Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4723 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדכון משעשע:

מאחר שסירבתי לשלם, פדקס ישראל פנו לפדקס ארצות הברית שפנה למוכר שיראה מה הוא מעוניין לעשות (לשלם).

המוכר פנה אליי וכמובן פירט למה הוא מסרב לשלם את ה126 ש"ח שכבר תפחו ל254 לא יודע איך.

שימו לב זה מתנפח לבריכה בשביל הילד בשווי 30$ ששוקל 2.7 קילו .

התקשרו אליי היום מפדקס והם רוצים לדעת מה לעשות כי המוכר סירב ואני סירבתי אז או השמדה או החזר לשולח

כעבור חודשיים, (אבל יש לי 30 יום כדי לקבל את כספי בחזרה) וזה רשום כנראה על החבילה אז הם יעשו את זה חודשיים

כדי שהכסף יאבד לי.

אוקיי הגיע זמן להיות "הישראלי היפה" :twisted: אמרתי בטלפון שאני מוכן לשלם כל סכום בשביל שיביאו אליי את החבילה

וזו שדיברה איתי פשוט אמרה בזו הלשון: אתה בטוח שאתה מתכוון לשלם כי כבר עשו לנו תרגילים כאלה ובסוף לא שילמו לנו

וזה יגרום לנו להפסדים בזמן וכסף

(וזה גם מה שאני הולך לעשות אני הולך לטרטר להם תצורה עד שישמידו את החבילה הזו)

מה לגביי אתם שואלים ? כן קצת כאב לאבד כסף אבל

הזמנתי את אותה חבילה מחברת שילוח אחרת קיבלתי אותה אתמול בבוקר והילד שמח זה הכי חשוב!

שומר נפשו ירחק מפדקס ישראל!!!!! חרא שירות !!!!

פדקס ארצות הברית בסדר גמור

על השם משתמש הזה יש כ4 אנשים שונים ו4 מכוניות שונות.

פורסם

רק DHL!

אחלה של חברה. בחודשים האחרונים הזמנתי המון דברים לרכב ושירות מסטופ וDHL מונעים ממני הרבה כאב ראש וזמן להתעסק בתהליכי השחרור כך שמרגע שהזמנתי לא יאוחר משבוע החבילה אצלי בבית כולל תשלומי המסים שנעשים באמצעות מסטופ(תשלום בכרטיס אשראי או פייפאל) וכל זה בלי שיחת טלפון אחת למכס.

מה שיפה פה שאני חוסך לפעמים מאות דולרים עלות משלוח!!!(כלומר פריט שלא נשלח לישראל ואם כן יעלה המון)

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם

בתחילת החודש הזמנתי מספר רב של חולצות לשימוש עצמי מאתר Aeropostale (בהמלצת חברי הפורום), באתר הם טוענים שהמשלוח חינם ויש לשלם רק מיסים מראש.

כמובן שהייתי סקפטי במיוחד שהמוצר נשלח במשלוח אקספרס של חברת בלדרות (DHL).

להפתעתי המוצר הגיע עד הבית עם שליח של DHL תוך שישה ימים ואפילו באותו היום בו הוא נחת בארץ ללא שום דרישה לתשלום נוסף של עמלות שקר כלשהו של שחרור מהמכס וכו'.

אם מראש האתר שממנו קניתי היה אומר לי שהוא שולח בפדקס, לא הייתי קונה אך מכיוון שזה היה DHL לקחתי את הסיכון ואני מרוצה מאוד.

פורסם

הייתי חייב להרשם לפורום הזה רק כדי להגיב על המקרה שלך לי באותו מצב קרה עם פדקס שמנפחים את העלות של החבילה

אני תמיד מזמין בדואר אוויר רגיל , ותמיד קיבלתי את החבילה וגם לא משנה מה הזמנתי מה שהכי מצחיק עם פדקס עשיתי משלוח דרכם החבילה עד עכשיו במכס כמעט 10 ימים , מה שהזמנתי ב10 דולר הגיע ל370₪

בואו ואני יסביר לכם בדיוק על מה הייתי אמור לשלם ;

דמי עמלה לפדקס 150₪

פתחו את החבילה לבדיקה 50₪

רוצים שאמלא טופס ממשרד הבריאות שהתוסף תזונה שהזמנתי הוא על אחריותי בלבד 100₪

עלות אחסנה 9₪ ליום כפול עד עכשיו 100₪ קרוב ל 400₪

מה שאני תמיד אומר אל תזמינו בחיים דרך משלוח מהיר וזה לא משנה איזה חברה , תחכו שבועיים ותקבלו בלי הרבה עצבים ובחינם

אז מי שרוצה לדעת השמידו תחבילה אני ממש לא פראייר שאשלם סכום כזה אפילו תמורת 100₪ עמלת חרטא

פורסם

בול מה שקרה לי רק עם עוד עמלת שקר כלשהו מס מחשב נראה לי.

היית מחכה קצת,

מחר החבילה אמורה להגיע אליי אני הולך לנסות את שיטת מצליח

פורסם

עדכון:

הגיע הנהג אליי ודרש כסף עבור החבילה לא הסכמתי לשלם הוא אמר שיהיה לך יום טוב ונסע,

כעבור 5 דקות התקשרו אליי מפדקס ואיימו עליי שהם ישמידו את החבילה ואני אשלם את המיסים למדינה

ויגבו ממני כסף גם אחרי שהחבילה תושמד.

אחרי שצחקתי ואמרתי טוב טוני סופרנו אין בעיה השיחה נותקה.

אחרי 2 דקות התקשרו שוב ואמרו לי שבגלל שהם רוצים אותי בתור לקוח טוב אז הם יורידו לי סכום של של 154

שקל כולל מעמ שזה אומר שאני צריך לשלם 50 שקלים בלבד

פשוט ביזיון אחד גדול החברה הזו וכמו כל דבר בארץ הזו הכל "שיטת מצליח"

• תוכן חדש...