Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפים לתלמיד מתחיל...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,זאת הפעם הראשונה שאני כותב בפורום הזה אני כותב כאן כיוון שאני שבוע הבא אני מתחיל שיעורים על אופנוע עד 500 סמ"ק.

יש לי רישיון על רכב כמעט 3 שנים,החלטתי להוציא על דו"ג בגלל שיקולי עבודה וניידות ולא בגלל שאני משוגע על אופנועים כבדים.

מעולם לא רכבתי על דו"ג (למעט אופניים שהייתי קטן)עד היום, היום חבר לימד אותי על DT 50 סמ"ק (ידנית)ופשוט האופנוע "ברח" לי מבין הרגליים,ואני די מודאג איך אני ימנע את זה.

השאלות שלי הם כאלה:

-אני לא מתכוון לרכוש אופנוע כבד כרגע אלא רק לרכב על קוטנועים,האם כדאי לי בכל זאת להוציא על ידני או שאפשר להסתדר עם אוטמט?

-אני אשמח לטיפים שאתם יכולים לתת לי לפני השיעורים.

-ואני יודע שזה ישמע אידיוטי דו"ג יכול לקבל דו"ח חניה אם אני קושר אותו לעמוד על המדרכה ?

וכל דבר שתוסיפו רק יעזור.

תודה מראש למגיבים.

איציק.

פורסם

אם אין לך קושי מיוחד עם ההילוכים, למה לא להוציא רשיון על אופנוע.

עקרונית ניתן לתת דו"ח לאופנוע שחונה על המדרכה, מעשית נדיר מאוד, בכל מקרה תשתדל לא להפריע להולכי רגל.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם

אני הייתי בדיוק במצב שלך.

בכל אופן, לא ראיתי סיבה להגביל את עצמי ועשיתי על ידני. זה יותר מסובך, ומגביר את הסיכויים שלך להכשל בטסט, ותתכונן לכאבים ביד שמאל מהקלאצ'.

היה שווה? כן, בהחלט.

היום אני בעליו המאושרים של טייפון 50 סמ"ק, והרשיון הזה נתן לי אופציה בעתיד לעבור אולי למשהו טיפה יותר כבד, מי יודע.

בקיצור, תעשה על ידני, לא יהרוג אותך. just get it over with.

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

• תוכן חדש...