Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

הגלקסי של אשתי התחרפן.

לפעמים הוא מתנתק באמצע השיחה, לפעמים הוא פתאום נכבה וכשמדליקים אותו הוא מראה כאילו אין סוללה.

אשמח להמלצה על מעבדה לתיקון בפ"ת.

פורסם

1- החליפו סוללה. נשמע כאילו המתח שלה כבר נפל נמוך מדי.

2- אל תלך למעבדה, מדובר בבעיות תוכנה. כל ילד בין 16 שמבין טיפה בהחלפת גרסאות למכשירי אנדרואיד יוכל לסדר לך את הבעיה ב 10 דקות ו 0 שקלים. מאיפה אתה?

פורסם

ברחוב שטמפפר (אם אתה נוסע מחיים עוזר ברמזור אתה פונה שמאלה, ממשיך מעט ישר וזה מצד ימין שלך) יש בחור שסידר לי את הטלפון כשהרסתי אותו לרמה שהמעבדה של סלקום לא יכלה לפתור.

מומלץ מאוד (אם אני זוכר נכון לבחור קוראים ראול אבל אני לא בטוח).

פורסם

נשמע שאכן מדובר בבעיית סוללה ולא מעבר לכך. חוויתי חוויות דומות עם הגלקסי שלי מספר פעמים. לא החלפתי סוללה אבל היום זה קורה לי לעיתים רחוקות מאוד. זו בעיה נפוצה במכשירים שמטעינים אותם לעיתים תכופות ולא בהכרח עד לרמה של טעינה מלאה.

בנסיבות האלה, הטלפון טועה לחשוב שהסוללה טעונה ברמה גבוהה יותר מהטעינה בפועל.

אם אתה סקרן לדעת איך צמצמתי את התופעה, זה היה בעקבות פוסט שקראתי בפורום אמריקאי בו הומלץ "לאפס" את הסוללה.

הצעדים שהומלצו הם.

1. ריקון הסוללה עד תום (עד שהמכשיר כבה מאליו)
  2. וידוא שהסוללה אכן מרוקנת (לא ניתן להדליק)
  3. הוצאת הסוללה מהמכשיר למשך דקה
  4. חזור לסעיף 2, אם הטלפון נדלק, חזור לסעיף 1. אם נשאר כבוי, עבור לסעיף הבא
  5. הטענת הסוללה במלואה כשהמכשיר כבוי

יש להשתדל לחזור על התהליך לפחות פעמיים ובכלל, להימנע מטעינות קצרות מועד.

אם הבעיה לא נפתרה - אין מנוס מהחלפת הסוללה.

פורסם

מאחר וזה פלאפון של אשתי אני מפחד להתעסק איתו לבד, לכן הלכתי בעצתו של ZX2.0 למעבדה בשטמפפר.

הבעיה היתה שהפלאפון לפעמים מרצד ומתנתק לבד.

את הבעיה של ההניתוק, הבחור מהמעבדה פתר. הוא טען שיש איזה ג'וק שיצא מהמקום ושהסוללה התנפחה. הוא הלחים את הג'וק החליף סוללה ובאמת הפלאפון לא מתנתק יותר.

בקשר לבעיה השניה: הבחור ניסה למצוא נתקים וביצע הלחמות חדשות למסך ולא עזר. הוא טוען שצריך להחליף מסך. עלות משומש: 450 ש"ח ןחדש 650ש"ח. מה גם שהפלאפון מרצד יותר לאחר נסיונות התיקון. מה אומרים?

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...