Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עד 12K. נערך

gemboy
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ברצוני לקנות רכב לעצמי שזהו הרכב הראשון שלי, לתקופת שירותי בצבא.

התקציב שלי הוא ככל הנראה עד ה12 אלף, הרכב יעבור מינימום 130 ק"מ בשבוע, הפרמטר העיקרי שלי שהרכב יהיה אמין ולא זללן במיוחד. מעבר לזה אין לי עדיפות לאוטומט או ידני ופרמטר אחרון הוא שאני בחור גבוה (1.93מ) ומניסיון אני יודע שלא כל רכב יתאים לי. עד עכשיו המליצו לי על סוזוקי סוויפט אך רציתי לשמוע עוד חוות דעת.

תודה לעוזרים!

פורסם
שלום ברצוני לקנות רכב לעצמי שזהו הרכב הראשון שלי, לתקופת שירותי בצבא.

התקציב שלי הוא ככל הנראה עד ה12 אלף, הרכב יעבור מינימום 130 ק"מ בשבוע, הפרמטר העיקרי שלי שהרכב יהיה אמין ולא זללן במיוחד. מעבר לזה אין לי עדיפות לאוטומט או ידני ופרמטר אחרון הוא שאני בחור גבוה (1.93מ) ומניסיון אני יודע שלא כל רכב יתאים לי. עד עכשיו המליצו לי על סוזוקי סוויפט אך רציתי לשמוע עוד חוות דעת.

תודה לעוזרים!

קח בחשבון שבתקציב שלך תוכל למצוא רק יורו-סוויפט, שיכולה לתת פייט רציני לפיאט מולטיפלה על פסר הרכב הכי מכוער בהיסטוריה.

אני במקומך הייתי מחפש פונטו ספייס במצב טוב, בשנתון מתקדם ככל הניתן.

בנוסף שים לב ש130 ק"מ בשבוע זה מעט מאוד. אם זה אכן הולך להיות השימוש שלך, הייתי ממליץ לך להתעלם מנושא צריכת הדלק. גם ככה אתה תתדלק בערך פעם בחודש, כך שהחיסכון לא יהיה משמעותי במיוחד. במצב כזה אתה יכול לשקול גם רכבים משפחתיים שעשויים להיות יותר נוחים לגובה שלך.

פורסם
קח בחשבון שבתקציב שלך תוכל למצוא רק יורו-סוויפט, שיכולה לתת פייט רציני לפיאט מולטיפלה על פסר הרכב הכי מכוער בהיסטוריה.

אני במקומך הייתי מחפש פונטו ספייס במצב טוב, בשנתון מתקדם ככל הניתן.

בנוסף שים לב ש130 ק"מ בשבוע זה מעט מאוד. אם זה אכן הולך להיות השימוש שלך, הייתי ממליץ לך להתעלם מנושא צריכת הדלק. גם ככה אתה תתדלק בערך פעם בחודש, כך שהחיסכון לא יהיה משמעותי במיוחד. במצב כזה אתה יכול לשקול גם רכבים משפחתיים שעשויים להיות יותר נוחים לגובה שלך.

קודם כל תודה רבה ואם אני אבחר ללכת על רכב משפחתי כמו שאמרת על איזה רכבים היית ממליץ?

ולגבי הסוויפט אני יודע שהיא מכוערת אבל בשורה התחתונה אני צריך רכב שיביא אותי מנקודה א לנקודה ב ואם הרכב גם יפה זה כבר בונוס.

ודבר נוסף הוא שכמות הק"מ שכתבתי היא המינימום באותה מידה יכול להיות שאני אסע 600 ק"מ בשבוע תלוי איפה יציבו אותי

פורסם

כדאי שתדע להעריך, לפחות בקירוב, כמה אתה הולך לנסוע לפני שאתה מחליט איזה רכב לקנות.

ההבדל בין 130 ק"מ בשבוע ל600 ק"מ בשבוע הוא הבדל תהומי.

לצורך העניין, אם אכן תיסע 600 ק"מ בשבוע, מחיר הרכב בתקציב שלך יתגמד אל מול מחיר הדלק. במצב כזה הייתי ממליץ לך לחפש רכב דיזל.

כל המלצה על רכב, במיוחד עבור מישהו שהתקציב שלו מוגבל למדי (כמו חייל בשירות חובה), חייבת לקחת בחשבון כמה הרכב הולך לנסוע.

פורסם

לפי דעתי הרכב יסע 300 ק"מ בערך אני חושב שהגזמתי עם ה600 אז זה 300 ק"מ +- 100ק"מ.

רציתי להוסיף שאני לא רוצה מכונית זללנית בטירוף אבל אני גם לא צריך את המכונית הכי חסכונית שקיימת בתקציב שלי. אני רוצה משהו סביר...

פורסם

300 ק"מ בשבוע (בערך 15K בשנה), מביא אותנו כבר לסביבות הנסועה הממוצעת.

במצב כזה הייתי חוזר להמלצה המקורית שלי לחפש פונטו ספייס שמורה משנתון מתקדם ככל הניתן (עם קצת מזל תוכל למצוא בתקציב שלך 2004). בנוסף אם לא משנה לך ידני או אוטומט, לך על ידני, כך תחסוך בדלק ובתיקונים ובנוסף תוכל להכניס בתקציב שלך רכב משנתון מתקדם יותר.

פורסם
300 ק"מ בשבוע (בערך 15K בשנה), מביא אותנו כבר לסביבות הנסועה הממוצעת.

במצב כזה הייתי חוזר להמלצה המקורית שלי לחפש פונטו ספייס שמורה משנתון מתקדם ככל הניתן (עם קצת מזל תוכל למצוא בתקציב שלך 2004). בנוסף אם לא משנה לך ידני או אוטומט, לך על ידני, כך תחסוך בדלק ובתיקונים ובנוסף תוכל להכניס בתקציב שלך רכב משנתון מתקדם יותר.

קודם כל תודה רבה לך. ורציתי לדעת אם יש עוד הצעות בנושא.

פורסם

רציתי לדעת אם יש עוד הצעות לגבי רכבים אחרים.

ולגבי הפיאט פונטו אני לא בטוח עד כמה היא אמינה תקנו אותי אם אני טועה...

ובתקציב שלי אני יכול לקנות רק את הגרסה של ה60 כ"ס ורציתי לדעת אם היא חלשה או שלא?

• תוכן חדש...