Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אין לכם משהו חכם לאמר פשוט אל.

 

הכביש נועד למכוניות אבל הוא חוצה אזורי מגורים.

 

לא צריך יותר מכמה שניות בודדות להרוס למשפחה שינה של כמה שעות.

 

אתם כן יכולים לקחת את הרכבים שלכם למקומות שזה לא מפריע בהם.

 

אתם כן יכולים להתחשב בסביבה שלכם ואתם כן יכולים להנות מהמערכת שלכם בכבישים שלא עוברים בין בתי מגורים.

 

ואתם גם עלולים לספוג קנסות ולהבין שהגזמתם.

 

אבל זה לא יעזור כי אתם תמשיכו להעלות כל טיעון מפגר נוסף במקום להבין שאתם לא לבד כאן ויש אנשים מסביבכם, בני אדם, שפויים שרוצים שקט ושמירה על איכות החיים.

 

תשמעו חזק ככל שבא לכם, רק אל תפריעו. לא לדקה, לא לעשר שניות גם לא לשניה ואת אף אחד זה לא מעניין למה או אם אתם אוהבים את זה ואף אחד גם לא צריך לסבול ולהשלים עם המאניה הזאת.

 

בעצם, צודקים, בואו נעזוב את זה.

 

גם ככה אתם תבינו את זה רק אחרי שיעשו את זה לכם ברגע שאתם הכי רוצים את השקט שלכם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

  • תגובות 363
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חן ואוהד - באמת שחבל על כל מילה ותגובה שתוסיפו פה.

ישנם בפורום קבוצה לא קטנה של אנשים שנעולים בדעותיהם שכל נהג חדש עם מערכת מהתחנה מרכזית שנוסע ביום או בלילה עם חלונות פתוחים ומוזיקה על פול ווליום - הלא הוא משוייך לקהילת הSPL. ואכן הם דואגים לזהם את הפורום בשנאה כלפי הקהילה הזו.

הם אנשים צרי עין, שלא יכולים להבדיל את האפור מהלבן והשחור. בשבילם כולם אותו הדבר - מטרד לציבור בישראל.

 

לפי החוק, עד השעה 23:00 בלילה מותר לי כנהג ברכב עם מערכת שמע לשמוע מוזיקה בכל איזור שבא לי. זה יכול להיות מתחת לחלון הבית שלך, וזה יכול להיות בחניה הכי מרוחקת בעיר, זה יכול להיות במהלך נסיעה בעיר או ברמזור.

אחרי השעה 23:00 יש איסור על עשיית רעש מרכב במקום עומד - ז"א בחניה רמזור או כל תמרור עצור או זכות קדימה. אך עדיין מותר בנסיעה, וכמובן כל עוד זה לא באיזור מגורים.

 

אז מי צריך לחטוף קנס? קשה להגיד. להרגיש באס זה לא נקרא רעש, לשמוע טוויטרים צורחים זה רעש. לשמוע אגזוז של קטנועים זה רעש, לשמוע רכב עומד בכביש וצופר זה רעש (אגב זה גם אסור לפי החוק - אבל אני לא רואה את המשטרה עושים עם זה משהו)

 

כן יש הרבה חברה צעירים עם ההתלהבות של הוצאת רשיון וקניית רכב. הם רוצים שכולם ידעו שהם קנו רכב ומערכת חדשה.

ואם הם כן נוסעים באיזור מגורים בשעות המאוחרות של הלילה על פול ווליום אז כן מגיע להם קנס - ללא ספק!

אבל אם אני נוסע בשעות הלילה במרכז העיר, איפה שלרוב יש בתי עסק ולא בתי מגורים הרי שאין סיבה שאני יקבל קנס. כי כמו שרשמו פה, מי שבוחר לגור ליד איצטדיון ידע מה ההשלכות של זה, כנל מי שהחליט להשכיר או לקנות דירה על כביש ראשי של עיר. זה לא בעיה שלי.

 

 

אז תעשו לי טובה, תפסיקו להתבכיין. תפסיקו להכליל ותפסיקו ללכלך. וזה מופנה לכל הHATERS שהגיבו פה.

