Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכונאות רכב: מוסך (שמשון) מאיר. מכונאי טוב בעל תכונה נדירה: הוא ישר כמו סרגל. אחרי נסיון רב שלי ושל המשפחה.

רח' שונצינו 21 טל. 03-5619442, 03-5622194

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם

למי שלא יודע יש לי 106 עם בעיה חריפה שאחרי המון זמן התגלתה כחוסר דלק לאחר הדרכתם של דני זומרשטיין וחיים יוד.

היום הגעתי למשה זר בפ"ת שם עובד חיים יוד, איך שהגעתי הצגתי את עצמי בפני חיים והוא ישר התחיל לטפל בעניין, המקרה הספציפי שלי היה קל יחסית, אבל הטיפול שלו היה יוצא מהכלל ואת זה אני אומר כי את הבעיה ניסו לסדר בכמה מקומות אחרים ולא הצליחו לתקן אבל את החשבון ידעו להגיש.

השעה שהיתי שם עשתה פלאים לאוטו!

מי שחשוב לו יחס מקצועיות ואמינות, זה באמת המקום הנכון.

תודה גם לדני זומרשטיין שליווה אותי בפורום

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

ביום גשום וסוער במיוחד, עשיתי את דרכי הארוכה מהדרום לביקור בסדנא המפורסמת של בני ל'.

בני התגלה לפני, כאיש לא שגרתי, מקצוען ללא פשרות, בעל ידע עצום וחוש הומור מיוחד.

בני השקיע זמן, מרץ ואנרגיה בקורולה שלי(ישור קו כללי והחלפת "נעליים" אחוריים), ממש אומן(ולא רק בתחום הרכב).

במהלך הטיפול למדתי ממנו רבות, וכן קבלתי יחס חם וביתי מבני וזהבה.

אני לא מכיר הרבה מקומות שנותנים שירות ברמה כזאת של יחס מסור ואישי.

בהחלט היה שווה להגיע גם מרחוק, מבחינתי גם טיפולים לעתיד יבוצעו בידי האומן של בני.

בני וזהבה, אתם אנשים טובים, אני מודה לכם שוב על הכל.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

ממליץ בחום על קובי שגב פחחות, הבחור פשוט אומן!

משפץ ומשפר בעיקר "קלאסיות" ואספנות אך מטפל בכל סוגי הרכב.

עבודה ברמה הגבוהה ביותר ויחס מדהים!

בעל סבלנות להסברים ותשובות על שאלות מציקות, עוזר ומייעץ מעל ומעבר ופשוט תענוג לפגוש בעלי מקצוע בתחום הרכב בארץ כמוהו!

כן יירבו!!!

וכמובן ממליץ על הטרופיות במוסך שאפט :wink: (בייחוד אם הצלחתם לגנוב לדודי את האחרונה:twisted:)

אבל להם יש שירשור משלהם אז לא נידחוף אותם גם לפה :lol:

פורסם

מכון להזרקות דלק בחיפה- אורי מלמד.

הרכב שלי ניצל בזכותו מהורדה מהכביש בגלל אי מעבר טסט על זיהום אוויר.

מקצוען ולעניין וגם המחירים סבירים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

בעקבות בעיה שהייתה לי בפיאט : http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=197851

שמתי פעמיי לעבר משה זר בפ"ת.את פניי קיבל חיים יוד שיום קודם שוחחתי איתו.הרכב נכנס מייד לבדיקת גזים,ואחר כך

עבר בדיקת מחשב על ידי חיים.במהלך כל הבדיקה חיים הסביר לנו את פשר התוצאות על גבי המסך,וכמו כן הוא גילה שהחיישן חמצן פשוט לא תקין.יש לציין שבשלב זה הוא לא לקח מאיתנו שקל על הבדיקת גזים ועל הבדיקת מחשב.

לאחר הבדיקה הוא איבחן בצורה מקצועית את הבעיה,הציע לנו הצעת מחיר הוגנת,ונתן לנו את כל האפשרות להחליט מה שנרצה.

