Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

התחדשנו בשבוע האחרון בהונדה JAZZ חדשה (לא היברידית :x )

1.4 IVTEC עם גיר CVT צבע לבן פנינה (רשמים יועלו לפורום הכללי לאחר שנצבור מעט ק"מ )

הרכב עומד עד השעה 2 בצהרים בחניון לא מקורה ולאחר מכן בחנייה תת קרקעית מקורה כמובן

ולהלן מספר שאלות :

1.איך שומרים על הצבע והברק ?

2.האם ברכב חדש יש לבצע ווקס או משהו ?

3.עם איזה חומרים מומלץ לנקות אותה ?

ובנוסף שאלה נוספת שאני לא יודע אם קשורה לכאן

מי שמכיר את הJAZZ מבפנים יודע שהדש בורד שלה די עמוס והחלון רחוק מאד

מנגישות ידיים ניסיתי לשים מעמד לטלפון אבל הזרוע לא מספיק ארוכה

יש המלצות איזה מתקן מומלץ לרכב הזה ?

*השבוע נתקין לה דיבורית BT

כמה תמונת אגב שימו לב יש מספר שינוים קל בדגם ב פנסים אחוריים הגריל הפגוש הקדמי ועוד מהדגם ההיברידי

*המדבקה זה הטאץ האישי :lol:

*מצטער על איכות התמונות סללורי:evil:

תודה מראש על התשובות

תמונה 2.JPG

תמונה 3.JPG

תמונה 1.JPG

תמונה 5.JPG

פורסם

נכנסתי לאתר של אוטוסטור ולפי מה שאני קורא כאן בשבועות האחרונים

סימנתי את הפריטים הבאים בתמונה

האם זה בסדר לשטיפה שבועית /דו שבועית ?

בנוסף אני מבין שלרכב חדש אני צריך אוטם צבע ? (המחירים שלהם יקרים בטירוף)

כמו כן אשמח להמלצה לחומר לשמירת הפלסטיקה והצמיגים

תודה

Untitled.jpg

פורסם

הונדה ג'אז זה רכב מדהים, תתחדש, אתה הולך להנות ממנו!

לא יודע מה איתך, אני לא אוהב להתקין דברים ברכב חדש שכוללים פתיחת פאנלים או קדיחות חורים או שינויים מבניים למיניהם.

אם גם אתה כזה, אולי כדאי לך לרכוש דיבורית ניידת....מהסגנון הזה שאני רכשתי:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=769121

איך שומרים על צבע?

שוטפים כמו שצריך, העדיפות היא לשטוף לבד בבית עם אביזרים וחומרים שהם לרוב יעודיים לרכב.

ברכב חדש כמו ברכב ישן, אתה צריך לשמור על הצבע מפגיעות ומזיהומים, אם אתה שוטף פעם בשבוע וקצר בזמן אתה יכול להשתמש בשמפו עם ווקס שההגנה שלו קצרת מועד וחלשה יחסית, אם אתה שוטף באופן תדיר פחות אתה צריך ליישם ווקס / אוטם צבע.

כאשר לרוב אוטם הצבע מחזיק זמן רב יותר מווקס.

איזה חומרים?

יש המון.....הכל תלוי תקציב ותלוי האיכות שאתה מחפש.

כנס לפה ותעיין מעט בחומרי השטיפה:

http://www.autostore.co.il/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8%D7%99-%D7%A9%D7%9E%D7%A4%D7%95-%D7%9C%D7%A8%D7%9B%D7%91.html

פה יש אביזרי ניקוי, תסתכל להתחלה לפחות על כפפות שטיפה/ספוגים ומגבות מיקרופייבר, אותן תצטרך לצורך השטיפה וניגוב הווקס.

http://www.autostore.co.il/151426/%D7%90%D7%91%D7%99%D7%96%D7%A8%D7%99-%D7%A0%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%99

תכלס עדיף שתרכוש להתחלה ערכת מוצרים לחובב המתחיל (: כזו:

http://www.autostore.co.il/%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%AA-%D7%A9%D7%98%D7%99%D7%A4%D7%94-%D7%97%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%AA-%D7%9E%D7%95%D7%A9%D7%9C%D7%9E%D7%AA.html

יש בה כל מה שצריך לשטיפה ההתחלתית, ווקסים אתה יכול לקחת אחד מאלה...מעולים להתחלה:

http://www.autostore.co.il/%D7%95%D7%95%D7%A7%D7%A1-%D7%A0%D7%95%D7%96%D7%9C%D7%99-Meguiars-Gold-Liquid-Wax-0473L.html

http://www.autostore.co.il/151426/%D7%A7%D7%99%D7%98-%D7%95%D7%95%D7%A7%D7%A1-Turtle-Wax-ICE

אם אתה לוקח ווקס שלא מגיע עם פד ומגבת מיקרופייבר לניגוב כמובן שצריך לרכוש אותם.

