Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים.

החלטתי לעשות שידרוג קטן לקומפוננט שיש לי כרגע ( הרץ HSK165, שבהחלט אני מרוצה מהם ) ולהשקיע על סט קומפוננט חדש עד סכום של 3000 ש"ח.

אשמח לשמוע הצעות ומחירים תודה רבה .

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שאמרתי שאני מרוצה התכוונתי לזה שאני אוהב איך שהם נשמעים , חוץ מזה שגם אם מרוצים ממשהו זה לא אומר שלא רוצים לשדרג.

מה שאני מנסה לשפר ברכב זה איכות ועוצמה , בקשר לבידוד אין כרגע אולי בהמשך .

יש הצעות לקומפוננט עד 3 אלף ?(אשמח לשמוע כמה הצעות )

פורסם

דבר ראשון בידוד ישדרג את הביצועים של הסט הנוכחי מאד, ממולץ מאד לפני החלפה של סט (סביר להניח שהסט עם בידוד ירצה אותך יותר, אם לא אז גם ככה סט חדש ויקר יותר ידוש לפחות את התנאי הזה).

על איזה הגברה?

SCANSPEAK

פורסם

להגיד שסט מתקדם דורש איטום יותר מסט פחות מתקדם זו טעות. אני מניח שהתכוונת שהשקעה על סט יותר מתקדם לא משתלמת אם התנאים יעכירו על ביצועי הסט.

אני זוכר שהחלפתי וופרים של פוקל A1 ב K2P וההבדל ממש לא היה משמעותי כי שניהם הותקנו בדלת המזעזעת של ההונדה שלי בלי איטום ועל הדיפון.

לפותח השירשור, יש לך רמקולים מאוד חזקים. רוב הסיכויים ששיפור ההתקנה וסביבת העבודה של הרמקולים ייתנו לך תוצאה יותר מאוזנת מהסט שלך שגם תישמע לך יותר חזקה.

פורסם

עדיאל, זו לא טעות, מה שכן זה לא נכון בכל המקרים אבל ברובם המוחץ כן.

כדי להוציא מציוד יקר תוצאה אתה תידרש לרוב התקנה מושקעת הרבה יותר, בין אם זה זויות מיוחדות, נפחים גדולים יותר, תיבות וכמובן גם הגברה.

מנגד סטים זולים יותר, מותאמים גם למשתמשים פחות ״משוגעים״ נקרא לזה, שלא רוצים לשנות את מבנה הרכב ולא מתכננים תיבות או הגברה באלפי שקלים.

כמו שרוב הסטים ההתחלתיים של כל החברות יעבדו בסדר גם על הגברה של הhu.

לקנות סט יוקרתי ולא להשקיע בתשתית יפיק אותה תוצאה כמו סט זול יותר.

בדיוק כמו מה שחווית עם הk2p.

(למרות שדווקא הk2p אמור להיות אחלה בנפח דלת).

פורסם

עזבו עכשיו איטום או לא איטום את זה תשאירו לי, אפשר פשוט הצעות לקומפוננט שישדרג לי תhsk165 שיש לי עכשיו? ( עד סכום של 3 אלף שח )

פורסם

קומפונט hsk165.

דאבל דין קלירון 401

מגבר hdp4 של הרץ

וסאבוופר של הרץ שעלה לי 2000 שקל לא זוכר מה הדגם שלו.

פורסם

קומפוננטים טובים יותר ב -3000 שח.?

ראשית יש לך את ה-HSK165XL שהוא דגם משופר בכול מובן של ה-HSK165 שלך.

הוא עולה באזור 2000 שח.

פוקל KRX2

dls gothia 6.2

מורל אילייט 602

ריינבו CS 265 Profi Phase Plug

תתעניין על מחיר של gladen audio zero pro 165.2

פורסם

מבין כל הרשימה אתה יכול לצמצם לי ל 3 אפשריות מומלצות שהעדיפות שלי היא יותר עוצמה ? ולהגיד לי כמה בערך כל אחד מהם עולה ?

אגב תודה רבה על העזרה סוף סוף אני מקבל קצת מידע!

פורסם

אני אצמצם לך את זה לסט אחד HSK165XL

זה מה שאתה מחפש לדעתי ,כבר ציינתה שאתה מרוצה מהסט הקיים ,הסט הנ"ל הוא גירסא משופרת

זה סט חזק יותר {150RMS} ואיכותי יותר בכול מובן מה -HSK165 שלך.

הוא גם עולה פחות משאר הסטים שציינתי שעלותם באזור ה -3000 שח פלוס מינוס.

אם גם הסט הנ"ל לא יענה על הציפיות שלך לעוצמה

אולי כדאי שתשאיר את ה-HSK165 כאופציה לסט אחורי.

פורסם
להגיד שסט מתקדם דורש איטום יותר מסט פחות מתקדם זו טעות. אני מניח שהתכוונת שהשקעה על סט יותר מתקדם לא משתלמת אם התנאים יעכירו על ביצועי הסט.

עדיאל

סטים זולים מתוכננים ללקוחות שלא רוצים להשקיע, ולכן הם מתוכננים עבור דלת שגם במידה והיא לא מבודדת הם עוד יתנהגו בצורה סבירה, בשונה מסטים גבוהים שפשוט לא יתנו עבודה ללא התנאים כי ככה הם תוכננו, יש המון סטים "ביניים" שיעבדו דיי טוב גם בלי איטום אבל הוא ישדרג אותם במידה ויעשה- למשל המורל הייבריד או ה dls up6.

אצלי כרגע יש מידבאסים של פוקל אוטופיה (יש שיגידו בין המידבאסים הטובים בעולם), היו מותקנים בדלת של גולף ללא בידוד כשבוע עד שזה בוצע, זוועה, הם החליפו dls up6, ומורל הייבריד לפניהם, שהיו מעולים (בלי בידוד), הרבה יותר טובים מהאוטופיה, עד שהדלתות קיבלו שלושה שכבות והפוקל הראו לי מי הבוס.

לגבי ההשקעה בתנאים (טבעות עץ, בידוד, תיבות אם אפשר), לדעתי יותר חשוב מהסט עצמו, אך לא הייתי משקיע בעבור סט פשוט.

לפותח השרשור, לדעתי קודם כל בידוד, לפני כל השקעה בסט חדש, השיפור אדיר ואני בספק אם באמת תרגיש צורך בסט חזק יותר, אחרי זה לך לשמוע סטים אחרים במפגשים.

SCANSPEAK

פורסם
אני אצמצם לך את זה לסט אחד HSK165XL

זה מה שאתה מחפש לדעתי ,כבר ציינתה שאתה מרוצה מהסט הקיים ,הסט הנ"ל הוא גירסא משופרת

זה סט חזק יותר {150RMS} ואיכותי יותר בכול מובן מה -HSK165 שלך.

הוא גם עולה פחות משאר הסטים שציינתי שעלותם באזור ה -3000 שח פלוס מינוס.

אם גם הסט הנ"ל לא יענה על הציפיות שלך לעוצמה

אולי כדאי שתשאיר את ה-HSK165 כאופציה לסט אחורי.

בעצם אפשר להבין ממך שהסטים של " 3 אלף " נותנים יותר איכות מאשר עוצמה ולכן לא יהיה הבדל משמעותי נניח בין XL לסט של 3 אלף ?

אגב כמה עולה XL?

• תוכן חדש...