Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב בין השנים 2002-2004 עד תקציב 25,000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, אני מחפש רכב ידני/אוטומט בין השנים 2002-2004 (מוכן גם לרדת ל-2001) עד תקציב 25,000.

חשוב שצריכת הדלק של הרכב לא תהיה גבוהה ושהוא יהיה כמה שיותר אמין ובעל הכי פחות בעיות.

הרכב ישמש גם לנסיעות ארוכות כפעמיים-שלוש בחודש ולכן חשוב שהוא יהיה די חזק.

יש לציין כי אני נהג חדש שסיים מלווה, ולפחות בשנתיים הקרובות האוטו יוכל להסיע רק שלושה אנשים לכן הוא לא חייב להיות גדול.

הייתי שמח לקבל פרטים על מכוניות שהכי יתאימו לצרכים ולתקציב שלי.

תודה!

פורסם

יש חשיבות לקטגורייה?

לדעתי בתקציב הזה אפשר למצוא מכוניות סופר מיני כמו יונדאי גטס 1.4 ידנית או פיאט פונטו ספייס מהשנתונים המאוחרים.

גטס עם גיר ידני לא בולעת דלק, ועם מנוע 1.4 צריכת הדלק טובה יותר מאשר עם מנוע 1.35 שהיה בעבר (והיה פחות חסכוני וחלש מה1.4). מדובר ברכב אמין מאוד, לא יקר לתחזוקה, ואם נתנו לו תחזוקה סבירה ומעלה הוא לא יעשה בעיות. מומלץ לחפש רמת גימור GLI, GLX או GLS. רמת גימור GLF איננה בטיחותית ואיננה מאובזרת כלל.

פיאט פונטו ספייס רכב יותר רגיש מהגטס, אבל אם מוצאים אחת שמורה ומטופלת וממשיכים לשמור עליה אפשר להנות ממנה. צריכת הדלק שלה טובה מאוד והבטיחות סבירה בכל רמות הגימור והמנועים. העדיפות היא למנוע 80 כ"ס שהוא חזק יותר וסוחב טוב יותר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מה לגבי סיטרואן C3? הבנתי שזה אותו חסכוני אך לא אמין במיוחד עם הרבה תקלות, יש אמת בדברים?

גם פולקסווגן פולו זו אפשרות, אך הבנתי שגם איתה יש בעיות, אשמח לעוד מעט פרטים.

פורסם

C3 לא זכור לי שנמכרו הרבה עם גיר ידני. בכ"מ זמינות החלקים והשוק פחות מוצלחים מגטס או פונטו ספייס. נמכרה גרסת דיזל HDI עם גיר ידני, אבל אלו רכבים עם ק"מ אסטרונומי ולא מומלץ.

פולו אני באופן אישי לא אוהב ויש לנו ניסיון מר עם רכבים מקבוצת VAG במשפחה ולכן אני לא נוטה להמליץ עליהם. אם אתה בכל מקרה מתעקש ללכת על פולו, אמליץ לך לבדוק אותה בנוסף לבדיקה אצל מוסך רון, אשר מאוד מומלץ כאן בפורום ונחשב מקצועי וזול מהמורשה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...