יש באתר פדים של מגווירס ב-5 ש"ח.

תגיע לשטיפה עם הרבה מוטיבציה וכמובן תעבוד בצל.....תהנה.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

תתחדש

המגן הקדמי שלך נראה כמו עטיפה ששומרת על מגן קדמי בזמן המשלוח. מה זה?

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם
תתחדש

המגן הקדמי שלך נראה כמו עטיפה ששומרת על מגן קדמי בזמן המשלוח. מה זה?

תודה רבה

על איזה מגן מדובר ? או יותר נכון מה זה מגן ?

*אגב שולחו לי הודעה פרטית רק אין לי אפשרות לענות :cry:

פורסם
הרבה הרבה תודה על הפירוט

במיוחד על הדיבורית אקח זאת בחשבון

שוב תודה

אל תתלהב מהדיבורית הזאת, היא לרוב לא נוחה בכלל, בדרך כלל הצד השני לא שומע אותך כל כך טוב כי הדיבוריות האלה לא איכותיות כמו דיבוריות מובנות.

הרמקול של הדיבורית סבבה אבל זה לא כמו לשמוע מישהו שמדבר איתך עם הרמקולים של הרכב, ומתי שאתה מקבל שיחה אתה צריך להנמיך את הרדיו שישמעו אותך כמו שצריך, למרות שגם ככה לא שומעים בה טוב (ויש לי כזאת)

אתה כל פעם צריך להפעיל אותה מחדש, ברגע שאתה רוצה להשתמש בה, ממש לא נוח, עם דיבורית קבוע לרכב אתה לא צריך להתעסק בכלום.

הסוללה נגמרת מתי שהוא ואז אתה צריך להטעין אותה דרך האוטו אך זה לא נוח, כי הטעינה מתקדמת ממש לאט, עדיך טעינה דרל שקע חשמל בבית.

בקיצור ממש לא נוח, היום יש דיבוריות בלוטוס מובנות בדבל דין, ששם זה מזהה את המכשיר שלך אוטומטית שאתה מפעיל את האוטו..

שאתה מקבל שיחה היא יודעת להשתיק את הרדיו ולעבור רק לשיחה, שאתה מסיים הרדיו או השירים שלך מה MP3 ממשיכים להתנגן.

זה עולם אחר, היה לי דבל דין מקצועי, ברכב גולף דור 5 בעבר שכולל דיבורית בלוטוס מובנת זה הדבר הכי טוב שיש.

היום גם לא חייב לעשות חורים בדש' בשביל להתקין דיבורית, מתקין טוב ידע איך לחבר אותה גם בלי חורים, הוא פשוט דוחף חתיחת ברזל בין הקונסולה לבין הדש' ומתקין אותה בלי חורים.

שוב כמו שהיה אצלי, היה לי גם דיבורית מובנת, ולאחר מכן שקניתי דבל דין היה לי גם דיבורית בלוטוס בדבל דין עצמו, ודיבורית בלוטוס אלחוטית מיזמן יש לי ואני ממש לא ממליץ.

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם
אל תתלהב מהדיבורית הזאת, היא לרוב לא נוחה בכלל, בדרך כלל הצד השני לא שומע אותך כל כך טוב כי הדיבוריות האלה לא איכותיות כמו דיבוריות מובנות.

הרמקול של הדיבורית סבבה אבל זה לא כמו לשמוע מישהו שמדבר איתך עם הרמקולים של הרכב, ומתי שאתה מקבל שיחה אתה צריך להנמיך את הרדיו שישמעו אותך כמו שצריך, למרות שגם ככה לא שומעים בה טוב (ויש לי כזאת)

אתה כל פעם צריך להפעיל אותה מחדש, ברגע שאתה רוצה להשתמש בה, ממש לא נוח, עם דיבורית קבוע לרכב אתה לא צריך להתעסק בכלום.

