע איזה שינוי שיחפץ בו בגופו אם זה מה שישמח אותו.

פשוט צרם לי עצם הרעיון של התכנית שגם מעצימה את אותו "הכיעור" בבן אדם הנבחר מתחת לאור הזרקורים.

בפרק של היום הייתה אישה מאוד מוכשרת בעיסוקה המקצועי אך היא סובלת ממספר פגמים:

אף בננה שמגיע כמעט לשפתיים

חזה שטוח

נולדה עם איזשהו פגם בשיניים

ועור רפוי מתחת לעיניים

אין ספק, לאחר 7 שבועות של שלל ניתוחים והתאוששות קשה(או 40 דקות בזמן טלויזיה ) היא יצאה בובה אמיתית ובכתה מאושר לנוכח מראה החדש.

אך כיצד תכנית כזו בעצם משפיעה על נוער שגם ככה שופע ממושפעות?

Gn'f'R

פורסם

אני חושבת שקראו לזה "הברבור". בינינו? בעולם שגורם לנשים לחשוב שהן חייבות כולן להיראות כמו בר רפאלי \ קייט מוס זה לא מפתיע אותי שידחפו לניתוחים פלסטיים גם בטלויזיה.

ניחא תכניות שמראות לנשים כמה חסרות סטייל הן ועושים מייקואבר חיצוני שלא כולל התערבות כירורגית (שיער, איפור, בגדים), אבל ניתוחים? WTF..

• תוכן חדש...