החלטנו לבצע את הטיפול,שכלל החלפת חוטי הצתה,ניקוי מזרקים,החלפת פלאגים מקוריים של פיאט והחלפת חיישן חמצן.

העבודה נעשתה בצורה הכי מקצועית שיש,חיים הסביר לנו כל פרט ופרט במהלך הטיפול,הכל היה נפלא.

לאחר הטיפול חיים שוב ביצע בדיקת גזים,ובדיקת מחשב,והנתונים יצאו מדהימים.התנעה קלה ונסיעה קצרה,והרכב פשוט אחרת.אין רעידות,הרכב לא מגמגם,הרכב לא נכבה,הכל פרפקט!!.

תודה רבה רבה לחיים,שמלבד היותו איש מקצוע,שמפגין בקיאות מדהימה ושליטה בכל הקשור למערכות הנ"ל,התגלה גם כאיש עם סבלנות אדירה ויחס מדהים.

תודה רבה חיים.

שי

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

ניסיתי להכניס המלצה באופטופיק אבל כנראה שאין לי הרשאה

קניתי ניסן סאני ונעזרתי הרבה בפורום ואחרי שראיתי את ההמלצות על בני החלטתי להתקשר אליו ליישור קו ותיקונים שונים

הוא נענה לבקשתי הבאתי לו את האוטו והוא בדק ועלה על כל הבעיות האמיתיות בעיקר על אלה שלא הובנו מהבדיקה במכון.

הוא הסביר מה צריך לעשות וכמה העלויות והשארתי אצלו את הרכב ובאמצע מצא בעיה של מערכת הקירור ולפני שהוא טיפל התייעץ איתי מה לעשות הלאה .נתתי לו לטפל במה שהוא יכול ושלח אותי לאנשי מקצוע שהוא ממליץ עליהם

לבסוף האוטו טופל בצורה מיקצועית ויסודית ואמינה. אפילו ביום שנפטר חמיו ז"ל עם כל הבלגנים שהיו לו באותו יום נורא ואיום סיים את הטיפול באוטו

תודה רבה לך בני ועכשיו אני יודע למי לפנות בנושאי רכב

וכמובן משתתף בצערכם שלא תדעו צער ויגון לעולם אלא רק שמחה רבה

בועז

פורסם

בהזדמנות זו אציין לטובה את יוסי מפנצ'ריה\מכון אגזוזים "תקר הגליל" בראש פינה

בנאדם חם,שעונה על כל שאלה,עובד במקצועיות,מייעץ,ובמחירים הוגנים לכל כיס :)

אופיר

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

סיפור שהתחיל רע ונגמר טוב - בהמלצה על החשמלייה של מוסך מרום טל, רח' פלוטיצקי בראשון.

אתמול בנסיעה בבוקר שמתי לב שחום המנוע עולה יותר מהרגיל, אפילו אם מחשיבים את היום החם.

עצרתי בצד וראיתי מייד שמאוורר קירור המנוע לא פועל. הדלקתי את המזגן ואז הוא (כצפוי) כן פעל. בדקתי פיוזים וכד' והגעתי למסקנה שנדפק יוניט החום.

נסעתי כ 30 ק"מ עם מזגן פועל ללא שהחום עלה, אך כשנקלעתי לפקקים החום החל לעלות שוב. עצרתי, ביצעתי גישור ליוניט עם חוט חשמל כך שהמאוורר יפעל קבוע והמשכתי בדרכי לכיוון ראש העין (פגישה חשובה).

לפני שיצאתי חזרה הביתה נכנסתי לכפר קאסם וקניתי יוניט חדש, התקנתי אותו על המקום ומילאתי פרסטון. למרבה הצער - התופעה המשיכה, המאוורר לא נכנס לפעולה. חשמלאי בכפר קאסם ששאלתי אצלו אמר שבוודאות היוניט דפוק כי כל הפיקודים עובדים אם מקצרים אותם ישירות. הייתי מתוסכל כי היה לי משונה שיוניט facet חדש מגיע דפוק, ולא ידעתי אם הבעיה יכולה להגיע מריליי או ממקום אחר חוץ מהיוניט. המשכתי לנסוע עם הגישור המאולתר.