הסוללה נגמרת מתי שהוא ואז אתה צריך להטעין אותה דרך האוטו אך זה לא נוח, כי הטעינה מתקדמת ממש לאט, עדיך טעינה דרל שקע חשמל בבית.

בקיצור ממש לא נוח, היום יש דיבוריות בלוטוס מובנות בדבל דין, ששם זה מזהה את המכשיר שלך אוטומטית שאתה מפעיל את האוטו..

שאתה מקבל שיחה היא יודעת להשתיק את הרדיו ולעבור רק לשיחה, שאתה מסיים הרדיו או השירים שלך מה MP3 ממשיכים להתנגן.

זה עולם אחר, היה לי דבל דין מקצועי, ברכב גולף דור 5 בעבר שכולל דיבורית בלוטוס מובנת זה הדבר הכי טוב שיש.

היום גם לא חייב לעשות חורים בדש' בשביל להתקין דיבורית, מתקין טוב ידע איך לחבר אותה גם בלי חורים, הוא פשוט דוחף חתיחת ברזל בין הקונסולה לבין הדש' ומתקין אותה בלי חורים.

שוב כמו שהיה אצלי, היה לי גם דיבורית מובנת, ולאחר מכן שקניתי דבל דין היה לי גם דיבורית בלוטוס בדבל דין עצמו, ודיבורית בלוטוס אלחוטית מיזמן יש לי ואני ממש לא ממליץ.

תודה על הסקירה ,

לגבי החלפת מערכת וכאלו אני לא מתכוון להחליף יש שם מערכת לא רעה בכלל

(אגב גילנו שינוי במפרט של היבואן יש 6 רמקולים לא 4 ) עם USB שאין בדגם ההיברידי

עריכה*

ושליטה מההגה שגם אין בהיברידי

פורסם
תודה על הסקירה ,

לגבי החלפת מערכת וכאלו אני לא מתכוון להחליף יש שם מערכת לא רעה בכלל

(אגב גילנו שינוי במפרט של היבואן יש 6 רמקולים לא 4 ) עם USB שאין בדגם ההיברידי

עריכה*

ושליטה מההגה שגם אין בהיברידי

לגבי המערת, מדובר בדבל דין, שזה אומר מסך מגע עם אין סוף אפשרויות, לא רק שיש USB יש כניסה לכרטיס זיכרון מיקרו SD

יש אפשרות לטלויזיה ברכב, גם אפשרות לאינטרנט, GPS מובנה, אתה יכול לחבר מצלמה אחורית ולראות על המסך את מה שקורה מאחורה בזמן נסיע לאחור.

לא רק שיש לך דיבורית בלוטוס מובנת בדבל דין, אלה אתה יכול גם להתקשר דרך המסך של הדבל דין בלחיצת כפתור, למי שאתה רוצה עלידיי קיצורים.

אתה יכול לשים שירים,קליפים, סרטים, תמונות, הכל כמו מחשב, בדבל דין שהיה לי אפילו היה משחק סוליטר חח והכל בעברית.

אולי תחשוב על זה כשדרוג עתידי, ואני אומר לא סתם עתידי, כי שאני קניתי את הגולף שלי, הדבר הראשון שעשיתי זה לקנות לו דבל דין, ואחרי חודש התבאסתי מהאוטו, כי הוא היה חלש, (1600, 102 כוח סוס) אז פרסמתי למכירה והציעו לי מחיר טוב תמורת זה שאני משאיר את הדבל דין אז הסכמתי ובסוף מכרתי אותו עם הרכב.

כמה תמונות שלו

34428317.jpg24171274.jpg84965354.jpg56915361.jpg16570144.jpg

76656540.jpg

בתמונה האחרונה אתה יכול לראות שיש לי גם דיבורית מובנת ברכב, היא חוברה בלי לעשות חורים בדש' אלה פשוט דחפו התושבת שלה בין החיבורים של המערכת לדש' וזה ישב מעולה בלי שום חורים.

פורסם

להציג רק חסרונות זה לא פייר.

כמה עובדות ממשתמש קבוע בדיבורית הזו: אני מסכים איתך שדיבורית מובנית ומערכת דאבל דין עם בלוטות' זה לא אותו דבר כמו דיבוריית ניידת קטנה.

אני משתמש בדיבורית הזו כבר שנה וחצי...הסוללה שלה נגמרת פעם בשלושה חודשים ואז אני פשוט מחבר אותה לשקע הרכב עם כבל שיש לי קבוע ברכב.

