Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

בהמשך לשרשור הוותיק של טיול לשבת, כל שנה אני לוקח את המשפחה לשישי שבת בחוף דוגה בכנרת אך השנה מצטרפים אלינו עוד זוג חברים עם ילדים בגילאי 1 ו 5 והם משום מה קצת מפחדים לאחר פרסום המקרה של הכשת הנחש.

למי שמכיר אשמח אם תציעו מיקומים אחרים בכינרת שבהם יש תאורה 24 שעות ביממה, שרותים ומקלחות ושרותי הצלה במשך היום.

גם אתרים אחרים כמו גדות הנחלים (לא ששם אין נחשים) ששמעתי שהתחילו להשכיר לפי ראש באתרי קמפינג מוסדרים וכו'. שקלנו גם ללכת לחוף בצת / אכזיב ליד נהריה, אז בגדול בכל הולך.

אם אפשר בבקשה אז אשמח לקבל תגובות ממי שבאמת היה במקום והעביר שם לילה באוהלים והכי טוב ממי ששהה שם עם ילדים קטנים.

תודה

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

אתה יכול להרגיע אותם.

נכון, הייתה הכשת נחש, וכל שנה יש, אבל גם כל שנה יש עשרות אלפי אנשים בכנרת בקיץ, והם בסדר גמור.

המקרה קרה בחוף החקלאות (ליד חוקוק), חוף לא מוכרז שאין בו הרבה אנשים, וכנראה שהנחש הרגיש בטוח יותר להסתובב שם.

לדעתי אתם יכולים ללכת גם השנה לחוף דוגה, פשוט תתמקמו במרכז, ולא בצדדים.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

אני הולך לדוגה כבר 4 שנים והיום הגדולה שלי בת 5 והשנייה בת 3 ואני הולך בכיף, בעיקר גם כי אין שם מוזיקה רועשת והתופים הרועמים של אלילי הקריוקי פסחו על חוף שכוח אל זה :-D . בכל מקרה אשמח לגוון קצת. תודה

פורסם

הקמפינג האחרון שיצאתי אליו עם המשפחה היה די מזמן

למעיין ברוך. נחמד פלוס, חסרון אחד שמחיר הכניסה הוא פר אדם

ועומד על 65 ₪ ליום.

ברוח השרשור אבקש המלצה לאוהל מכובד ל4 איש, אני מניח שהתקציב הוא עד 500 ₪.

Gn'f'R

פורסם

במושב ארנון יש קמפינג שמתאים למפונקים עם ילדים קטנים - מדשאה, מטבח, מקלחות, שירותים.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
הקמפינג האחרון שיצאתי אליו עם המשפחה היה די מזמן

למעיין ברוך. נחמד פלוס, חסרון אחד שמחיר הכניסה הוא פר אדם

ועומד על 65 ₪ ליום.

ברוח השרשור אבקש המלצה לאוהל מכובד ל4 איש, אני מניח שהתקציב הוא עד 500 ₪.

ממליץ בחום על אוהל של חגור, שנמכר בחנות hagorsales.

אוהל פתיחה ברגע ל 4. יחסית גדול, מרווח ועם אחריות לכל החיים.

מגאן 265

פורסם
במושב ארנון יש קמפינג שמתאים למפונקים עם ילדים קטנים - מדשאה, מטבח, מקלחות, שירותים.

תודה, נבדוק. דרך אגב, זה מושב אמנון - מושט (ולא ארנון )

למר Z , דעתי בנוגע לילדים בקמפינג:

1. ילד שלא הולך, הרבה יותר קל לתפעול מילד שצריך לרדוף אחריו.

2. קצת מלנין בהחלט לא יזיק לתינוקות

3. אחר כך יש אחלה תמונות

4. הילד המדובר הוא לא שלי:-D

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אני מחפש מקום נחמד לקמפינג בשביל המשפחה שלי.

המטרות:

לינה נוחה (באים עם אוהלים\מזרונים מתנפחים)

בלי יותר מדי ערסים מסביב שלא יודעים לשתות

אטרקציות מסביב למבוגרים+ילדים

מי שמגיע זה אמא ואבא בשנות ה45-50, סבתא ובן זוגה בשנות ה65 ו2 ילדים בגילאים 13-15.

הטיול יהיה ביום חול (3 לילות) כדי להמנע מפיצוץ אוכלוסין, לא משנה לנו אם הכניסה בתשלום או בחינם.

מצאתי אתר עם הרבה אופציות, אשמח אם מישהו ימליץ על מקום שכבר היה בו בטיול דומה, תודה רבה!

http://www.tip4trip.co.il/search.php?action=camping&ezor%5Btzafon%5D=on&ezor%5Byeshuv%5D=&109=sof%2Cnolimit

פורסם
סלח לי על השאלה, אבל איך אפשר בדיוק לקחת לקמפינג ילד בן שנה?

ברכב כשהילד חגור ומאובטח במושב בטיחות תקני.

:wink:

וברצינות, אין שום בעיה לקחת ילד בן שנה ואף צעיר מכך, פשוט נערכים בהתאם עם ציוד מתאים (למשל לול שמתאים לשטח) ודואגים לביגוד חם ללילות קרירים וקרם הגנה לבקרים.

כמובן מביאים מספיק תכשירי הגנה מיתושים.

אחלה חוויה לילדים.

לעניין המיקום אני תמיד אמליץ למצוא איזו פינה שקטה ומוצלת בגדות נהר הירדן, גם תהנו מהעדר הערסים וגם תהנו מהמים הצוננים של הנהר.

תאורה תארגנו בצורה עצמאית באמצעות גנרטור וכבל עם בתי תאורה.

אופציה נוספת לה נחשפתי בקמפינג האחרון שלי בירדן (לפני כ-3 שבועות) זו חברה שמשכירה קראוונים לקמפינג, הקראוונים מצויידים במקלחת, מטבחון, שירותים וכמובן מיטות.

הקראוון מחובר לגנרטור כך שיש בו חשמל ולכן יש בו גם מיזוג אויר ומהדופן שלו נפתחת צלייה גדולה.

היתרון הגדול של הקראוונים האלה (עבור מי שלא מת על אוהלים)- בעת ההשכרה נציגי חברת ההשכרה ימליצו לכם על אתרים מומלצים לקמפינג, לא התאים לכם מה שהמליצו?

אתם פשוט יכולים לומר להם היכן אתם רוצים להתמקם, שעה ויום וכאשר תגיעו לנקודת ההתמקמות ימתינו לכם עם הקראוונים בדיוק כי שתבקשו.

אני אישית לא התנסיתי בשימוש בקראוונים אבל 2 משפחות שהתמקמו בסמוך אלינו באתר הקמפינג כן בחרו להשתמש בקראוונים ודיווחו שהם מרוצים (אנחנו אישית היינו מרוצים יותר מבנות המין היפה שהתלוו למשפחות האלה).

שווה לבדוק.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...