Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב שלי צריך לעבור בקרוב טיפול 10K וטימינג בדקתי במוסכים וקבלתי הצעת מחיר על טיפול 10K וטימניג ב אלף שקל שכולל

פילטר אוויר

פילטר שמן

שמן חדש

פילטר דלק

פלגים

ברקסים

טימניג

רצועה ומותחנים

משאבת מים

ומחזירי שמן

מחיר טוב לכל העסק הזה ??

פורסם

מחיר מצוין אבל מה שאני הייתי מציע זה שתביא את החלקים בעצמך מקוריים כמובן ורק שיעשה לך את העבודה אתה עדיין תצא מאוד בזול. אני יודע מניסיון שהבני דודים לא מיתנגדים לעשות את העבודה אצלם גם אם הלקוח מביא בעצמו את החלקים.

פורסם

האם אתה סגור על זה שאתה רוצה שהם יעשו לך טיימינג?

כיוון לא נכון של המותחנים ואתה יכול למצוא את עצמך בבעיה גדולה!

יש לך דרך לדעת כמה פעמים הם ביצעו החלפת טיימינג לרכב כמו שלך ?

נכנסתי לקנות טולדו חדשה - אשתי אמרה שזה אוטו של זקנים ->

ובאותה נשימה שאלה מזה הרכב היפה הזה ->

בסוף יצאתי עם לאון 1.2TSI MK3 !

פורסם

המוסך קטן כזה ופעם אחרונה שהיתי שם הוא נתן לי יחס מאוד טוב ועזר לי, וראיתי אותו מטפל באיזה רכב.

בן אדם מבוגר נראה בעל נסיון רב ובכל זאת הוא מציע מחיר מאוד טוב עם יחס טוב מאוד מהפעם האחרונה שהיתי אצלו

פורסם

המוסך קטן כזה ופעם אחרונה שהיתי שם הוא נתן לי יחס מאוד טוב ועזר לי, וראיתי אותו מטפל באיזה רכב.

בן אדם מבוגר נראה בעל נסיון רב ובכל זאת הוא מציע מחיר מאוד טוב עם יחס טוב מאוד מהפעם האחרונה שהיתי אצלו

מכיר את המוסך, יש שם עובד לא רע, רק מה, אל תתעצל ותעמוד לו על האף במשך כל הטיפול תראה איך ומה הוא עושה בלי למצמץ.

Light travels faster then sound. This is why some people appear bright until you hear them speak.

• תוכן חדש...