בטעינה דרך המחשב בבית לוקח 20 דקות לטעינה מלאה.

לא היה לי מצב שאני מדבר עם מישהו והוא לא שומע אותי.

אכן אם אתה שומע רדיו צריך להנמיך את הווליום עם היד....אני מבין שזו אחת הפעולות הכי קשות שעשית בחייך (:

יתרון גדול הוא שניתן להעביר אותה מרכב לרכב כי היא אינה מחוברת לרכב פיזית.

מערכת דאבל דין היא דבר נהדר, כשיש גם GPS אז בכלל אתה גם יכול לחסוך מעצמך להפעיל את ה WAZE בפון כשצריך.

אם יש לך התקציב להתקין מערכת דאבל דין אז תעשה את זה בלי להניד עפעף!

אני אישית מעדיף להשקיע סכום צנוע ולקנות לי משהו קטן ויעיל.

פורסם

sharki25 לא אמרתי שלא שומעים אותך, אמרתי שלפעמים לא שומעים אותך ברור, ובשביל שישמעו אותך ברור, אתה צריך להנמיך את הרדיו ועדיף גם לסגור את החלונות, ואם המזגן על פול ומרעיש קצת גם אותו עדיף להנמיך לצורך שמיעה טובה.

והכוונה בלהנמיך את הרדיו היא ההבדל בין דבל דין שהוא מבצע את זה לבד, לא אמרתי שזאת בעיה להנמיך את הרדיו, כי ברוך השם יש לנו שתי ידיים.

וגם אצלי יש את הדיבורית בלוטוס הזאת בבית אפילו 2, כי חשבתי שהראשונה שקניתי הייתה פחות טובה ואז שרכשתי את השניה הבנתי שזה אותו דבר.

אז אם לא מפריע לך כל ההתעסקות שלה, וברגע שמקבל שיחה אתה צריך להשתיק רעשי רקע, שאז כן היא יכולה לעבוד טוב, אז בכייף.

זה פיתרון זול אין ספק, אבל אם אתה באמת אוהב את הרכב שלך ומוכן קצת להשקיע בו יותר אז שתי האופציות השניות עדיפות.

ד''א הדבל דין שהיה לי הוא תואם למקור, מה שאומר שהוא לא מקורי אבל מתאים בול על הרכב כמו המקורי בלי צורך במתאמים אבל הוא סיני ולא מקורי, מה שמבחינתי עדיף, כי במקורי אין אופציה של ''פריצה'' ככה שהכל צריך להיות חוקי אם זה בסוגי קבצים ושירים או תוכנות אסורות וכו.

פורסם
honda97

זה נראה ממש טוב.אתה יכול לפרט איך נקרא הדגם?

יש לך גולף דור 5? כי זה מערכת דבל דין שמותאמת אישית לגולף דור 5.

פורסם

חברס תודה על העצות

אנחנו נתלבט בין ניידת לקבועה כרגע החלפת המערכת לא באה בחשבון .

אשמח אם מישהו יכווין אותי לאוטם צבע במחיר הגיוני שעושה את העבודה

ואיך עושים את זה כמו פוליש /ווקס רגיל ?

פורסם
חברס תודה על העצות

אנחנו נתלבט בין ניידת לקבועה כרגע החלפת המערכת לא באה בחשבון .

אשמח אם מישהו יכווין אותי לאוטם צבע במחיר הגיוני שעושה את העבודה

ואיך עושים את זה כמו פוליש /ווקס רגיל ?

http://www.autostore.co.il/151426/%D7%90%D7%95%D7%98%D7%9D-%D7%A6%D7%91%D7%A2-Menzerna-PL

או

http://www.autostore.co.il/%D7%90%D7%95%D7%98%D7%9D-%D7%A6%D7%91%D7%A2-Chemical-Guys-Jet-Seal-109.html

אם אתה רוצה יישום מהיר יותר אז:

http://www.autostore.co.il/%D7%90%D7%95%D7%98%D7%9D-%D7%A6%D7%91%D7%A2-%D7%9E%D7%94%D7%99%D7%A8-OPT-Opti-Seal.html

השנים הראשונים זה למרוח שכבה דקה, המתנה וניגוב.

השלישי של אופטימום הוא ספריי שלא דורש ניגוב, רק להתיז ממש מעט ולעבור עם פד ספוג, יישום מהיר מאוד.

• תוכן חדש...