Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אפליקציה לסוכן מכירות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה, הבוס שלי (דוד שלי) ביקש ממני למצוא לו אפליקציה לIPAD שיהיה בה קטלוג תמונות של כל המוצרים עם משקל, מחיר, כמות וכו'.

העסק הוא קו חלוקה של משקאות ומזון.

כרגע אין צורך שהאפליקציה תסתנכרן עם מלאי קיים או משהו בסגנון.

צריכה להיות בעל ממשק נאה, כי דרכה אנו מראים את המוצרים ללקוחות.

פורסם

לא יותר פשוט לעשות תיקיה באפליקציה של המצלמה עם תמונות כאלה ? (אלא אם כן אתה רוצה קטגוריות ומשהו מסובך).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

אפשר ללכת בכיוון הזה, אבל בא לי משהו מסודר עם ממשק ידידותי שיראה מחיר של אריזה גדולה\קטנה וכו'.

אם אין דבר כזה, אני ייצור תיקיה ואצלם את כל המוצרים כמובן ופשוט השם של התמונה יהיה שם המוצר והמחיר.

פורסם

יש איזו חברה ישראלית שיש לה מוצר מעולה, היות והיא בתחילת דרכה המוצר חינמי.

יש סטטיסטיקה של קניות בנקודות שונות, חיבור לשרת, הזמנה מכוונת וכן המלצה לביקורים בנקודות מכירה שונות על פי אלגוריתמים מסוג שקר כלשהו.

נקראים isale

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
  • תוכן חדש...