Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המירוץ לאבדון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת שעד כמה שאני שונא ריאליטי ואת כוחה של הטלויזיה בהשפעה על הנוער, דווקא יש במייקאובר כזה כמה צדדים חיוביים. זה הכל עניין של דרך הצגה ואיזה מסר רוצים להעביר.

יש אנשים שסובלים שנים מתסביכי נחיתות ופגיעה בביטחון עצמי עקב ״מתנה״ של הטבע שהעולם המודרני יודע לתקן. אמנם אני לא שם, וגם אם היו מציעים לי סכום בלתי מוגבל לניתוחים פלסטיים כנראה לא הייתי מנצל שקל ממנו, אבל אני מכיר אנשים ששינו את חייהם בעקבות כזה ניתוח.

אז שוב, לא תומך בתוכנית בכלל כי לא ראיתי מעולם, אבל לא ממהר לצאת נגד.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למה לא מאמין? זו התוככנית הכי ריאלטי והכי נטו בידור שיכול להיות בתוכניות ריאלטי , תוכנית שאתה באמת יושב במתח (למרות שהם קצת איטיים שם לעומת המקבילה האמריקאית) ולא מבלבלים לך את המוח עם SMS ו"רק אתם הצופים בבית תחליטו" , אני לא רוצה להחליט - אני רוצה שמישהו יזכה על סמך כישוריו או תכונותיו

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אני שומע בהסעה לעבודה את כולם מדברים על השטויות האלה וזה רק מגביר את האנטי שלי לז'אנר כי הם לא נותנים לי לישון.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני אהבתי את בנות הדוד "הדרוזיות" "שכי ושטי" מעיין ובתאל או איך שלא קוראים להן...

כמה פרובנציאלות ישראלית. כמה תמימות שכבר אין לראות במחוזותינו.

ואיזו שנינות ומהירות חשיבה (אצל בתאל) וכח הרוח (אצל מעיין).

פורסם
הגמר היה מאוד נחמד. בהחלט הגיע לזוג המנצח, לזכות.

נתראה בעונה הבאה.

אין מגיע או לא מגיע. מי שמגיע ראשון מגיע לו לזכות.

מה שכן, הם זכו על ניווט ולא על המשימות. הם גם אמרו היום ברדיו שמסגרת ההכנות הם תחקרו מתמודדים מעונות קודמות ואמרו להם להתכונן לניווטים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הדבר הכי מתסכל (מבחינת הבנות דודות) הוא להוביל כל היום , ועוד אחרי שקובי וטליה התעכבו ברכבל ועשו פעמים , לראות המליון ממש מול העיניים שלך , ולצאת בפניה הלא נכונה במחלף :| ככה הן הפסידו את המליון

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
אין מגיע או לא מגיע. מי שמגיע ראשון מגיע לו לזכות.

מה שכן, הם זכו על ניווט ולא על המשימות. הם גם אמרו היום ברדיו שמסגרת ההכנות הם תחקרו מתמודדים מעונות קודמות ואמרו להם להתכונן לניווטים.

בהחלט הגיע להם לזכות, מבחינתי.

• תוכן חדש...