אתם יודעים טוב מאוד שרוב החברים בקהילה שלנו ללא קשר לגיל שלהם או למצב משפחתי - הם אנשים תרבותיים שמכבדים את הסובבים אותם. בדיוק כמוני.

פורסם

כל מילה בסלע דיויד הצגת את הדברים בצורה מצויינת וטוב שכך, אדי אני רק רוצה להבהיר משהו:

 

"לא צריך יותר מכמה שניות בודדות להרוס למשפחה שינה של כמה שעות."

 

שוב, ושוב, ושוב, ושוב נגיד, אנחנו לא עוברים עם פול ווליום בלילה ליד בתי מגורים.

 

למקרה שלא הבנת תקרא שוב:

 

אנחנו לא עוברים עם פול ווליום בלילה ליד בתי מגורים.

 

ואם אתה עדיין אטום ולא מבין אני אדגיש את זה

 

אנחנו לא עוברים עם פול ווליום בלילה ליד בתי מגורים.

 

אבל אם אתה מתעקש לא לקרוא ולהבין:

 

אנחנו לא עוברים עם פול ווליום בלילה ליד בתי מגורים.

 

אני מקווה שעכשיו זה ברור! :)

JL Audio

פורסם

רזניק מקווים שזה יעזור לאלה שיש להם קשיי הבנה .

זה לא הכמות זה האיכות !

hu:eclipse 5030-amplifier: celestra fa 475-comp: focal ps 165 -sub:dc audio lvl 2

פורסם

לא משנה.

ילדים קטנים שלא מתחשבים בסביבה.

 

אם מישהו שומע את המוזיקה שיש לכם ברכב, אתם מפריעים לאחרים.

 

באתר בנייה אין אפשרות לא לעשות את זה ויש מטרה מעבר, שהיא לבנות בניינים.

 

כל עוד אני שומע את הרפש שלכם בלי שום סיבה, אתם מפריעים.

פורסם

למה אתה ממשיך לכתוב "אתם" או "שלכם". האם ראשך עד כדי כך אטום?

מדוע אתה כלכך משוכנע ש"אנחנו" הגורם לתופעה הזאת וש"אנחנו" גם מבצעי הפשע?

 

אתה מכיר אותי בכלל? אתה יודע בן כמה אני? מי אתה שתקרא לי ילד? מי אתה בכלל שתגיד לי להנמיך את המוזיקה שלי או שתגיד לי מה לשמוע?

אולי בכלל אתה הילד פה. כי המגמתיות בתגובות שלך ובגישה שלך אינה משתנה כלל.

 

תתבגרר.

 

אגב התגובות שלך מפריעות לי בפינה של העין, אל תגיב פה יותר.

מוצא חן בעיניך? כי זה מה שאתה מפגין כרגע.

פורסם
כל מילה בסלע דיויד הצגת את הדברים בצורה מצויינת וטוב שכך, אדי אני רק רוצה להבהיר משהו:

 

"לא צריך יותר מכמה שניות בודדות להרוס למשפחה שינה של כמה שעות."

 

שוב, ושוב, ושוב, ושוב נגיד, אנחנו לא עוברים עם פול ווליום בלילה ליד בתי מגורים.

 

למקרה שלא הבנת תקרא שוב:

 

אנחנו לא עוברים עם פול ווליום בלילה ליד בתי מגורים.

 

ואם אתה עדיין אטום ולא מבין אני אדגיש את זה

 

אנחנו לא עוברים עם פול ווליום בלילה ליד בתי מגורים.

 

אבל אם אתה מתעקש לא לקרוא ולהבין:

 

אנחנו לא עוברים עם פול ווליום בלילה ליד בתי מגורים.

 

אני מקווה שעכשיו זה ברור! :)

 

אם אתה לא עושה את זה אז כנראה שהדברים של אדי לא הופנו אלייך.

