Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יום מסלול

sronis
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גם חם פה,מה נעשה?

אני יודע מה אני עשיתי.. עברתי למדינה קרה :wink:

לא הייתי חושש מהבלאי יותר מדי - צמיגים לא מתחסלים כ"כ מהר אם נוהגים כמו בני אדם, בלמים לא עובדים יותר מדי קשה בכוכב יאיר ורכיבי מתלה... אני אפילו לא יודע איך לכמת את זה, אבל מעולם לא נזקקתי לתיקון ברכיבי מתלה אחרי אימון נהיגה.

אגב, בלי קשר, נזכרתי עכשיו בקטע מוזר באוטו שלי - חם בפנים!

פחות מ-20 מעלות בחוץ ואני יושב באוטו בלי מזגן - ומזיע!

יותר מזה, כשטיילתי בשוויץ וצרפת הגעתי למקומות בגובה של 2000 מטר כשהטמפ' בחוץ קרובה לאפס, ובתוך האוטו אני יושב בלי מזגן עם חולצה קצרה, ואפילו קצת חם לי.

פתחי המיזוג לא מוציאים אוויר חם, בדקתי. זה פשוט ככה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
צודק. אבל בכל העולם ספורט מוטורי - זה לא עסק למועטי יכולת. דרך אגב, בחו"ל GT86 מוגדרת כ affordable sportcar. מצחיק.

ללא ספק לא למעוטי יכולת, אבל מעמד ביניים בארה"ב או אירופה יכול ללא ספק להינות ממבחר מרשים של רכבים. קח את רוני לדוגמא. במחיר של קליאו ספורט אתה קונה באירופה Z370 חדשה. במחיר של מיאטה בארץ אתה קונה בארה"ב קורבט חדשה.

וכמובן שכחתי לציין את הבעיתיות החוקית של שיפור רכבים בארץ (מידות צמיגים, טורבו וכד).

אבל יש גם קצת אור בקצה המנהרה, יש רשיונות נהיגה ספורטיבית שהמדינה מפיקה, יש ג'ימקאנות חוקיות, יש נהגים ישראלים שמתחילים לעשות חייל בעולם.

זה מתחיל להשתנות לטובה.

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם
גם חם פה,מה נעשה?

נפעיל מזגן בדרך למסלול וממנו ונשים כובע בין המקצים, זה מה שאני עושה.

לא הייתי חושש מהבלאי יותר מדי - צמיגים לא מתחסלים כ"כ מהר אם נוהגים כמו בני אדם, בלמים לא עובדים יותר מדי קשה בכוכב יאיר ורכיבי מתלה... אני אפילו לא יודע איך לכמת את זה, אבל מעולם לא נזקקתי לתיקון ברכיבי מתלה אחרי אימון נהיגה.

מאד תלוי תוואי ומן הסתם לא מדובר על יום מסלול אחד, אלא בלאי שמצטבר על פני כמה וכמה ימים.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
אני ממש לא חושב שאפשר להשוות ביניהן.

להשוות בין הנורבורגרינג נורדשלייפה למסלול האוטו24רינג המצ'וקמק, זה כמו להשוות בין הקארטינג של שומאכר ליד קלן, לבין מכוניות מתנגשות ביריד של ירוחם.

לא התכוונתי להשוות, חלילה.

הרינג מיועד לאנשים ברמת נהיגה מסויימת (וגבוהה), ואנשים שרמת נהיגתם נמוכה יותר (כמוני. לדעתי אני לא אצליח ללמוד כלום, וכמעט ולא להנות) ייאלצו להסתפק במסלולים קצרים יותר, זולים יותר ופשוטים יותר- מהם יצליחו להנות וללמוד הרבה יותר.

לי זה התברר רק לאחרונה.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
ד"א הביקור שלי במסלול בקפריסין גם היה בגדר התגלות.

קפריסין, ספק מדינה ספק עיר (מליון תושבים, חצי ממספר המכוניות בישראל), עם כלכלה מקרטעת, ותושבים שמחולקים בדיוק כמו ישראל לשני חלקים ששונאים אחד את השני אבל עדיין, מסלול יש!

המסלול קטן יחסית למדינות באירופה (ענק יחסית לכוכב יאיר) אבל חביב מאוד עם אווירה נינוחה (היו מאוד משועשעים אחרי שדפקתי ספין, כמעט נכנסתי בקיר וכיסיתי כל פינה ברכב שלהם בבוץ).

ברגעים כאלו זה דיי מבאס להיות ישראלי חובב נהיגה.

כמה עולה בערך עליה למסלול בקפריסין והאם יש שם הדרכות נהיגה ספורטיבית או דברים בסגנון?

