Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וערב טוב,

ברשותי סיטרואן סי 4 מנוע 1600 שנת 2006.

לאחרונה יש לי בעיה שבאה והולכת כבר מספר ימים.ההגה נהיה קשה מאוד בסיבובים תוך כדי נסיעה עד לכדי מצב שלא ניתן לנהוג ברכב כלל.ברכב יש משאבת הגה חשמלית.מפלס השמן הגה ברכב תקין.האם מישהו נתקל בדבר כזה.אשמח לשמוע חוות דעת מקצועית בעניין.

תודה רבה

פורסם

בדר"כ הבעיה בפיוז של מע' ההיגוי יותר מדויק בבית פיוזים שנמצא בתא המנוע(הפיוז לא גלוי לעין)

עם הפיוז תקין ומגיע מתח תקין למשאבת ההגה החשמלית אין מנוס הכשל במשאבה עצמה(לא זול)

בברכה ניצן

http://www.shaft.co.il

פורסם

מפלס השמן לפי המדיד תקין.

חשבתי על הצעות לכיוונים אחרים לפני שאני נכנס להוצאה של החלפת משאבת הגה וכו.

תודה

פורסם

היי ניצן. ערב טוב.

גם לכיוון הזה הלכתי. בדקו לי במוסך את המתח המגיע אל המשאבה החשמלית של ההגה והתקבל מתח תקין של 14 ווואלט.

לדעתך המשאבה עצמה עשתה את שלה ?

פורסם

עדיין לא הייתי מספיד את המשאבה...

המשאבה צורכת זרם גבוה גם שבודקים מתח המתח נראה תקין!!!

מכיוון שהפיוז עצמו לא נשרף. אך כמו שציינתי הבעיה בבית פיוזים ברוב המקרים המגע רופף ולא מאפשר ליצור מוליכות לזרם גבוה

במצב זה המשאבה לא תעבוד.

בברכה ניצן

פורסם

אוקיי,

אתה ממליץ לי לגשת לחשמלאי רכב?

תוכל לפרט כאן שוב בשפה טכנית את מה אני רוצה שיבדקו בבקשה ? ;)

פורסם

עדיפות למוסך מורשה או למוסכים שמכירים או מתמחים בסוגי הרכבים הנ"ל

לא כל חשמלאי רכב מכיר את מע' החשמל של הרכב שברשותך(במיוחד לא את מע' הפיקוד של כל רכיב ותפקידו)

בכל אופן הפיוז של ההגה נמצא מתחת לבית פיוזים בתא המנוע(וגם שמגיעים לפיוז הסורר צריך לבצע פעולה שמצריכה ניסיון)

בברכה ניצן

פורסם

ניצן תודה רבה.

עשית לי סדר רציני בנושא שאני סוחב נזה שבוע.

הבאת לכאן אינפורמציה מקצועית מאוד.

אגש השבוע לאחד המוסכים המורשים באיזור בשביל לקבל חוות דעת.

מבטיח עדכן ברגע שהנושא ייפתר אחת ולתמיד.

תודה ;)

פורסם
מפלס השמן לפי המדיד תקין.

חשבתי על הצעות לכיוונים אחרים לפני שאני נכנס להוצאה של החלפת משאבת הגה וכו.

תודה

בדוק נוכחות של שמן בתחתית לוח נתיכים בתא מנוע;אם יש סימני שמן תחליף את המשאבה.

פורסם

עידכון קטן,

ביקרתי הבוקר במוסך מורשה.

הם טוענים שהאלטרנטור לא תקין ולא מספק חשמל תקין למערכות הרכב כאשר הם מחברים את המחשב שלהם למחשב הרכב ומנסים לבצע דיאגנוסטיקה. הם טוענים שרק לאחר שיפוץ או החלפת האלטרנטור (1500 שח) יהיה ניתן לדעת בוודאות מהיכן מגיעות הבעיות בהגה החשמלי.

דעתכם ?

פורסם

יש לי סיטרואן C4 2006. נקרעה לי רצועת האביזרים ונסעתי בלי רצועה, כלומר ללא טעינה כלל, 50 ק"מ. ההגה עבד באופן מושלם.

אני הייתי בודק כיוונים אחרים לפני השקעה בשיפוץ אלטרנטור.

abcde

• ספונסר פורום
פורסם

שלום לכולם

ראשית,תקלה של טעינת יתר תגרום לתקלה בתפקוד ההגה.

קיבלת כאן עצות מטובי המומחים לרכב שלך, כמו שכתבו, אם יש שמן שדלף דרך בידוד החוטים אל בית הפיוזים בתא מנוע, המשאבה לא תקינה, אם נבדק מתח של 14 וולט על המשאבה בזמן שהמשאבה לא עובדת,המשאבה לא תקינה, אם היה מפל מתח על הנתיך(פיוס) המתח על המשאבה היה נמוך יותר.

את המשאבה ניתן לשפץ בעלות נמוכה יותר עם אחריות לשנה.

בכל מקרה, אתה מוזמן להגיע אלינו לבדיקה ללא תשלום וללא התחייבות כלל.

אורן בן סימון

פורסם
יש לי סיטרואן C4 2006. נקרעה לי רצועת האביזרים ונסעתי בלי רצועה, כלומר ללא טעינה כלל, 50 ק"מ. ההגה עבד באופן מושלם.

אני הייתי בודק כיוונים אחרים לפני השקעה בשיפוץ אלטרנטור.

גם אני הייתי בודק כיוונים אחרים. אני חושב שההצעה הכי קונקרטית שקיבלת היא לבדוק נוכחות של שמן

בשקע שאיליו מתחברת הצמה שמזינה את המשאבה. אם יש שם שמן לא יהיה מנוס מהחלפת המשאבה.

אם השקע יבש ,מאד יתכן שהבעיה בבית הפיוזים , או בצמה עצמה או בתקע.

פורסם

צהריים טובים לכולם,

ראשית תודה רבה על התגובות שלכם בנושא,

שנית,חזרתי כרגע ממוסך מורשה בצפון,מסתבר שאלטרנטור הוחלף לפני כשנה בעלות של 1500 שח וזה עדיין במסגרת האחריות ולא שילמתי שקל על עבודה והחלפה.

הוחלף אלטרנטור חדש וכמו שחשבתי הבעיה עדיין קיימת לסירוגין,

מנהל המוסך המליץ להחליף את משאבת ההגה החשמלית,אבל הם מוכרים רק חדש בעלות של 5000 שח.(לא כולל עבודה)

אני מנסה עכשיו לברר במוסכים באיזור חיפה והקריות לגבי השגה של משאבה כזאת משיפוץ או פירוק.

• תוכן חדש...