Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 412
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אחלה מחיר לגלון, אני קניתי 2 בקבוקים עד עכשיו ב 100 שקל כל אחד כלומר 200 ש"ח על ליטר, כשבגלון כמעט פי 4 במחיר דומה.. לכו על זה.

Opel Adam S 2017

פורסם

קיבלתי את המגבת לחלונות של הקוריאני (3 מגבות בחבילה), שמתי לב שאיכות שונה בין שני צידי המגבת. יש לזה הסבר כלשהוא?

פורסם
קיבלתי את המגבת לחלונות של הקוריאני (3 מגבות בחבילה), שמתי לב שאיכות שונה בין שני צידי המגבת. יש לזה הסבר כלשהוא?

הירוקות מהניילון? אם כן אז צד אחד חלק לניגוב החלונות, השני לא יודע למה הוא בדיוק :p

Opel Adam S 2017

פורסם

גם אני לא יודע למה זה ככה, הצד השני לא ממש מנקה משהו הוא סתם נמצא שם, אבל הצד הרך יותר עושה את העבודה.

Opel Adam S 2017

פורסם
הירוקות מהניילון?

כאו,

אז להשתמש רק בצד הרך? הצד הפחות נעים יכול להיות שאיתו מורידים לכלוך יותר קשה?

פורסם

האמת שאין לי מושג, תנסה מקסימום לא קרה עם זה כלום.

אני משתמש תמיד בצד החלק, טיפה מים ולקמט מעט את המגבת ואז היא מנקה מעולה. תשתדל להתרחק מלכלוך רציני בדפנות של השמשה כי אחרי זה הן מתמלאות בשחור וקשה להוריד בשטיפה שלהן

Opel Adam S 2017

פורסם

בדיוק בגלל זה בשלב הפרי ווש מומלץ לעבור עם מברשת דיטיילינג וapc על המסגרות והגומיות!

Sent from my D5803 using Tapatalk

M-TECH E46

• תוכן חדש...