Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי מה שאני הסתכלתי הקרוסים שונים בצבע שחור , הטוויטרים יש להם קו ברזל באמצא והם קצת יותר גדולים והוופרים יש להם כזה רשת שהמתקין אמר שזה חומר קרבון.

אגב עוד תמונה (:

kdmgyzwz4nxj.jpg

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש מצב אתה מעלה תמונה של הטוויטר שלך?

אצלי גם מותקן HSK165 בזמן ההתקנה לא הסתכלתי, את הקופסאות השארתי למתקין ועכשיו אין לי מושג מה תקוע לי בדלת.

פורסם

וואו זה פשוט לא יאמן, אני מוכן להשבע שההבדל היחיד הוא בקוטר של הטוויטר (25 מ"מ ברגיל לעומת 28 מ"מ בXL).

חבר'ה יש כאן מישהו שיודע להבדיל בצורה חד משמעית?

פורסם
א. אני לא מסכים לעזוב את ישראל בשקט בזמן העבודה. חובה עליך להישאר ולהציק לו כל דקה שאתה יכול.

ב. תתחדש, תהנה ותדווח בבקשה.

אני משגע אותו כל הזמן גם שאני לא שם (;

עוד מעט מסיימים!

yiwuwnugx2mw.jpg

פורסם

אחרי האזנה ארוכה למערכת אני קצת מאוכזב לא הרגשתי הבדל בעוצמה, כן באיכות אבל לא בעוצמה ... יש מצב שזה קשור למגבר, בקשר לאיטום זה בהחלט נותן למוזיקה להרגיש יותר נקייה אבל לא הרגשתי שיפור דרמטי.

אני אמשיך לעדכן.

פורסם

תאמת שאני קצת מתפלא, הסט הזה זכור לי כמאד חזק.

אבל באופן כללי, מנסיון, ברגע שעוברים רמה מסויימת השינויים פחות דרסטיים, מה גם שזה לא כ"כ PLUG&PLAY וסשן כיוונים חדש זה דיי בגדר חובה לאחר החלפת סט ובידוד (נק' חיתוך, אקולייזר).

מכירת הסט הקודם תמתיק את הגלולה, ואני מקווה (ומאמין) שדעתך תשתנה.

SCANSPEAK

פורסם

לגבי הוספת איטום, יש רכבים שהשינוי מבחינת עצמה יהיה מורגש יותר ויש כאלה שפחות.סתם לדוגמא אצלי ברכב (רנו קליאו) למשל הוא השפיע מאוד, לעומת זאת ברכב של חבר (מיצובישי לנסר חדשה ) האיטום תרם בעיקר לניקיון של הסאונד והסט פשוט היה נשמע נעים יותר. בכל מקרה זה חיוני וטוב. לגבי העוצמה אני רואה שתי אופציות, או שאתה מצפה מסט קדמי לדברים ששום סט קדמי לא מסוגל (הוא לא יכול לתפקד גם כסאבוופר) אופצייה נוספת היא שאתה לא מנצל את כל היכולת שלו כרגע, יש לך אופצייה לבי-אמפ בסט הזה לדעתי ככה הוא יקבל יותר כוח ותוכל לשלוט בעצמה של הטוויטר ושל הוופר בנפרד כשלב ראשון תנסה את זה, קח בחשבון שמה שגורם לסט אפ חזק להשמע חזק יותר זה בהרבה מקרים גם סאב דומיננטי יותר (במקרה שאתה משווה את התוצאה אצלך לתוצאה ברכב אחר). כמו שאודיו קינג אמר, אם אחרי הכל תרגיש שלא מספיק לך תתקין את ההיי אנרג'י כסט אחורי.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

מסכים איתך בני. גם אני התרשמתי שהסט הזה חזק מאוד.

GOTAL אתה יוצא תותחנים?:wink:

בכל מקרה, יצא לי לשחק המון עם המערכת שלי ולהגיע איתה למצבים שהיא נשמעה חזק מאוד וממש לא חזק מספיק אז יש לך עוד תקווה אחרי כיוונים וכו.

פורסם
איזה hu יש לך?

את ההבדל של האיטום אתה לא יכול לאמוד כי חיברת סט אחר.

קלירון 401

מסכים איתך בני. גם אני התרשמתי שהסט הזה חזק מאוד.

GOTAL אתה יוצא תותחנים?:wink:

בכל מקרה, יצא לי לשחק המון עם המערכת שלי ולהגיע איתה למצבים שהיא נשמעה חזק מאוד וממש לא חזק מספיק אז יש לך עוד תקווה אחרי כיוונים וכו.

הייתי בחייל הקשר בשריון, אולי זה מסביר כמה דברים :-)

בקשר למערכת לאחר בדיקה וקצת כיוונים שנעשתה על ידי שרול וישראל לוי המסקנות שומעים חזק אבל הרמקולים עדין לא מנוצלים כמו שצריך וצריך מגבר יותר טוב .

שורה תחתונה שידרוג יבוצע בקרוב :roll:

• תוכן חדש...