נשמע כמו אחלה עניין להפליג כל כמה חודשים ולהתחרע קצת..

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם
כמה עולה בערך עליה למסלול בקפריסין והאם יש שם הדרכות נהיגה ספורטיבית או דברים בסגנון?

נשמע כמו אחלה עניין להפליג כל כמה חודשים ולהתחרע קצת..

הטיסה לקפריסין לוקחת 40 דקות (פחות או יותר כמו הנסיעה שלי הלוך לעבודה כל יום) ועולה מעט מאוד מן הסתם.

אני השכרתי ניסאן סילביה (S15 SR20DET) שבורה לשני סיבובים, כל סיבוב נמשך 10 דקות וזה עלה לי כולל הכל 70 יורו (330 ש"ח). ההשכרה כוללת את הרכב, דלק, ביטוח, קסדה ומדידת זמנים.

עשיתי את זה בשעות האחרונות של החופשה שלי שם (בכלל נסעתי כדי להתחתן) בצורה מאוד ספונטנית וממש לא הצטערתי.

אם תגיע עם חברים או עם רכב מושכר או תשלם על יותר זמן זה יפחית עלויות בצורה דראסטית.

הבחור מהמסלול אמר לי שכדאי לי לבוא עם כמה חברים יחד עם המכוניות שלנו מהארץ ואז יצא לנו ממש זול (למכוניות לוקח יומיים שלושה להגיע על ספינה). הוא טען שאין שום בעיה להביא רכב מישראל לקפריסין אבל נראה לי שבאמת יש לו מושג.

אני יודע שיש כמה קבוצות מאוגרנות שיוצאות מהארץ לעשות שם קורסים, אני יודע שיניב בוסקילה מוציא לשם די הרבה קורסים, אפילו קבוצות של נשים בלבד.

אם אתה מארגן משהו תגיד, אני אשמח להצטרף :)

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם

כמה באמת עולה (נעזוב לרגע אישורים ביטוחים ועניינים) לשנע את הרכב שלך לאירופה?

האם יש מגבלת גיל רכב או זמן שהייה שם?

רוני - כרגיל העלת להמון אנשים פה בפורום ת'סעיף עם הטיולים ההזוים שלך.

תודה,וסע ברכה והצלחה :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
הטיסה לקפריסין לוקחת 40 דקות (פחות או יותר כמו הנסיעה שלי הלוך לעבודה כל יום) ועולה מעט מאוד מן הסתם.

אני השכרתי ניסאן סילביה (S15 SR20DET) שבורה לשני סיבובים, כל סיבוב נמשך 10 דקות וזה עלה לי כולל הכל 70 יורו (330 ש"ח). ההשכרה כוללת את הרכב, דלק, ביטוח, קסדה ומדידת זמנים.

עשיתי את זה בשעות האחרונות של החופשה שלי שם (בכלל נסעתי כדי להתחתן) בצורה מאוד ספונטנית וממש לא הצטערתי.

אם תגיע עם חברים או עם רכב מושכר או תשלם על יותר זמן זה יפחית עלויות בצורה דראסטית.

הבחור מהמסלול אמר לי שכדאי לי לבוא עם כמה חברים יחד עם המכוניות שלנו מהארץ ואז יצא לנו ממש זול (למכוניות לוקח יומיים שלושה להגיע על ספינה). הוא טען שאין שום בעיה להביא רכב מישראל לקפריסין אבל נראה לי שבאמת יש לו מושג.

אני יודע שיש כמה קבוצות מאוגרנות שיוצאות מהארץ לעשות שם קורסים, אני יודע שיניב בוסקילה מוציא לשם די הרבה קורסים, אפילו קבוצות של נשים בלבד.

אם אתה מארגן משהו תגיד, אני אשמח להצטרף :)

יש לחבר יום הולדת ועוד חבר מתחתן בקרוב אז אנחנו רוצים להתחרע קצת.

מצאתי באתר של מסלולים 2 קורסים מאורגנים.

1. קורס מרוצי מסלול בקפריסין

2. קורס דריפטים בליווי אלוף ישראל - לרנקה, קפריסין

אני אישית מעדיף את 2 גם בגלל שיש זמינות של קורסים בזמן הקרוב:

29-31/07/2013 (כבר סגור)

12-14/08/2013 (ההרשמה פתוחה ולכאן אנחנו מכוונים)

10-12/09/2013 (יש אפשרות גם להרשם)

התקשרתי למוקד של מסלולים והשארתי מס' פלאפון, יחזרו אלי עם פרטים כמו מחיר וכו'...

אתה מוזמן להצטרף!

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..

• תוכן חדש...