גם אני אוהב לשמוע חזק, אמנם לא מגיע לרמת הדציבלים של חובבי הspl פה אבל מעל ומעבר כדי שיישמעו מחוץ לרכב.

לצערי אתם סתם רבים ונכנסים לוויכוחים, נפגעים כאילו דיברו עליכם.

אף אחד לא הפנה אצבע מאשימה או נקב בשמות ואתם קופצים ישר, (יש משפט כזה T$#^ קופץ בראש).

אל תקחו הכל אישי (בגלל זה לא התייחסתי לנושא עד עכשיו), החוק אני מאמין ישמש בדיוק בשביל מה שאנשים שיערו פה, לילדים מתלהבים שפותחים בגאז' בלילה בגן הציבורי, גם אם תעברו בשכונת מגורים עם מוזיקה עד שיגיע שוטר לתלונה אתם תהיו כבר רחוק מאוד.

מספיק להיתקע על דברים.

מפריע להולך רגל ברמזור? שיפריע לו, היום כל ילד מגעיל מסתובב עם מוזיקה בספיקר של הטלפון אם זה באוטובוס או בתור למשהו ולא משנה איפה ומטריד את כולם, אני אישית מנמיך את הווליום כי אני שונא שמסתכלים עליי ושונא למשוך תשומת לב.

בקיצור כל הוויכוח הזה עקר, ואתם סתם מתחממים אחד על השני.

פורסם

מור יש פה אנשים בפורום הזה שהם אנטי, ושונאים למטרת השנאה בלבד.

וכפי שאתה רואה בתגובה של יוסי פטרוסקי פה הוא אחד מאלה.

לכן זה נהיה אישי. ובגלל אנשים כמוהו יש לנו פה שם רע, ומסתכלים עלינו במבט עקום, ומכללים אותנו כהSLUM של האנושות כפי שאדי פעם כתב.

 

לא בא לי בטוב לראות את זה. אני מגן על התחביב שלי, ההנאה שלי ועל החברים שלי.

נרשמים פה דברים בהגזמנה.

פורסם

במקום לבוא בטענות על המוזיקה(עם כל הכבוד, אם המוזיקה תהיה פול ווליום שירי ארץ ישראל, מישהו יעיר משהו?).

אבל ברגע שזה "אני אוהב אותך, אני צריך אותך ולא יכול בלעדייך", זה כנראה מפריע...מצטער, אבל זו ההרגשה.

 

דבר שני, אותי יותר מעצבן זה האופנועים והטרקטורים שעוברים עם רעש אגזוז מחריד ומבהיל ומעצבן להפליא.

 

לגבי המוזיקה, שוב עם אני אומר, אני בדעה שמה שעושה את המוזיקה כמחרידה (מבחינת רעש) זה הסאב-וופר.

ואני לא ערס בגלל שבא לי לשמוע מזרחית מדי פעם פול ווליום, מישהו פה אמר משהו נכון "אלו שירים מצבי רוח".

פורסם

דיוויד ממש לא איכפת לי אם מדובר בקהילת SPL או סתם מרע ישנים מכל סוג, לא איכפת לי אם מדובר בקהילת ההומו לסבים או אם מדובר בקספרוב אחרי התמכרות לבאס.

 

ול רעידת אדמה קוראים גם רעש אדמה אז אל תגיד לי שמה שלא שומעים זה לא רעש אם זה מרעיד לי את כל הבית, זו הפרעה לסביבה נטו.

 

ואני גם לא שונא SPL זה אתה החלטת, אני שונא את התדמית שבאה עם התחביב הזה ולמען האמת לא ממש מתאמצים להתנער ממנה כאן ואכן המפגש מרכז האחרון שהייתי בו היה נראה כמו הארלם של שנות השמונים.

 

ומספיק עם השד העדתי כי גם אם מישהו ינגן לי נירוואנה באותן עוצמות זה יפריע באותה מידה.

 

זה שמותר לך להיות שמוק עד אחת עשרה בלילה זה נכון, אתה עדיין שמרוק ילדותי שמפריע לסביבה ודייויד, אני ממש לא מדבר עליך באופן אישי אז אל תתגונן כי לא תקפתי אותך, מכולם אתה דווקא מהווה דוגמא ואתה מושך את חובבי הspl לאיפה שה חביב הזה צריך להיות!

