Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך להכניס את האוטו לטיפול עקב רעשי מיקסר מהגיר ( DSG 7 ) ועוד כמה שטיקים,

יש איזה מוסך מומלץ מורשה ( הרכב באחריות ) שאפשר להכנס אליו בראש שקט שיעשו את העבודה כמו שצריך והתייחסו אלייך כמו בנאדם ( בפליקס לא שמעו על הנושא )

תודה רבה על העזרה.

** Alfa Romeo 2007 GT 3.2 v6 **

**למכירה** סאב/מגברים של JBL - ROCKFORD

• ספונסר פורום
פורסם

פליקס מוסך מצוין ויש עליהם חוות דעת טובות מאוד בפורום. הוא עזר בעבר למספר חברי פורום. ניסית לפנות ישירות לאבי? שלח לו הודעה פרטית כאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/member.php?u=119098

פורסם

סלח לי אבל מוסך שאני אומר לו בטלפון שהגיר מחליק בשני ויש לי רק חזק מאוד מכיוון הגיר והוא עונה לי בחצי טובה תבוא שבוא הבא נראה מה אפשר לעשות לא נשמע לי כמו אחד טוב.

אף אחד לא מטפל באודי שלו ? :-D

פורסם

מקריאה בפורום אתה תראה שעל כל מוסך מורשה כאן יש דעות חיוביות ושליליות ועל כל שרשור שנפתח בהשמצה על מוסך כזה או אחר יש גם שרשור אחר שמפרגנים לו, ככה שזה די מבלבל ואי אפשר לדעת אם התלונות מוצדקות או לא ומה באמת נכון. אישית גם לי היה ניסיון מוצלח עם פליקס, גם מבחינה מקצועית וגם מבחינת שרות והרגשה כללית.

פורסם

חס וחלילה לא פתחתי את השרשור לצורך השמצה של פליקס, עד היום לא היה לי נגיעה אליהם, ציינתי שהיחס שלהם בטלפון לא הולם ...

משהו התנסה עם המוסך המרכזי בפ״ת ?

פורסם

בוקר טוב חברים,

אינני יודע את שמו של הפונה ולא נעים לי לפנות לפותח השרשור בשם המשתמש שלו... :-)

מרכז שרות פליקס תל אביב מוסמך לטפל ברכב אודי ונשמח להעניק לך שרות פרמיום מקצועי כנדרש על ידי היצרן והיבואן, צ'מפיון מוטורס.

פקידי הקבלה לא יודעים ולא מוסמכים לאבחן תקלות בטלפון - מתפקידם לתאם ביקורים במוסך. אני מתנצל אם להערכתך לא קיבלת מענה הולם בטלפון לפנייתך.

אנא התקשר לטלפון 6522* וקבע תור לפגישה עם יועץ שרות של רכב אודי, אילן צדוק. לחלופין, העבר אלי בהודעה פרטית את שמך, מספר הרכב ומספר טלפון נייד וישובו אליך בהקדם.

אם אתה גר באזור תל אביב רבתי, קיימת אפשרות של איסוף ו/או החזרת הרכב (בתשלום). בהתאם למסורת השרות של פליקס, אם תבחר להגיע לכאן, נוכל להחזירך הביתה או למקום העבודה במונית -חינם - באזור תל אביב רבתי. את הרכב תקבל בחזרה שטוף - בחינם.

בברכת חברים,

אבי וייזל, סמנכ"ל פליקס

פורסם
אני צריך להכניס את האוטו לטיפול עקב רעשי מיקסר מהגיר ( DSG 7 ) ועוד כמה שטיקים,

יש איזה מוסך מומלץ מורשה ( הרכב באחריות ) שאפשר להכנס אליו בראש שקט שיעשו את העבודה כמו שצריך והתייחסו אלייך כמו בנאדם ( בפליקס לא שמעו על הנושא )

תודה רבה על העזרה.

אם הרכב נמצא עדיין בתקופת האחריות אני ממליץ לך לפנות למוסך פליקס. אם יש לך טענות כלפי השירות שקיבלת פנה ישירות לשירות לקוחות או לאבי ואני מאמין שתקבל מענה לכול הטענות שלך.

יצא לי בעבר לבקר מספר פעמים עם הרכב שברשותיי גולף דור 5 במוסך פליקס וקיבלתי שירות מצויין מאלכס שהינו מאבחן מצויין וגם לא שילמתי עבור מחיקת תקלות.

איזה כייף לי :)

פורסם

הבטחתי לעדכן ...

אז לאחר שפתחתי את התרד הנ"ל יצר איתי בפרטי אבי מפליקס ודאג להסדיר את אי ההבנות ולאחר מכן נקבע לי תור ליום שני האחרון,

אחר כבוד נכנס הרכב לטיפול על כמה רג'קטים וטיפול בגיר (מיקסר) DSG7,

יש לציין שהחברה היו קשובים לכול המגילה שלי

יום לאחר מכן קיבלתי את הרכב כאשר בוצע החלפת מכטרוניק + מצמדים.

ואכן הרעשים שהיו וההחלקות נעלמו ...

אני מקווה שעכשיו הכול הפגישה הבאה תהיה בטיפול השגרתי הבא.

פורסם

קיצר, אחרי שתגמר לך האחריות גש למוסך רון ותתחיל להנות ולחסוך....:lol:

Me-Golf GTI MK6 Premium+Passat 1.8T, my wife-Passat 2.0, my mom-Passat 2.0, my brother-Polo 16V & my sister Polo 1.4

• תוכן חדש...