הגעתי לראשון לציון אחרי שעה 5, וחיפשתי נואשות חנות חלפים שעוד פתוחה כדי לנסות יוניט אחר. לפתע שמתי לב שהחשמליה של מרום טל פתוחה (ליד טיב טעם), נכנסתי וביקשתי את עזרתו של הבחור במקום בבידוד הבעיה. הוא הסתכל ובדק, ומצא שהמגעים בקונטקטור של היוניט היו רופפים. הוא הידק אותם במקצת והפלא ופלא - הכל עובד מצויין!

לא היה עלי מזומן וביקשתי לשלם באשראי. הבחור סירב לקבל כסף ושילח אותי לדרכי בחיוך.

כמובן שאחזור לשם עם מתנה הולמת, אבל אתם לפחות תדעו שיש אנשים טובים באמצע הדרך...

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

המלצה נוספת על יצחק וייס שמתמחה גם במיזוג אוויר וגם בחשמל לרכב

אז הקיץ הגיע והיום זה לא היה סתם קיץ אלה חום איימים פשוט, והרכב שלי שהמזגן בו הוא לא מקורי לא קירר כראוי, בעקבות ההמלצות הרבות הגעתי אליו, והוא תוך זמן קצר פתר את הבעיה בשיא המקצועיות ותשומת הלב לפרטים הקטנים ועם מחיר ללא תחרות, בקיצור שווה להגיע אליו אפילו מרחוק :wink:

יצחק וייס רחוב בזל 13 , קריית ארייה , פ"ת . 03-9217528.

http://www.d.co.il/65368820/28280/

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הגיע תורי להמליץ על צביקה :-)

הלגאסי הישנה של המשפחה התחילה לקרטע ולגמגם.

האוטו הגיע לצביקה, ולאחר טיפול מקצועי ומסור בקרבורטור ואבחונים נוספים, הלגאסי יצאה מצביקה נוסעת כמו פעם, בלי גמגומים, תגובת דוושה מהירה חדה ומדייקת.

בנוסף, יחס ושירות נפלאים.

תודה צביקה :-)

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

היום בשעה טובה ומוצלחת זכינו, אני והסובארו שלי להכיר את צביקה שלנו, בעל המכון לקרבורטורים בנתניה, בהחלט היה שווה לעשות את כל הדרך מב"ב לנתניה ולו רק בשביל להכיר איש יקר ומסביר פנים, שעושה מלאכתו נאמנה ובאמונה.

באתי אליו עם סובארו DL שמניעה קשה בבוקר, שותה דלק כמו שיכורה, וצורחת כשמדליקים מזגן, לא נותנת תאוצה ולא מדברת לעניין, אחרי 3 שעות שבהן צביקה דיבר עם הסובארו, פירק, לחץ, פתח, סיבב, האזין, ניקה, נגע, כיוון, חיבר, סגר ומי יודע מה עוד, הסובארו ואני יצאנו מחוייכים ומרוצים, כל הסוסים שיושבים במנוע נהיו צעירים בכמה שנים טובות והם רצים מהר וחזק, כמו סוסים כמובן, בלי לשתות דלק, בלי לצרוח ובלי לעשות בעיות.

ואם נסכם בשתי מילים, אין אין..

אין כמו צביקה!

מה שנכון נכון...

subaru leone מחזירה את הכבוד לכביש :cool:

ESTK מחזיר את הכבוד ל"לאונה"!

פורסם

מקרה לא חיובי (לצערי גם זה קורה לי).

