Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4728 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה שמן מנוע חברי הפורום מעדיפים?

Eurol

5W30 סיננטי מלא, SM

5W40 סיננטי מלא, SM

או

Valvoline

5W30 סינטטי, SN.

5W40 סינטטי SN.

באיזה שמן אתם מעדיפים להשתמש?(בלי התייחסות ספציפית לצמיגות, אלא לחברה המייצרת ולאיכות השמן).

תודה.

קובי

פורסם

שים לב שלחברות השמנים יש סדרות. לרוב ההבדלים מסתכמים בשמן בסיס מדרגה גבוהה יותר ו/או חבילת תוספים שונה.

Castrol Edge לא שווה Castrol Magnatec על אף ששניהם מוגדרים כסינטטי מלא ועומדים באותם התקנים והצמיגויות.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

גם למגנטק יש שמן בצמיגות 5W40 שאינו סינטטי מלא ולכן יש להבדיל, יורול זה שמן שעושה רושם טוב מתוצרת הולנדית, הרבה מוסכים משתמשים בו בארץ.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

אני משתמש ביורול בפביה,

שים לב יש אחד שהוא טורבו משהו ועוד אחד "רגיל" (5W40)

מה גם שהוא זול יותר מהוולולין.

פורסם

המיוחד שאתה מדבר עליו לטורבו הוא ה 5W-40 DI. מומלץ גם למנועים עם שסתומים בעלי מרים הדראולי.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

אנחנו השתמשנו בעבר ב eurol לכל המכוניות לפי הוראות היצרנים, זהו באמת שמן טוב אבל עברנו ל valvoline בגלל

שהוא יותר טוב ומתאים ליותר תקני יצרנים מאשר יורול.

חוץ מזה דרגת האיכות שהצגת ל eurol sm נמוכה מדרגת האיכות שהצגת ל valvolne sn

• תוכן חדש...