Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה כמעט כל יומיים אני מקבל מסך כחול בווינדווס. בלי שום התראה. בלי שום קשר לאילו תוכנות פועלות.

המחשב משמש לעבודה ואם הוא פתאום נופל באמצע פרוייקט זה יכול להיות מאד כואב.

מדובר על ווינדווס 7, 64 ביט.

מישהו יודע למה זה קורה? מה עושים נגד זה?

אגב, מצורפת חלק מההודעה שאני מקבל כשהווינדווס עולה חזרה.

Untitled-1.jpg

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לאחרונה אכן החלפתי זכרונות אבל זה היה לפני כחודשיים והמסכים הכחולים התחילו רק בשבוע האחרון.

יש דרך לשלול גורמים או משהו כדי לאבחן את הסיבה?

פורסם

כמו שאמרו זה 99 אחוז בעיה חומרתית קח את המחשב לטכנאי שאתה סומך עליו יש להם מכשיר לבדיקת כל רכיב בנפרד אוכל להפנות אותך למישהו אם אתה מאזור הצפון הרחוק

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

צלם עם הסמארטפון את המסך הכחול והעלה תמונה שלו לפה.

בנוסף, בווינדוז 7, כשיש מסך כחול, הוא נותן את סוג השגיאה.

למשל כשזה היה אצלי היה כתוב IRQL Not Less Or Equal. לא היה לי מושג מה זה אומר, תודות לד"ר גוגל מצאתי מה גורם לבעיה והיא תוקנה.

אגב, אצלי הבעיה נגרמה בגלל סטיק זיכרון.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

אין "מכשירים" לבדוק כל דבר בנפרד.

מסתכלים על קבלים נפוחים על לוח האם ובתוך ספק הכוח, ומתחילים להחליף רכיבים עד שהבעיה נפתרת.

להודעת השגיאה יש משמעות רק אם מדובר בבעייה תוכנתית.

פורסם

אם אתה מדבר על SOLID CAP, גם לוחות אם חדשים דנדשים (למעבדי I) מהסדרות הנמוכות והבינוניות מצויידים בקבלים אלקטרוליטיים (רגילים).

פורסם

תוכנה לבדיקת זיכרון - memtest86 מורידים מתקינים על זכרון נייד , מריצים בדיקה לאחר שהגדרנו בביוס שיעשה boot מה usb

בדיקת הארד-דיסק ע"י תוכנה שאפשר להוריד מאתר היצרן,

אנשים שללו פה את סיבת התוכנה וזה לא נכון, קבצי מערכת פגומים או דרייברים לא תואמים/ תקינים עלולים לגרום למסך בחסות brazeers

פורסם

איזה קטע, עכשיו אני יותר מבולבל ממה שהייתי כשפתחתי את השרשור... :wink:

אם המסך הכחול יצוץ שוב אנסה לצלם אותו באייפון לפני שהוא עושה ריסטרט.

מעבר לזה, האם העובדה שהחלפתי זכרונות והתקנתי את מערכת ההפעלה על כונן SSD

יכולה להיות קשורה פה?

• תוכן חדש...