Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שרכשתי רכב חדש, [יד שנייה] אני מחפש מקום שיעשה לו שטיפה ראשונה יסודית ואיכותית.

מקום שמתמש בווקס, שמפו איכותי, עושה חידוש לפנסים, מנקה הכל מבחוץ כל חלק קטן באוטו, כנ"ל גם מנקה כל חלק קטן מבפנים, מנקה את הגג מבפנים, מצידי שיפרק את הכיסאות ויחזיר בשביל שיהיה נקי, אני מחפש ניקיון יסודי של האוטו מא' ועד ת', כאילו הרכב יצא עכשיו מהחברה.

אני מחפש מקום כזה באיזור קריות-חיפה.

מישהו מכיר מקום כזה?

וכמה בערך העלות של דבר כזה?

שאלה שניה,

אני מעוניין להחליף ללדים לבנים את האורות חניה, אורות בתוך האוטו, אורות של המס' רכב, תא כפפות, בגאז', אורות מתחת לדלת שפותחים אותה וכו'.

איך אני יודע איזה לדים אני צריך?

צריך לפרק מנורה מנורה או שיש אפשרות לדעת? כי יש לי גם לדים לבנים וכחולים בבית שנשארו מהאוטו הקודם אולי הם מתאימים.

פורסם

אני יכול לעזור לך מבחינת לדים.

1) תאורה חיצונית אסור לשנות לפי החוק.

2) תאורה פנימית - מפרקים, רואים איזה סוג חיבור, סוג הנורה, אם יש מגבלת גודל ומזמינים. אני החלפתי באחד הרכבים (יונדאי) את נורת הסלון העלובה במשטח של 48 נורות LED 5050 וזה מדהים, פשוט מאיר את כל הרכב. בפיג'ו 206 אין אפשרות למשל כי לא נכנסת שום נורה חוץ מהמקורית (צרפתים). רק דע שאם ברכב יש עמעם למנורות, יש צורך בLED מיוחדים לזה, אחרת הנורות ממשיכות לצרוך מבלי שרואים וזה מרוקן את המצבר.

לגבי דיטיילר באיזור מגורך איני מכיר אבל חפש מישהו שיעשה בנוסף לשטיפה הטובה, גם פלסטלינה, פוליש אם צריך ואפשרי מבחינת עובי הצבע, ואוטם צבע. יש בלוג דיטיילינג של בחור שמעודכן הרבה יותר ממני, אפשר למצוא בגוגל.

פורסם

אבל גם אם אני מפרק ומסתכל, איך אני אמור לדעת איזה סוג זה? אני לא באמת יודע לפי מה שאני רואה איזה סוג מנורה זה

פורסם

רשום על הנורה.

ולגבי שינוי תאורה חיצונית ,אם אתה לא בקיע אל תבלבל אנשים.

החוק מתיר שינוי לאור צהוב,צהבהב או לבן.

איתות כתום או צהוב.

בהצלחה

פורסם

לגבי התאורה החיצונית אני מודע לזה שמותר לשנות ללבן.

חוץ מקסנון כמובן שזה לא חוקי אלא אם זה בא מהחברה.

עוד אנשים שיכולים להמליץ לי על מקום לשטיפה?

אני מתכנן לקחת את האוטו ביום רביעי.

פורסם

בחיפה יש שטיפה שמוכרת מוצרים של מגווירס, הייתי מנסה אצלם (לפחות ללכת להתרשמות)

את הרשימה תוכל למצוא באתר של מגווירס ישראל (http://meguiars.co.il/%D7%A6%D7%95%D7%A8-%D7%A7%D7%A9%D7%A8/%D7%A8%D7%A9%D7%99%D7%9E%D7%AA-%D7%97%D7%A0%D7%95%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%9C%D7%9E%D7%9B%D7%99%D7%A8%D7%94-%D7%A7%D7%9E%D7%A2%D7%95%D7%A0%D7%90%D7%99%D7%AA/)

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תוכן חדש...