Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדי פעם בבקרים בהתחלה של הנסיעה המד של הטורים והסקאלה עולים ויורדים איזה פעמיים שלוש ואז זה מסתדר וחוזר לעצמו, אתמול בלילה נסעתי מלוד לראשון וכל הדרך כל הלוח שעונים השתגע, גם של הדלק וגם חום מנוע, בקיצור הכל..

עלו וירדו בלי הפסקה, בדרך חזרה זה כבר לא קרה, ממה זה יכול להיות??

פורסם

בדרך כלל יש בעיה בטעינה; כאשר יש טעינת יתר כל הלוח שעונים מושבתת,לך שיעשו בדיקת טעינה ובסורק, לפעמים אפשר לעלות על התקלה רק בעזרת הסורק אם התקלה לא קבוע.התיקון :החלפת האלטרנטור.

פורסם

תופעה שגרתית בפיג'ו ככל הנראה מדובר בבעיית אלטרנטור

עלות החלפה 1000 ש"ח

מיצובישי אאוטלנדר פרימיום שנת 2017 - היהלום היפני 

יונדאי אלנטרה I35 שנת 2012

פורסם

כשהייתה לי 206 "השתגעו" לי גם המחוגים, אומנם לא כולם אלא רק אחד מהם, הייתי צריך להחליף את המנוע החשמלי שמזיז את המחוג. זה התחיל ממחוג שמשתגע עד שהוא פשוט הפסיק לעבוד.

אצלך הבעיה קצת שונה, כל המחוגים "משתגעים", לא נראה לי הגיוני שכל המנועים של המחוגים פשוט כשלו במכה אחת, אולי באמת בעיית חשמל.

פורסם

מניסיון ב306 שהייתה לי זו הייתה בעיה במצבר שהלך ומת.

החלפה שלומסידרה את העניין, בדוק טעינה/מתח.

PEUGEOT 206CC 2006:arrow:

אם המצנח לא נפתח, לפחות תהנה מהנוף.

פורסם

השבוע אני רוצה ללכת לאורן שרותי רכב בשביל להחליף חיישן גלגל תנופה, אבקש ממנו לבדוק את זה על הדרך.. (או שצריך חשמלאי??)

• תוכן חדש...