 

זה פשוט יהיה מדהים לראות אתכם הורים יום אחד, בקשה אחת אחרונה, אם יום אחד אתם תרדו לגרש איזה מנוהל שהעיר לכם את. הילד, תורידו לעצמכם סטירה רק לזכר השטויות שעשיתם בשרשור הזה בכדי להפוך משהו מפריע מוצדק.

 

ושוב דיוויד, לא איכפת לי אם זה רעש או רעד או סאב או חוויאר, איכפת לי מהשמוק חסר ההתחשבות שיושב ברכב ואני לא מדבר עליך וגם ממש אין לי טינה נגדך, תוציא את זה מהראש שלך כבר.

 

אני פורש כי זה עוד פעם הופך למריבהה קטנונית וילדותית מאוד. אלוהים, המתקן שגיאות הזה בלתי נסבל

 

שמח לשמוע שמשטרת ישראל עושה משהו בנדון באזור שזה כנראה ממש חמור בו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
מור יש פה אנשים בפורום הזה שהם אנטי, ושונאים למטרת השנאה בלבד.

וכפי שאתה רואה בתגובה של יוסי פטרוסקי פה הוא אחד מאלה.

לכן זה נהיה אישי. ובגלל אנשים כמוהו יש לנו פה שם רע, ומסתכלים עלינו במבט עקום, ומכללים אותנו כהSLUM של האנושות כפי שאדי פעם כתב.

 

לא בא לי בטוב לראות את זה. אני מגן על התחביב שלי, ההנאה שלי ועל החברים שלי.

נרשמים פה דברים בהגזמנה.

 

 

שוב, לדעתי דיוויד הכוונה בכלל לא הייתה אליכם.

וציינו פה לאורך השרשור כמה פעמים ילדים, מערכת של תחנה מרכזית ופתיחת בגאז'ים באמצע הלילה בשכונה.

לא צריך להיפגע ישר (האמן לי שלמרות שאני לא איש spl בהגדרה אני גם נכנס לקטגוריה של הנאשמים פה בקלות אבל בוחר שלא להתייחס כי אני יודע שאני לא נוהג בצורה שתיארו פה).

האצבע על ההדק מאוד קלה פה בפורום בגלל השנאה שצפה פה.

את פרנקוס אני לא מכיר אישית אבל משלל שרשורים בפורום אני מעריך אותו ואוהב לקרוא את מה שהוא כותב, ואפשר לראות שלא מדובר בסתם רודף שנאה.

כמו שכתבתי אני משוכנע שגם אתם לא עושים את הדברים שטענו פה נגדם, אז חבל שאתם סתם מתגוננים.

ואני גם אוהב את התחביב ומגן עליו איפה שצריך.

העבודה היא להבדיל אותנו מאותם ילדים מתלהבים.

פורסם
דיוויד ממש לא איכפת לי אם מדובר בקהילת SPL או סתם מרע ישנים מכל סוג, לא איכפת לי אם מדובר בקהילת ההומו לסבים או אם מדובר בקספרוב אחרי התמכרות לבאס.

 

ול רעידת אדמה קוראים גם רעש אדמה אז אל תגיד לי שמה שלא שומעים זה לא רעש אם זה מרעיד לי את כל הבית, זו הפרעה לסביבה נטו.

 

ואני גם לא שונא SPL זה אתה החלטת, אני שונא את התדמית שבאה עם התחביב הזה ולמען האמת לא ממש מתאמצים להתנער ממנה כאן ואכן המפגש מרכז האחרון שהייתי בו היה נראה כמו הארלם של שנות השמונים.

 

ומספיק עם השד העדתי כי גם אם מישהו ינגן לי נירוואנה באותן עוצמות זה יפריע באותה מידה.