לאחר פריצת הרכב שלי שבו שברו את חלון הנהג, גנבו את הרדיו-דיסק ויחד איתו תלשו את כל הקונסוליה המרכזית, חברת הביטוח שלי שלחה אותי להחליף חלון אצל "יוסי זגגות" בנתניה באזה"ע, הנחתי את רכבי ביום שישי וחזרתי בהמשך היום(היו הרבה דברים שהפריעו לי אבל אני יתייחס לעיקריים), חזרתי לקחת את הרכב: 1. הידית מוברגת עקום, לחצני החלונות החשמליים בחוץ.

2. בודק את השמשה החליפו בין המתגים של החלונות ימין ושמאל, ובנוסף הפלא ופלא לוחץ על לחצן המוריד למטה את החלון לא עובד, לוחץ הפוך החלון יורד, הפכו את חיבורי החלון.

הגעתי לאחר סגירת המקום, אז התקשרתי לבעל-הבית, לדבר איתו על העבודה המקצועית שעשו, שמע את תלונתי וביקש שאני יגיע ביום שני.

הגעתי היום, פונה אליו ומראה לו את הבעיות, תשובתו היתה " מה אתה מצפה מרכב ישן, תחליף לרכב חדש" (ברשותי וולקן 93 מלוקקת, שלצערו אני מכיר אותו כמו כף ידי גם מתחת לכפפות ועם עיניים מכוסות) אני בשוק מהתשובה שלו ומנסה להסביר לו שכולה היו צריכים להחליף חלון ולא לגעת/להחליף/לעצב את המנגנון והדלת, וביקשתי שהרכב יחזור בדיוק כמו שהצבתי אותה אצלו, לא יותר ולא פחות.

לאחר וויכוחים התעייף ממני, והפנה אותי לשותפו בטענה שאין לו כוח לאנשים כמוני (כניראה שאנשים אין בעיה לקבל לחצנים הפוכים וידיות בחוץ).

השותף הגיע מחייך וכמוהו גם אני, שואל מה הבעיה, ואני מסביר לו ומראה לו, והוא בטענתו אנחנו לא מתעסקים עם החשמל לכן זה מקולקל, לך לחשמלאי! לגבי הידיות שבחוץ, תשובתו היתה ככה האוטו! אני מסביר לו ברוגע שבמקרא אני מכיר את הרכב שלי והוא לא הגיע ככה, הוא מסביר לי שהאדם שהחליף את החלון "פדנט" ואין מצב שהוא פישל... בקיצור אחרי ויכוחים, אני מבין שיש חומר יותר חזק מאיטונג. הגיע הבחור "שהתעסק" לי עם הרכב והבנתי שרק ממנו יוכל לצאת משהו בלי איומים על תביעה וכו', ושוב אני מסביר מה הבעיה, ביוזמתי ובהדרכתי פתחנו את הדלת מחדש, ו-וואלה הפכו את חוטי החשמל של החלון, וכשחיברנו הכל למקום הידית חזרה למקומה הרגיל והישר, קסם!

הסתכלתי בשותף במבט של "תודה רבה לך" ועפתי משם לפני שיהרוס לי את המנוע ויגיד לי אנחנו לא נוגעים בזה-המנוע הרוס.

חג שמח לכם, העיקר שהכל חזר לקדמותו.

זה נכון

פורסם

אכן, מקום איכותי...

בזמנו, כשהתנפצה לנו הזכוכית של מראת הנוסע בלאנטרה, הגענו לשם בשביל לבדוק כמה יעלה תיקון.

לפני שחנינו בכלל, כבר עט עלינו אחד הפועלים עם מברג, תלש את הפלטה של המראה והלך לייצר חדשה.

המראה הייתה מוכנה כעבור חמש דקות, אבל בזבזנו עוד חצי יום בשביל שיועילו בטובם לשייף את הקצוות החתוכים.

היינו צריכים ממש להסביר להם בשביל מה זה נחוץ, כי הם לא הבינו, וגם לא היה להם ציוד לשיוף במקום... :screwy:

דבר נוסף ששמתי לב אליו, בדיעבד, זה שהם השתמשו במראה רגילה ולא מראת רכב מונעת השתקפות. עדות נוספת

למקצועיותם הגבוהה.

• תוכן חדש...