Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 627
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ציפופו, ניתן לדלל את האיירון ?

לא עדיף למצוא איזה חומר שניתן לדילול ?

זה לא חומר שנועד לדילול.

אין bleeder (מדמם) שניתן לדלל אותו, לא שידוע לי.

"יאללה בירי".

פורסם

לפי משתמשים בפורום האנגלי מדווחים שכן ניתן לדלל את האירון עד דילול של כ75 אחוז לטובת האיירון

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

שלום,

עד היום השתמשתי בחומר הכחול של chemical guys, בדילול לפי מה שרשום על המיכל. התוצאות לא היו הכי טובות. בפעם האחרונה התזתי אותו ולא שטפתי אלא שפשפתי עם ספוג ואח״כ שטפתי. התוצאה יותר טובה.

עכשיו החומר נגמר לי, מה עדיף, שוב לקנות אותו או לעבור ל sonax. אני שוטף את האוטו בד״כ פעם בשבועיים, לפעמים כל שבוע.

באתר של החומר כתוב שאינו מכיל חומצה והחומציות שלו ניטרלית, אך ראיתי אנשים שרשמו שהוא חזק מאוד ויכול לפגוע בחישוק!

מה דעתכם?

וגם אם אפשר המלצה לווקס שיהיה יחסית עמיד ולא קשה לשימוש(פעם ראשונה אני עושה), ושלא ישאיר סימנים על פלסטיקים.

תודה

פורסם

SONAX

בכל שטיפה שבועית / דו שבועית תשתמש ב ONR או שמפו רכב פשוט כדי לשמור ולתחזק את הנקיון שלהם, יהיה לך הרבה יותר קל מלנקות פעם בשנה עם הסונקס.

מה שכן יש פה בעמוד הראשון אם אני לא טועה פוסט ענקי על בדיוק אותן השאלות

נ.ב לגבי חומציות לא נתקלתי אף פעם במקרה כזה, יש לי ג'נטים מקוריים שמגיעים עם הפיאט ואיפה שהיו פגמים זה לא התרחב ולא החמיר אחרי כמה וכמה פעמים של שימוש בחומר הזה

Opel Adam S 2017

פורסם

אני לא הבנתי, אתה אומר להשתמש בסונקס פעם בשנה?! למה? אם אני בכל שטיפה אשתמש בו, מה הבעיה?

פורסם

הוא התכוון להשתמש בSONAX רק למקרים קשים,שיש לכלוך שישב הרבה זמן וקשה להוריד אותו.

אם תשתמש בSONAX בכל שטיפה שבועית זה יהיה בזבוז של החומר.

אני אישית משתמש ב-APC דילול של 1/10 מרסס , עובר עם כפפה ושוטף,הכל יורד.

פורסם
אני לא הבנתי, אתה אומר להשתמש בסונקס פעם בשנה?! למה? אם אני בכל שטיפה אשתמש בו, מה הבעיה?

המחיר של הסונקס הוא 50 ש"ח , והוא מפסיק ל 8-10 ג'אנטים , אם יש לך כסף מיותר לקנות בדחיפות גבוהה ...תתפנק.

פורסם

50 ש"ח לבקבוק שמספיק לכמות כזו של ג'נטים בשימוש של פעם בתקופה - לדעתי זה מחיר הוגן.

כל המתחרים עולים אותו הדבר וגם יותר.

כמו שאמרתי ואמרו אחרים - משתמשים בזה למקרים קשים של אבק בלמים שהתגבש ויושב על הג'נט חודשים רבים.

אני מדבר על דברים כמו הגוש מימין שזה מקרה קיצוני של הזנחה של הבעלים הקודם.

הצטרכתי מעבר פעמיים עם הסונקס, לבסוף זה ירד כמו גדול.

עם APC ועם סבון ועם כל דבר אחר - לא הזיז לזה.

APC זה טוב לשטיפות שבועיות כגון ONR - ראיתי שהנסיון של חלק מחברי הפורום הוא בפאוור קלין שהוא APC מחברת אופטימום, עושה רושם למוצר מצויין ורב תכליתי.

IMAG0707_1.jpg

Opel Adam S 2017

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אכן אחלה מוצר.

אני מאוד אוהב אותו, אך צריך לזכור שהוא מכיל חומצה, שאמנם נמצאת בכמות מזערית, אבל עדיין יכולה לסכן חישוקי אפטרמרקט בשימוש לא נכון.

"יאללה בירי".

פורסם

שלום, התחדשתי בסט של 4 גאנטים, מעט מלוכלכים.. אז בעצם עכשיו יש עוד חלק באוטו שדורש עוד קצת השקעה בשטיפה, איך כדאי לנקות?

ושאלה נוספת

הציעו לי 4 פקקים חדשים עם הסימן של מאזדה לגאנטים ב180 מחיר סביר?

תודה מראש

• תוכן חדש...