 

זה שמותר לך להיות שמוק עד אחת עשרה בלילה זה נכון, אתה עדיין שמרוק ילדותי שמפריע לסביבה ודייויד, אני ממש לא מדבר עליך באופן אישי אז אל תתגונן כי לא תקפתי אותך, מכולם אתה דווקא מהווה דוגמא ואתה מושך את חובבי הspl לאיפה שה חביב הזה צריך להיות!

 

זה פשוט יהיה מדהים לראות אתכם הורים יום אחד, בקשה אחת אחרונה, אם יום אחד אתם תרדו לגרש איזה מנוהל שהעיר לכם את. הילד, תורידו לעצמכם סטירה רק לזכר השטויות שעשיתם בשרשור הזה בכדי להפוך משהו מפריע מוצדק.

 

ושוב דיוויד, לא איכפת לי אם זה רעש או רעד או סאב או חוויאר, איכפת לי מהשמוק חסר ההתחשבות שיושב ברכב ואני לא מדבר עליך וגם ממש אין לי טינה נגדך, תוציא את זה מהראש שלך כבר.

 

אני פורש כי זה עוד פעם הופך למריבהה קטנונית וילדותית מאוד. אלוהים, המתקן שגיאות הזה בלתי נסבל

 

שמח לשמוע שמשטרת ישראל עושה משהו בנדון באזור שזה כנראה ממש חמור בו.

 

אני יפסיק להתגונן ברגע שתפסיקו לתקוף

אני יפסיק לחשוב שיש פה שנאה כלפי הקהילה ברגע שיפסיקו לשנוא

כל עוד אתם מכלילים ופונים אל אנשים כמו חן ואוהד וטוענים שהם חלק מהבראנג'ה המופרעת אני ימשיך להגיב איך שאני מגיב.

יש פה הכללה, ואני מצטער אבל אני לא שם על אף אחד פה, מי שיכלל יחטוף תגובה ממני. גם אם זה תגובה תוקפנית.

כי זה מה שאני מרגיש, ששוב פעם יושבים לנו על הראש ומפנים כלפינו אצבע מאשימה.

אתם לא יודעים להבדיל. ואתם לא תדעו גם לעולם.

פורסם

דיוויד

 

אם מישהו מגיב פה עם המון שנאה זה אתה, אתה לא מפסיק להזכיר את המילה הזו ולמען האמת זו כבר הסטה לשמה.

 

אני לא חושב שאתה אפילו מנסה להבין את מה שאני מנסה לאמר.

 

חבל.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא צריך לאהוב ז'אנר מסויים של מוזיקה, או להיות בצד בצד מסויים של מערכות מולטימדיה לרכב,

כדי להפריע לסביבה.

לא צריך למגר את תופעת הסמים/רצח/ גנבה ואז כאשר העולם יהיה מושלם לגשת להתפנות ולטפל במפגעים של איכות חיים.

הכל נעשה במקביל.

מכיוון שאנו איננו חיים בעולם של שלמות ובעולם ורוד תמיד יהיה "הכל מהכל", זה לא אומר שאיכות החיים תזנח.

הרבה כותבים ניסו להסביר את הנושא של התחשבות בזולת, שמירה על איכות חיים, אבל רוב התגובות שהתקבלו היו עויינות.

אף אחד לא שונא מוזיקה ולא רוצים שלא תשמעו מוזיקה, להפך, תהנו תעשו את מה שאתם אוהבים, רק עם התחשבות בסובבים.

אני רואה כמה קשה לשכנים שלי להרדים את הילדים שלהם בלילה, וזה נהיה קשה עוד יותר כאשר מתחת לחלון ביתם נפתח "דיסקו בגאז'".

 

אין לי מערכת מקצועית ברכב ואני לא שואפת להתקין אחת כזו כדי להשמיע מוזיקה לסביבה החיצונית שלי,

כך כאשר אני נכנסת לעיר, אני מחלישה את המוזיקה, נסיעה של 300 מטר ברחוב עד לחניה לא תשנה לי כלום,

אבל בטוח תהיה נעימה יותר לסובבים אותי.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.


×
×
  • תוכן חדש...