Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני הרגשתי את חשיבות האיטום כשהיה מותקן אצלי מורל אלייט ברכב

היה הבדל של שמיים וארץ

המיד בס נשמע הרבה יותר דומיננטי וזה הצליח לסרס מעט את הטוויטר שהיה מעט צורם לטעמי וגם למערכת להישמע מאוזנת ואחידה.

ברכב הנוכחי עשיתי איטום מאסיבי וזה עזר לי לשמור את המוזיקה בתוך הרכב כאשר אני נוסע עם חלונות סגורים, כך שאני יכול להגיע לעוצמות גבוהות בלי שיהיה רעש נוראי בחוץ.

מי שלא יודע , אז הפח של האינפיניטי דק כמו פח של כופסת חמוצים. (:

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני הרגשתי את חשיבות האיטום כשהיה מותקן אצלי מורל אלייט ברכב

היה הבדל של שמיים וארץ

המיד בס נשמע הרבה יותר דומיננטי וזה הצליח לסרס מעט את הטוויטר שהיה מעט צורם לטעמי וגם למערכת להישמע מאוזנת ואחידה.

ברכב הנוכחי עשיתי איטום מאסיבי וזה עזר לי לשמור את המוזיקה בתוך הרכב כאשר אני נוסע עם חלונות סגורים, כך שאני יכול להגיע לעוצמות גבוהות בלי שיהיה רעש נוראי בחוץ.

מי שלא יודע , אז הפח של האינפיניטי דק כמו פח של כופסת חמוצים. (:

אבל מבחינת העוצמה היה שינוי האחרי האיטום?

פורסם

ברור כל הסאונד התרכז למקום אחד והיה חזק וברור יותר

ברגע שאין איטום הצלילים מתפזרים ואתה מאבד עוצמה ואיכות

פורסם

אני חושב שכדי לך לעבור על זה, יש שם כל כך הרבה מידע שיכול לענות לך על רוב השאלות, חומרי איטום \ בידוד אקוסטי והמון,המון דברים נוספים

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

אני אתן דגש קטן:

הרץ היי אנרג'י XL זה אחד הסטים הכי חזקים שפגשתי. לא רק שהוא 150RMS, הוא גם מאוד נציל- 93.5DB.

מה קורה כשעולים ברמה באותה חברה? אתה פוגש את הסט שנקרא mille, שהוא איכותי יותר מה XL אבל חלש יותר!

אז מה? יש פה ביצועים גרועים יותר של סט טוב יותר? ממש לא! כל סט נועד למשהו אחד. ה XL נועד לתת הרבה עוצמה, ה KRX זה סט שהוא בהחלט רמה מעל ה XL, יותר איכותי, יותר פאנצ'י, סאונד יותר נקי, יותר מפורט, מיד ברור בהרבה, קרוסאובר משוכלל, בקיצור- סט מעולה. עם זאת, סביר להניח שהבדלי העוצמה בינו לבין ה XL הם לא גדולים.

נסה להשוות זאת לרכבים- כמה יעלה לך רכב שיאיץ מ- 0 ל- 100 ב- 4 שניות? לעומת זאת, כמה יעלה רכב שהוא לא רק מהיר, אלא גם יוקרתי, מפנק ומפואר, ועדיין יאיץ מ 0 ל 100 ב- 4 שניות? כנראה שיותר.

ניסאן GT-R מהירה כמו פרארי, אבל לא יוקרתית כמוה, ולכן המחירים בהתאם.

כנ"ל לגבי הסטים, לאחד יש עוצמה, לשני יש איכות ועוצמה, ולכןמ השני יעלה יותר.

במידה והאיכות של ה XL מספיקה לך ואתה מעוניין להשקיע את ההפרש בתוספת עוצמה נטו- אני ממליץ מאוד לספק את כל התנאים הטובים מסביב:

1. בידוד אקוסטי מלא בדלתות.

2. מגבר חזק ונקי למידבאסים אשר מפיק 150RMS אמיתיים ומעל לזה.

3. מעבר להגברה אקטיבית- אתה תגלה שכאשר אתה מרסן מעט את הטוויטר אתה יכול להנות מהמידבאסים בעוצמה גבוהה יותר.

אם זה לא מספיק- יש מישהו מהפורום עם E36 שכבר עשה הכנה לשני מידבאסים של XL בדלתות מקדימה, דאבל מידבאס ייתן תוצאה חזקה מאוד שאני בספק אם לא תספק מישהו.

אופציה נוספת היא מעבר לאלמנטים ייעודיים, זאת אומרת התקנת אלמנט SPL, מידריינג' 6.5" בהספק של 150-200W ונצילות של 95-99DB.

דעתי, לפי טעמי האישי בלבד, הייתי נהנה משני העולמות ולוקח גם את העוצמה וגם את האיכות והולך על ה KRX.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

כבעל סט של הרץ היי אנרגי XL אני יכול להבטיח לך שהם מספיק עוצמתים ואצלי הם מותקנים ללא איטום וכל יום עולה לי חיוך מחדש בגללם...קח בחשבון שכמו שאמרו קודם כאן שתצטרך מגבר שיתן לפחות 100 150 RMS אמיתיים..אני אישית היו לי הרבה התלבטויות בקשר לקומפוננט שיהיה גם חזק וגם איכותי ומפורט וכאן פשוט אי אפשר לטעות

Sub- Id max 12 comp- Hertz high energy XL comp amp-Diamond d600.2 Mono- Diamond d38001

פורסם

לא הייתי אומר "אי אפשר לטעות" כי ההגדרה של כל אחד לאיכות ולעוצמה היא שונה.

אומנם ראיתי יוצאי דופן- אבל בסך הכל- קשה שלא להיות מרוצה מהעוצמה של הסט הזה.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

חברים יקרים אני רוצה להודות פה לכולכם על כל המידע והעזרה אני באמת מאוד מעריך את זה!

בכל אופן החלטתי לקחת את XL +איטום , ההתקנה מחר בבוקר :-D

פורסם

למי ששואל למה אני רוצה להחליף התשובה פשוטה כי זה יהיה יותר חזק. (:

ולא ממש אכפת לי להרגיש איך זה בלי איטום או עם היקר שאני יודע שזה יותר טוב.

אה והנה מתחילים:

kyhvmm1mhzyj.jpg

• תוכן חדש...