Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי את המדבקה מאוטו365 75% כהות ואחרי שראיתי סירטונים והכל ניסיתי לעשות את זה בעצמי,

כמובן שבסירטונים זה הולך הרבה יותר בקלות מאשר במציאות והבנתי שצריך להתאמן על זה..

יצא לי נחמד כזה אם מסתכלים על זה בכללי אבל יש מלא קמטים וחתכתי לא טוב ויש חורים, החלון השמאלי שאותו עשיתי ראשון יצא ממש על הפנים מקרוב והימיני שעשיתי אחרון אחרי המשלושים והכל יצא הכי טוב אבל יש פאשלה עיקרית חוץ מהחיתוך שאני יכתוב עליו תכף.

הדבר שהכי קשה לי זה לחתוך כמו שצריך תמיד יוצא לי פאשלות, בהתחלה השתמשתי בסכין חיתוך שמגיע בערכה והוא ממש גרוע אחר כך לקחתי סכין יפנית חדשה והלך יותר טוב אבל תמיד הלמטה נדפק לי

ודבר שני הקטע של ההפרדה של המדבקה מהניילון קשה לי מאוד ובסוף יוצא שמתעקם לי כל הקצה בזמן שאני מנסה להפריד ואז זה לא נדבק טוב

איך אני מתמודד עם זה ותנו טיפים בכללי לפעם הבאה (הזמנתי עוד גליל לעשות מההתחלה)

וד"א לא בעיה להוריד את ההשחרה נכון? פשוט למשוך את זה לנקות מהדבק וזהו?

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

לחתוך: חותכים בצד החיצוני של החלון עם סכין מאוד חדה.

הדבקה: חייב להשתמש במים עם סבון לשם החלקת המדבקה על גבי החלון וכדי שיהיה אפשר להוציא את הקמטים.

הוצאת הקמטים מתבצעת מהאמצע לצדדים (ימין ושמאל) כדי שגם מים ובועות יצאו.

פורסם

להשתמש בהרבה מאוד מים וסבון.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

אם לא הוצאת את הבועות ואין וואקום בין השמשה לבין המדבקה,

לאחר מספר ימים שהרכב יעמוד בשמש יווצרו בועות נוספות וניפוחים.

כמו שכתבו לך להשתמש בהרבה מים וסבון,

להוציא את כל בועות האויר שנוצרות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני ביצעתי את ההדבקה בחלונות האחוריים של רכבי לבד.

התחלתי בפעם ה 1 עם המשולשים הקטנים ואז עברתי לחלון הגדול,

הכל עיניין של סבלנות.

צריך להשתמש במים והרבה סבון ואם זה לא מצליח למשוך את המדבקה ולהדביק שוב.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תודה לכולם על התגובות

את החיתוך עשיתי בצד החיצוני והשתמשתי בספריי לניקוי חלונות אמרו לי שזה עדיף

מקווה שפעם הבאה יצא יותר טוב

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

אסור להשתמש בנוזל לניקוי שמשות זה לא טוב לחומר.

בנוסף אם תזמין כלי כזה יהיה לך הרבה יותר נוח והתוצאה תיהיה הרבה יותר טובה.

http://www.ebay.com/itm/380124287659?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

אני אישית קניתי את הכלי הזה ועוד כמה ויצאה לי עבודה טובה מאוד למעט קצת פיקשושים שחתכתי את החומר.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אני אשתמש במים וסבון רגילים בפעם הבאה וזהו בלי שטויות.

והבעיה בלהזמין את הכלים האלה היא שאין לי כוח לחכות חחח

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

ניסיתי כבר עם 2 גלילים, בגליל האחרון לא ניסיתי את כולו אבל חלון אחד הלך והחלון השני יצא נחמד - הטיפ הכי טוב שאני יכול לתת הוא לשלם 150 על 2 חלונות ושישחירו לך - אם יש בועה או קמט יש לך למי להתלונן ואתה מבחינתך מסודר עם חלונות ברמה גבוהה (מי שעושה חלונות שחורים בטוח יעשה יותר טוב ממך).

בהצלחה.

עריכה - ואל תזמין את הכלי הזה - הוא לא שונה מהפלסטיק הצהוב שמגיע בערכה ועולה כמו ערכה כזאת, אם אתה מתכנן להתחיל לעשות לאנשים בתשלום ישתלם לך לקנות אחד כזה וסכין יפנית חדשה ואיכותית.

פורסם

מה אתה אומר,אין לך שום נסיון עם הכלי הזה ותאמין לי שאין קשר בינו לבין הפלסטיק המחורבן שמגיע עם המדבקה.

הכלי הזה עוזר מאוד ואיתו יצאה לי תוצאה מעולה בעוד שעם הפלסטיק הצהוב יצא זבל.

פותח השרשור תסתכל גם על סרטונים ביוטיוב זה יעזור לך להבין מה צריך לעשות כדי לקבל תוצאה טובה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...