Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ראיתי עכשו פירסומת שמישהו העלה לפייסבוק למעין עט שמתקן שריטות בשכבת ההגנה השקופה שעל הצבע. מתארים שם שהחומר נקשר עם הלכה ומעלים את השריטה לחלוטין.

מכירים משהו כזה קצת יותר רציני? (לא ערכת פוליש מלאה) יכול להיות פיתרון טוב לשריטות של פתיחת דלת ושיפשופים קלים (שזה רוב הפגיעות בצבע)

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

המוצר מוכר לי, בעיקרון מדובר בעט שמשחרר לכה.

לא מדובר במוצר פלא אלא בכלי עזר שיכול עם ידיים טובות לשפר מאוד פגיעה בלקה (שאלה הן רוב הפגיעות).

בכל אופן, במחיר של 3.5 ש"ח אין לך הרבה מה להפסיד.

פורסם

הבעיה שיש מה להפסיד... אם זה חומר מעפן זה יכול לגרום יותר נזק בטווח הארוך.

יש משהו יותר רציני? (אני לא צריך לתקן שריטות למזלי, אבל אני די בטוח שהמזל יגמר לי בשלב מסויים)

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

תנוח דעתך, חומר מעפן לא ידבק טוב אל הלקה הקיימת, או שיצהיב.

אין אפשרויות נוספות.

מכיוון שזו השיכבה החיצונית אז תמיד ניתן להסיר את החומר ששימש לתיקון קוסמטי ולהשיב מצב לקדמותו.

אגב, מצאתי לך את המוכר הזול ביותר, כמובן שניתן למצוא את אותו המוצר גם ב- 10$ מחיר שבעינך יהפוך אותו לאיכותי ביותר...

פורסם

הזמנתי.

3.47 ש"ח...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אני דווקא הזמנתי 2... ;-)

פורסם

מזל טוב לכל הפראירים, גם בחינם אני לא לוקח את המוצר הזה, תקראו קצת עליו בפורום, אצלי לא רק שהוא לא הועיל הוא גם גרם ליותר נזק, זרקתי אותו שנייה אחרי שקיבלתי

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

zuzut, תיקון לקה זה אכן דבר בעייתי, מספיק שיש קצת יותר מידי חומר כדי שתושג תוצאה הפוכה והלקה - כל לקה - רק תבליט את הפגיעה.

מאידך, אם מוסיפים בכל פעם כמות מינימלית של חומר ודואגים לאסוף את כל החומר העודף משולי השריטה, אז אפשר להגיע לתוצאות יפות מאוד.

התוצאה מאוד תלויה באדם, בסבלנות שלו ובידיים שלו.

בכל אופן, גם לשיטתך מדובר במחיר ששווה ערך (בקושי) לטיפ למלצר בבית קפה על פעמיים הפוך קטן, עד כמה פריאיירים אפשר להיות כשזה המחיר?

פורסם
לשריטה הזאת אתם חושבים שהמוצר מתאים ?

נראה שפוליש עדין מוריד אותה.

פורסם
לשריטה הזאת אתם חושבים שהמוצר מתאים ?

תעבוד לפי השלבים הבאים, מהקל אל הכבד (כמובן שנעצרים בשלב שבו התוצאה מספקת):

1. פוליש עדין

2. פוליש גס

3. נייר מים 2000 להעביר אותו בעדינות על השריטה 3-4 פעמים.

למרוח כמות מזערית (!!!) של לקה לפזר אותה ואחרי כמה דקות לעבור ברפרוף עדין עם נייר סופג שטבול במעט אציטון על הלקה החדשה.

יש לנקות את שולי השריטה (מהצד הבריא) מכל הלקה שנמרחה עליהם.

לחזור על התהליך עוד פעם פעמיים עד לקבלת תוצאה משביעת רצון.

בהצלחה

• תוכן חדש...