Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

הסמסנוג "צדפה" העתיק של אמא נמצא בשלבי גסיסה מתקדמים וצריך טלפון חדש.

הפלאפון היחידי שמצא חן בעיניה ומאותו סגנון - נוקיה 7310 - נמכר כיום במחיר מופקע (כמעט 600 ש"ח) ורובם ככולם מגיעים מיבואנים פרללים, שלי לפחות יש איתם נסיון רע. מאוד.

זה מרגיש לי דפוק לרכוש מכשיר ענתיקה באותו המחיר שניתן לקנות סמארטפון, שגם אם הוא לא יציג ביצועי על ויריץ את כל האפליקציות והמשחקים הוא עדיף בכל פרמטר על טלפון דור 1.5.

הייתי שמח על איזה סמארטפון חכמי הפורום ממליצים בתקציב שנע סביב ה 600-700 שקלים (וכן, אני יודע שב 800 כבר יש מכשירים סיניים מעולים, בשביל אמא זה הרבה מעל הפופיק). רצוי עם מסך גדול כמה שיותר וחדש בלבד.

אגב, כמה נורא לרכוש סמארטפון מיבואן פרללי?

תודה,

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לא ציינת מה צרכיה של אמך, אבל מכשירים במחיר שציינת יהיו בעלי מסך יחסית קטן. אני מניח שאמך כבת 60 לפחות ועל כן תהנה ממסך גדול יחסית, "4 יהווה פשרה סבירה בין גודל מתאים לראיה לגודל מתאים לתיק ולכף היד.

לאשתי, שעמדה במצב דומה, וגילתה התנגדות עזה לרעיון הסמארטפון בכלל ומסך המגע בפרט, קניתי (לאחר מסע שכנועים ארוך) Samsung Galaxy S Advance שהוא מכשיר ברמה בין ה-SGS 1 ל-SGS 2. קניתי מיבוא רשמי תמורת 1300 ש"ח אולם כעבור מספר שבועות המכשיר נמכר ב"הוט מובייל" תמורת כ-1000 ש"ח. סה"כ היא מסתדרת אתו היטב ואפילו מרוצה מכמה תכונות (למשל - מקלדת ה-QWERTY) ואני מניח שככל שאמך תצליח להתגבר על החשש היא תלמד גם לנצל את יכולותיו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שים לב,

האם אמא שלך תסתדר בכלל עם מקלדת קטנה של סמרטפון?

יש הבדל עצום בין מקלדת מקשים (מקשים פיזיים ויותר גדולים) ישנה לבין המקלדות הוירטואליות וזה לא משהו שקל להבין לפני גיל 60 - כך מניסיון עם אמא שלי.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

מחזק לגבי הGALAXY S ADVANCE.

עמדתי בפני בעיה דומה עם אמא שלי. בזמנו, לפני כחצי שנה ומעלה רכשתי את המכשיר באילת מיבוא מקביל ב1250 ש"ח.

מה שכן, חיפשתי מכשיר בתקציב הנ"ל שיהיה לו מסך של ''4 ושיתמוך ב"הוט מובייל". אם התמיכה ברשת של הוט פחות קריטית, אתה יכול גם לשקול את הGALAXY 3 MINI. מחירו דומה ואולי טיפה יותר גבוה.

לפני כחודש שודרגה תוכנת המכשיר לאנדרואיד 4.1.2 מאנדרואיד עתיק 2.3.6 שמגיע עם המכשיר.

אמא שלי מרוצה ממנו מאוד.

המכשירים אולי לא בתקציב אבל לדעתי כדי להשקיע עוד קצת שאמא תהיה מרוצה. בתחילה חיפשתי מכשירים בתקציב הנ"ל (לא רציתי מכשירים סיניים NONAME למיניהם). אך גדלי המסך היו "3.5.

פורסם

יש את הטלפון הזה

עם מגן מסך ופאנל נוסף אפשר להשיגו ב-800 ש"ח (אני יכול לעזור כי אני עובד עם היבואן)

לילדיי יש כזה, והם מרוצים מאד.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני לפני שבוע הזמנתי לאמא שלי את הW100 לאחר המלצות שהיו פה בפורום.

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
פורסם

יש את המכשיר אקסטרימר 4 שהוא ממש דומה לגלקסי 2, ועולה בערך 700-800 ש"ח.

אני גם רוצה לקנות אותו, אם למישהו יש אותו ויש לו חוות דעת על המכשיר אני אשמח גם לקבל.

קובי

פורסם

^ אני גם רציתי לקנות אותו בהתחלה. זה אכן נשמע כמו אופציה טובה אבל..

חבר שעובד בבאג אמר לי שכל מכשיר שלישי יוצא דפוק.

אין באייבי איפלו מגן לדבר הזה שלא נדבר על מסך וכו..

לעומת זאת לW100 יש חלקים להחלפה באייבי.

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
פורסם

לסטרימר יש מסך מזעזע.

גלקסי S אדונס נמשמע לא רע,

בדוק איזה מכשירים יש לסוני להציע בטווח מחירים הזה.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
  • תוכן חדש...