Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4763 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מתלבט האם לפנות לבעל מקצוע ולאטום את הרכב עם ה opti coat , יש לי מס' שאלות בנושא :

1. מקריאה בפורום הבנתי שהחומר עמיד מאוד, האם אוכל לקחת את הרכב שלי אחריי היישום למכוני שטיפה (שטיפה ידנית) , ולא לדאוג מסוורלים ושריטות ?

2. האם גם על האוטם צריך ליישם ווקס אחת לכמה חודשים כדי לקבל ברק ושכבת הגנה ?

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

פורסם
שלום לכולם

אני מתלבט האם לפנות לבעל מקצוע ולאטום את הרכב עם ה opti coat , יש לי מס' שאלות בנושא :

1. מקריאה בפורום הבנתי שהחומר עמיד מאוד, האם אוכל לקחת את הרכב שלי אחריי היישום למכוני שטיפה (שטיפה ידנית) , ולא לדאוג מסוורלים ושריטות ?

2. האם גם על האוטם צריך ליישם ווקס אחת לכמה חודשים כדי לקבל ברק ושכבת הגנה ?

אהלן e.e

1. אני מאמין שמכונות שטיפה יכולות ליצור שריטות גם על שכבת coating כמו opti coat, אולי למכונה יקח יותר זמן לייצר שריטות על רכב כזה אבל בהחלט סביר שזה יקרה. התייחסתי למכוני שטיפה באופן כללי מבלי להתייחס למכונה או שטיפה ידנית וזאת משום שבאופן אישי אני לא מכיר שטיפה ידנית מספיק איכותית. במידה ויש לך כזו ומספקים שם עבודה איכותית (לטעמך) אז לך על זה.

2. לא צריך אבל אפשרי במידה וחשוב לך לקבל קצת ברק/עומק.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

לשים opti coat וללכת למכונת שטיפה אוטומטית זה כמו ללבוש שמלת ערב מפוארת עם שרוולי זהב בשביל ללכת לאכול בנאפיס.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם
לשים opti coat וללכת למכונת שטיפה אוטומטית זה כמו ללבוש שמלת ערב מפוארת עם שרוולי זהב בשביל ללכת לאכול בנאפיס.

תיקון, ללכת לאכול שווארמה :D

פורסם

תקראו שוב , לא דובר על מכונות שטיפה אוטומטיות, דובר על מכוני שטיפה של שטיפה ידנית.

פורסם
תקראו שוב , לא דובר על מכונות שטיפה אוטומטיות, דובר על מכוני שטיפה של שטיפה ידנית.

דרך אגב על איזה מכון מדובר?

בנוסף שים לב שהם לא עובדים עם מטאטא, בחלק מהמקומות שאומרים "שטיפה ידנית" מתכוונים בעצם שטיפה עם מטאטא.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

מכון - יותר שטיפה של בני דודנו , נמצא בכפר יונה.

את האמת הם מנקים די יסודי, וכן בדר"כ הם מעבירים מטאטא, אבל אם מבקשים (ואני תמיד מבקש) אז במקום מטאטא הם משתמשים בכפפת מיקרופייבר.

אגב גם המחיר זול - רכב פרטי ב 40 ש"ח. (חוץ + פנים)

פורסם

צבע שמתחת לציפוי ישאר מוגן ורק היצפוי יכול לקבל סווירלים או להישרט, זה ציפוי מאוד עבה שיוצר שכבה כמו הלקה אבל מעליה כמו שנאמר ומחזיק כמה שנים טובות, אתה בעצם מקריב את הציפוי ולא את צבע הרכב והלקה של הרכב שזה היתרון פה, הציפוי הזה מאוד זול לעומת היתרון וההגנה המטורפת שלו

פורסם

כמה זמן המוצר הזה קיים? מעניין לדעת עמידות אחרי כמה שנים באקלים לא סלחני. יש לי חשש שזה יהיה כמו הסיפורי אימה על הלכות המתפוצצות

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

למיטב ידיעתי מדובר סה"כ על ציפוי PU שקוף, דיי דומה לזה שהרכב מגיע איתו מהיצרן (נקרא clear coat).

מסיבה זו, אני גם דיי בטוח שהוא יקבל את אותם הסווירלים שתקבל ללא הציפוי.

אי לכך ובהתאם לזאת (משפטן בשנקל), אני לא מבין מה הייתרון הגדול שלו..

אם זה רק בכדי לשמור על שכבת ה-clear coat המקורית, אז לדעתי זה שווה ערך להלבשת ריפודים תחליפיים על המושבים ברכב חדש.

אגב, המחיר שגובים על ציפוי זה (מה הכמות בכלל, 10 סמק?) הוא מוגזם בפראות, אבל זה נורמאלי כאשר זה נוגע לתחביבים.

סתם לדוגמא, מחיר של 10.5 גלון של PU clear coat עולה בארה"ב בערך 100 דולר.

• תוכן חדש...