Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים

אני רוצה לעבור לבי-אמפינג בסט שלי MLK-165

יש לי שתי אפשרויות להגביר טוויטר :

1 לחבר אותם לשני ערוצים נוספים במגבר SUNDOWN -SAX100.4

2 לחבר אותם למגבר אולד סקול SONY-XM3020S , ואת הערוצים של סאנדאון לחבר לשני רמקולים אחוריים 6X9

השאלה היא מה יגביר את הטוויטרים בצורה יותר טובה?

תודה לעוזרים

H.U
CZ-500

AMP SAX 100.4 COMP
MLK165

AMP MONO1.2K SUB 2X
ES300

פורסם

השאלה אם לחבר טוויטר ל100RMS לא יעשה לו נזק או שזה בסדר?

לעומת הסוני שנותן רק 30RMS ויכול להיות דיי חלש לטויטר הנ"ל.

HU: ALPINE CDA-137BTi

AMP 1: SUNDOWN AUDIO SAX-125.4, AMP 2: SUNDOWN AUDIO SAZ-1500D, COMP 1: HERTZ HSK 165XL

COMP 2: POLK AUDIO DB 5251, SUB: SUNDOWN AUDIO SA-12 2OHM, 6X9: INFINITY KAPPA 693.9i

פורסם

אין שוב בעיה לחבר את הטוויטרים לסאנדאון.

אבל לפני שאתה מדליק את המערכת תסגור את הכפתור גיין עד הסוף ותגביר לאט לאט עד שתגיע לתוצאה טובה.

אבל אני חושב שהסוני ייתן לך יותר איכות.

זכור לי ששמעתי פעם טוויטרים ומידים מוגברים על סוני ישן בסגנון שלך.

תוצאה מעולה, צליל חלק ונקי.

אם אני לא טועה זה היה עם סט של מורל אליט

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

זה גם מה שחשבתי , שסוני ייתן יותר איכות , אבל החשש שלי שזה מגבר ישן אולי כבר לא פועל בצורה כמו שהיה חדש , ושלא יגרום נזק לטוויטר .

H.U
CZ-500

AMP SAX 100.4 COMP
MLK165

AMP MONO1.2K SUB 2X
ES300

פורסם

דימה, המגבר כמו חדש כי בן 20 שנה.

HU: ALPINE CDA-137BTi

AMP 1: SUNDOWN AUDIO SAX-125.4, AMP 2: SUNDOWN AUDIO SAZ-1500D, COMP 1: HERTZ HSK 165XL

COMP 2: POLK AUDIO DB 5251, SUB: SUNDOWN AUDIO SA-12 2OHM, 6X9: INFINITY KAPPA 693.9i

פורסם

אם כבר יש את המגברים אז כמו שאודיו קינג אמר- נסה את שתי האפשרויות ותראה מה יותר לטעמך, מקסימום מורידים גיין.

אם אתה מחפש לקנות מגבר 2 ערוצים בכל מקרה, יש כמה אודיסונים נחמדים ביד שניה שיעשו עבודה יפה על הרץ.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

לא , אני לא מחפש לקנות , מספיק מה שיש .

רק רציתי להתייעץ , אולי סוני ייתן קליפינג לטוויטר וזה יהרוס אותו

H.U
CZ-500

AMP SAX 100.4 COMP
MLK165

AMP MONO1.2K SUB 2X
ES300

פורסם

מניסיון של אחי הקטן עם הגברה אקטיבית של הסנדאון עם הסט הזה , הטוויטר היה בסדר גמור .

תנסה לחבר את הסוני כמו שאמרו לפניי , ותעשה השוואה בין שני המגברים . בכל אופן הסאן דאון עבד אם הטוויטר הזה לא רע בכלל

HU - Alpine 9887 | Speakers - Hertz MLK2

Midbas Amplifier - GENESIS Series 3 dual mono

Twitter Amplifier - GENESIS Series 3 four channel

Subwoofer Amplifier - ROCKFORD 1001BD | Sub - IDMAX

פורסם

אם יש הכל, במקום לבזבז זמן בשאלות תבזבז אותו על לנסות את שני המגברים- מה שיישמע יותר טוב- תשאיר לטוויטרים ואת השני שים על האחוריים.

איך יש לך כ"כ הרבה יציאות בר"ד לכל זה? אחת צריכה להיות מפוצלת, לא?

פורסם

כן , אחת תהיה מפוצלת , בינתיים אני אחבר טוויטר לאר סי אי קידמי וופר לאחורי .

אבל השאלה היא לא מה יעבוד יותר טוב אלה מה יותר בריא לטוויטר , אולי גם 30 וואט לא יספיק

ורציתי למנוע את העבודה מיותר אם הייתי מקבל עזרה

H.U
CZ-500

AMP SAX 100.4 COMP
MLK165

AMP MONO1.2K SUB 2X
ES300

פורסם

30 יכול להיות מספיק, אבל גם תלוי באיזה עוצמה אתה שומע.

כל עוד הגיין לא מגיע לרמה של עיוות או לרמה של יותר מדי הספק- שניהם יכולים להיות טובים. אני חושב שעדיף לתת לטוויטרים מעט הספק ולאחוריים יותר הספק.

פורסם

פשוט בסאנדאון יש כבר קרוס , ובסוני אין כלום חוץ מגיין , וכשחיברתי את סוני לטוויטר דרך הקרוס המקורי של הסט , הטוויטר לא נשמע טוב , עבד חלש והתחיל לזייף בווליום לא גבוהה

אחרי זה ניסיתי קרוס חיצוני עם אותו סוני ועבד נהדר , אז ככה שניסיון עם סוני לא היה מוצלח

H.U
CZ-500

AMP SAX 100.4 COMP
MLK165

AMP MONO1.2K SUB 2X
ES300

• תוכן חדש...