Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

תפס אותי עכשיו שוטר ואלו פרטי המקרה.

נסעתי בדרך שאינה עירונית (מי שמכיר זו הירידה מנופית לכיוון רכסים, כביש רחב מאד בעל שני מסלולים לכל כיוון, מהירות מותרת 80).

בצד הדרך עמדה ניידת ללא צ'קאלאקה דלוקה עם דלתא פעיל, חושך מוחלט (גם איפה שאני הייתי וגם איפה שהיא הייתה).

איך שעברתי לידו הוא היבהב לי עם האורות ואמר לי לעצור בצד.

הראה לי 127 על המכשיר של הדבורה.

לקח לי את הרישיון ונתן לי להתייצב מחר בפני קצין להחלטה אם לשלול לי את הרישיון או לא.

היו 3 רכבים שעלו את העליה ועברו בדיוק לידי בזמן שהוא תפס אותי + רכב 100 מטר מאחורי.

הוא לא ביקש את תגובתי, רק אמר לי נסעת 127 (הראה לי על הצג) ובדוח רשם "נהגת מהר מצטער לא..." לא הצלחתי להבין את ההמשך.. אבל בטוח לא ביקש את תגובתי.

מה עושים מפה?

מחר אני אצל קצין על הבוקר..

פורסם

זו הייתה דבורה במאה אחוזים?

היה רכב מקביל אליך, שנמצא לידך? אם כך, לדעתי הדו"ח לא תקין, אלא אם השוטר איך שהוא הצליח "לנעול" אותך לפני כן.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אם נתפסת על ידי אקדח לייזר, האם היה עדיין אור יום? לפי דבריך, לא. במידה כזאת כנראה הדו"ח לא תקין.

מכיון שקטע המדידה חייב להיות מואר + הרכב הנמדד חייב להיות בודד.

אם נתפסת על ידי דבורה (כך ציינת בדבריך), אולי גם הדו"ח לא תקין, מכיון שבטווח של 50 מטר לפחות אסור שתהיה תנועה של כל כלי רכב אשר נוסע בכיוון הנסיעה שלך. + מכיון שהיה חושך, בספק אם השוטר היה יכול לשמור על קשר עין ודאי איתך אם היה רכבים נוספים שגם נסעו במקביל ואחריך.

כדאי שתעלה לכאן צילום של הדו"ח (לאחר מחיקת פרטים מזהים כגון מספר הרכב) כדי שמומחי הפורום יחוו את דעתם וישיאו לך הצעות.

פורסם

עידכון,

חזרתי עכשיו מהקצין, הוחלט שלא לשלול לי את הרישיון עד המשפט :-)

אני עכשיו מתחיל להתכונן למשפט.

היה חושך מוחלט! גם אני הייתי בחושך מוחלט וגם הוא.

התפיסה הייתה בוודאות בעזרת הדבורה.

הקצין שראה אותי היום אמר לי "אני מכיר את השוטר הזה, הוא שוטר ותיק ואם היו רכבים מסביבך הוא לא היה עוצר אותך, אז כנראה שלא היו"

אבל בוודאות היו, גם כאלה שבאו מולי וגם רכב מאחורי (סביבות 100 מטר מאחורי).

מצאתי פסק דין תקדימי שנוגע לאמינות הדבורה בחושך, אני אבדוק את זה עכשיו לקראת המשפט כמובן (שהוא עוד חודש, ממש קצר).

אני אעלה בערב צילום דו"ח לאחר מחיקת פרטים מזהים (למרות שלא מבינים כלום ממה שהשוטר רשם בדו"ח)

פורסם

אם אין לך דרך להוכיח שלא היה רכבים לידך, וזו מילה שלך מול מילה של השוטר. במקרה כזה, כל מה שנותר לך לעשות הוא לגשת למשפט ולרוות שהשופט יאמין לך.

בסגנון של: "לא נסעתי מהר, אין לי מושג למה הוא עצר אותי, איך הוא בכלל יודע אם זה אני או הרכבים שנסעו מקביל אליי ומאחוריי. כבוד השופט/ת, אני נסעתי במהירות חוקית, והרכבים שמאחוריי עמדו לעקוף אותי, והם אלו שנסעו מהר". ותקווה לטוב.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

מדובר במהירות לא נמוכה אשר בגינה זומנת לבית משפט.

קיבלת תגובות ועצות בפורום אבל זה לא מספיק.

השאלה באיזה מכשיר מדידה מדובר, והאם נפלו פגמים וליקויים בראיות

ובאופן בו נעשו הדברים בשטח, היא שאלה גם עובדתית וגם משפטית.

כדי לבטל כתב אישום, או לנהל תיק ולצאת זכאי, או להגיע להסדר טיעון

טוב, צריך להכיר את הדברים ולהבין בהם.

עיון בחומר הראיות, מציאת פגמים וליקויים וניהול תיק בבית משפט

הוא עניין מקצועי, ובדיוק לשם כך יש עורכי דין..

אפילו אני, עו"ד עם שנים רבות של ניסיון ושל ותק, פונה לעזרתם של עורכי דין

בתחומים בהם אין לי ידע.

אני מציע לך להתייעץ בטרם תפעל.

• תוכן חדש...