Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההמלצה העיקרית שקיבלת היא הxl ולדעתי בצדק. זה סט מעולה , עם איטום בדלתות קשה לי להאמין שלא יספק אותך הכוח שלו (עם הגברה טובה). הוא אוליי לא מנצל את כל התקציב אבל אם אהבת את ההיי אנרג'י אין סיכוי שלא תאהב אותו. אגב גם הטוויטר של הxl משופר וטוב יותר מזה של ההיי אנרג'י.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם אתה מחפש עוצמה אז הריינבו שהמליצו לך פה ממש לא בשבילך, יש לי את המידבאס של הסט הזה והם עדינים וממש לא לעוצמה.

פורסם
ההמלצה העיקרית שקיבלת היא הxl ולדעתי בצדק. זה סט מעולה , עם איטום בדלתות קשה לי להאמין שלא יספק אותך הכוח שלו (עם הגברה טובה). הוא אוליי לא מנצל את כל התקציב אבל אם אהבת את ההיי אנרג'י אין סיכוי שלא תאהב אותו. אגב גם הטוויטר של הxl משופר וטוב יותר מזה של ההיי אנרג'י.

אין משהו יותר עוצמתי בסביבות ה-3 אלף חוץ מ XL ?

פורסם

יותר עוצמתי מהxl? תתקין אותו בתנאים נכונים עם הגברה טובה ותאמין לי שלא תרגיש חוסר בעוצמה. זה סט שמשמש הרבה מחברי הפורום שמחזיקים סט-אפים מאוד חזקים.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

פורסם
יותר עוצמתי מהxl? תתקין אותו בתנאים נכונים עם הגברה טובה ותאמין לי שלא תרגיש חוסר בעוצמה. זה סט שמשמש הרבה מחברי הפורום שמחזיקים סט-אפים מאוד חזקים.

שמע בעיקרון התקציב שלי זה 3 אלף בדקתי על הפוקל שהציעו לי בפורום והבנתי שהוא מאוד עוצמתי, ובכל זאת אתה אומר שלא יהיה הבדל משמעותי בין הפוקל ל XL ?(מבחינת עוצמה )

פורסם

זה שהתקציב שלך 3 אלף הבנו, אתה לא חייב לבזבז את כולו.

משום מה נדמה לי שההגיון שלך אומר לך שאם זה יקר יותר זה בהכרח טוב יותר.

גם לא השם ההכי נוצץ לא יהיה תמיד טוב יותר וזה מה שניסו להגיד לך כלכך הרבה בתחילת השרשור.

פורסם

בדיוק!!! נראה שאתה מתעלם מכל ההודעות הבאמת חשובות- שאת הסכום תשקיע על התקנה נורמאלית, בידוד, בניות במידת הצורך, וכו׳ אתה מעדיף להמשיך לחשוב שהיקר יותר הוא הטוב ביותר, וזה טיפשי.

JL Audio

פורסם

הקשבתי בדיוק למה שאמרתם , רק רציתי לוודא באמת את מה שאתם אומרים , כי טכלס זה נשמע מוזר שסט שעולה 3 אלף יתן אותם ביצועים כמו סט של 2000 ..... בכל מקרה אם זה באמת כך נלך על XL .

תודה רבה לכל המגיבים ולעוזרים.

פורסם

אתה מפרש דברים לכיוון הלא נכון, מה שאמרו לך זה שהxl הוא דגם משופר מכל הכיוונים של הסט שיש לך כרגע. מבחינת עוצמה הוא חזק יותר מזה שלך ככה שטתה תאהב את הסט הזה וזה "הימור בטוח". מבחינת עוצמה אני לא מכיר הרבה אנשים שלא תספיק להם העוצמה של הסט הזה. מבחינת איכות כל אחד והאוזן שלו, אתה מוזמן ללכת ולשמוע עוד סטים לפני שתבחר (מבחינת עוצמה קשה לי להאמין שתמצא חזק יותר). אגב אתה צריך לקחת בחשבון שכדי להוציא מסט כמו הxl את המקסימום תהיה לך הוצאה גדולה גם על איטום והתקנה נכונה. גם מבחינת הגברה ההגברה שלך לא באמת "תסחט" אותו למקסימום.

פורסם

מגבר שלך נותן לפי יצרן 150 וואט ב14 וואלט ואוה אוברייטד, כאשר לפי CEA-2006-A הוא 120 וואט, אני מעמין שזה גם יסיק לסט הזה. אבל כמה שלא אמרו לך,אתה מסרב לשמוע, איתום! זה מה שיתן שיפור. כך או כך צריך לעסות. החלפט סט בלי איתום לא תתן שיפור גדול ואולי תוצעה תהייה פחוט טובה, בגלל כוח של הסט והחזרים גדולים יותר מפח רופף של הדלת.

בהצלחה

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

אבל איך איטום קשור בכלל לעוצמה של המוזיקה? גם הטוטרים בכלל מחוץ לדלת אז איך זה מגביר את העוצמה? אני לא מצליח להבין את זה!

פורסם

יש סט מאוד חזק של גלדן אודיו

הוא 150 rms ב 2 אום

שמעתי אותו במזדה 3 , העוצמה שלו היתה בלתי נסבלת לאוזן אנושית

בכלל הרכב הזה פסיכוטי לחלוטין

2 סאבים סולובריק l7

2 מגברים מונו הייפוניקס ברוטוס

סט קדמי ואחורי של גלדן

ומגבר4 ערוצים גלדן

אם אני לא טועה הקומפוננט נקרא SQL 165 GLADEN

פורסם
אבל איך איטום קשור בכלל לעוצמה של המוזיקה? גם הטוטרים בכלל מחוץ לדלת אז איך זה מגביר את העוצמה? אני לא מצליח להבין את זה!

איטום משנה את התנהגות המידבאס מקצה לקצה, ההבדל בין רמקול כאשר הוא נמצא בדלת מבודדת לרמקול זהה באותה הדלת ללא בידוד הוא הבדל של קמים וארץ, אלמנט אחר.

שים לב שבציוד אודיו ביתי אף פעם לא תראה תיבה מפח בעובי 1 מ"מ, הפח רוטט ותונד לפי הרמקול מה שמשפיע מאד על התוצאה.

הטוויוטר איננו קשור לאיטום, אבל ההשתלבות של הטוויטר עם המידבאס, כן קשורה, איטום ישנה את ההתנהגות של הסט פלאים, ואני ידגיש שוב סט ברמה יותר גבוה יחייב איטום בין אם תלך על פוקל, מורל, הרץ או כל סט גבוהה אחר, ככה שאם אתה מחפש להעלות את הרמה, זה יהיה צעד מתבקש בכל אופן, לדעתי כדאי לפני שאתה מחליף סט, כי אני מאמין שלא צרוץ להחליף סט אחרי האיטום, אם כן, אז נושא האיטום סגור.

בהצלחה.

SCANSPEAK

• תוכן חדש...