Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

ידית בלם היד של הרנו מגאן 2005 התקלקלה. אחרוני השיניים בידית נהרסו ויש להחליפה.

במצב רגיל הייתי מזמין חלק חדש אלא שבשיחת טלפון עם מוסך מורשה התברר שאין את החלק אצל היבואן ורק בשבוע הבא יגיעו ידיות לארץ. כמו כן אני אמור למכור את הרכב ביום ראשון והקונה התנה את המכירה בתיקון/החלפת הידית, גם בידית משומשת.

כאן השאלות שלי:

1. האם מישהו כאן יכול להמליץ לי על פירוקיה באיזור ירושלים או ראשון? (אני תושב מודיעין)

2. האם מישהו מכיר את הפירוקיה א.ד. חלפים בא.ת. הישן בראשל"צ שאמרו לי בטלפון שיש להם ידית כזו ממגאן 2005?

3. האם יכולה להיות בעיה בחיבור ידית משומשת כזו ברכב שלי שכן לדבריי המוסך המורשה הם מעולם לא הרכיבו חלק משומש מ"בחוץ" לאחד מהרכבים שהגיעו אליהם. השאלה היא אפוא אם אינה בעיה כלשהי בכך?

4. איפה אפשר להרכיב את הידית אם לא במוסך המורשה - באיזור ראשון/מודיעין/ירושלים?

תודה!

פורסם

הבעיה היחידה בהרכבה במוסך מורשה היא האחריות - אם החלק לא תקין תצטרך לשלם על ההרכבה בכל מקרה

כשאתה קונה את החלק תוודא שהוא עובד כמו שצריך

זה לא נורא מסובך לבצע את ההחלפה - יש מדריכים מצולמים ברשת. אני מאמין שכל מוסך יוכל לעשות את זה

פורסם

ובמוסך אחר לא אצטרך לשלם בכל מקרה על העבודה?

אקנה את החלק בפירוקיה ואמשיך למוסך כללי סמוך (בא.ת. ראשל"צ בטוח שאמצא כזה) ולאחר ההרכבה נגלה שזה לא תקין. הוא יגיד לי "לא נורא, תבוא פעם אחרת"? הוא יחייב אותי ב-200 שקל שעת עבודה ויסתכל עלי בעיניים מרחמות שקניתי חתול בשק ב-500 ש"ח מאיזו פירוקיה סמוכה...:wink:

• תוכן חדש...