Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4748 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם - יש לי בעיה מצחיקה/מאוד מסוכנת ברכב.

אתמול בלילה בלי ששמתי לב ניכנס לי חרק ענק(סבירות לדבורה) בעל תחת פרוותי (ראיתי גוף שעיר מול האור של הרחובות בחוץ) והוא התעופף לי מול הפרצוף, לרגע חשבתי שזה מבחוץ ואז הוא היתרקב וזה היה יותר מידי 3D בשבילי והבנתי שהוא בפנים!, עכשיו זה היה באמצע הנסיעה- אם כל הרתיעה והריפלקס הניגרם שמשהו כמו דבורה עפה לך לפנים אני עדיין נישאר מרוכז בניהגה ובסוך החנתי ליד הבית אבל בשום דרך לא היצלחתי ליגרום לו לצאת שום מפתח המזגן של השמשה הדיקמית- לא חימום ולא קירור ועוצמה מלאה דרך הפתח הזה לא גרמו לו אפילו לרגע לירצות לצאת בכדי שאוכל להעיפו מרכבי, היום הייתי במיכללה ולא ראיתי זכר שלו- חשבתי אולי יצא או מת,

עכשיו שחזרתי הביתה שום הוא קפץ החוצה להקפיץ אותי ושום חזר פנימה- מה אני עושה??

הפיתרון האחרון שלי הוא חומר הדברה שיהרוג אותו- אבל אז זה יהרוג גם אותי שאהיה ברכב כל היום- לא ניראה לי שאני יכול להשאיר את הרכב מאורר כמו שעושים בבית והריח כניראה לא יעבור בקרוב- מה המלצתכם?

כי זה פשוט בכל מיקרה מסכן אותי בנהיגה!.

תודה ולילה שקט בלי חרקים ברכב :-)

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
פתח את כל החלונות והוא יצא או שבחניה "תשכח" אותו כמו את התינוקות ותראה מה קורה לו.

זהו שהיום מהצהריים אני "שכחתי" אותו בזמן שהייתי במיכללה וחשבתי שהוא כבר מת- אבל בידיוק דקה לפני שהייתי בבית קפץ לעשות לי פוזות וחזר פנימה חחח

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

תחת פרוותי ?! 3D ?

חייב לציין שלרגע נחנקתי מצחוק

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

1. קנה ספריי קוטל מעופפים.

2. שים אוורור על עוצמה מלאה- שאיבת אויר מבחוץ, בורר על אויר לרגליים ולפנים.

3. פרק את פילטר המזגן.

4. פתח חלונות, צא מהרכב וגש לאזור בסיס הווישרים- שם יש כמו גריל כזה מפלסטיק שדרכו נכנס האויר למסנן המזגן.

5. רסס לתוכו קצת קוטל ותן לזה לעבוד כמה דקות.

6. חפש גופות של מזיקים מעופפים על הכיסאות והרצפה.

7. צלם את המפגע עם אבטיח לקנ"מ.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

סוגר את החלונות ברכב ומפעיל מזגן על חימום :lol:

עכשיו ברצינות, תנסה לנהוג עם חלונות פתוחים עד הסוף כדי שהוא יצא החוצה גם אם מדובר באמצע נסיעה.

Opel Adam S 2017

פורסם

תודה לכולם- אני הולך לרדת ולתת לו RAID בראש!.

ובאמת מה שמלחיץ אותי שניראה כאילו שהוא מרגיש בבית שם- ממש לא בא לו ליברוח- עוד שניה אני חושש שהוא יקים בית כשר בארץ ישראל ברכב איטלקי LOL.

רק חסר שיתחיל להביא נקבות הביתה :-).

לא אני לא עובד עליכם- הלוואי שכן, הוא עשה לי התקף לב בכל פעם שהיתעופף לי מול העיינים, חבל שזה היה בלילה ולא יכולתי לדעת אם זה מין עם עוקץ כי אז הייתי מרגיש בטוח יותר ליתפוס אותו ביד ולימעוך לו את הצורה.

• תוכן חדש...