Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה מקביל לשאלה "יש לי מכונית עם מנוע, איך היא?".

הכל תלוי במה מצב הסכינים לפני שאתה משחיז אותן. לא יזיק לדעת מה רמת איכות השטול (אני לא יכול לכתוב סטול. זה מזכיר לי ספסל במקרה הטוב וגוש במקרה הרע), אם כי זה קצת פחות חשוב.

פלוס, צריך גם לדעת מה רמת ההשחזה שלך :wink:

התכוונתי איך הקונספט, ממה שאני זוכר את משתמש באבן.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני נמנע מכל קשר איתה, יש לי זוג לקוחות נהדרים והאישה היא חברה טובה שלה, אבל יש ביננו הרבה כבוד אז לא מדברים על זה.

אני מרשה לעצמי להיפתח פה בפורום, בחיים האמיתיים אני שומר את החרא הזה לעצמי, אני מכיר המון אנשים שהיא מכירה ואני לא אומר מילה רעה עליה.

בקיצור העניין הסתבך המון אחרי הנקודה שעצרתי בה, אני אמשיך בקרוב.

אז אתמול היא שלחה לי את ההודעה ההיא, אפילו לא עניתי לה, היא שלחה אחרי שעתיים שהיא מצטערת שהיא שלחה לי הודעה זה היה רעיון רע, לא עניתי.

היום אני מקבל ממנה הודעה ד"א איזה אתר הכריות שהצטרפתי אליו, כתבה שיש לי פרופיל מעניין מאוד, לא עניתי לה, אפילו לא פתחתי את הפרופיל שלה בשביל להציץ מבט חטוף, לא מעניין.

אז היא שלחה עוד הודעה, כתבה שהיא מאחלת לי שאמצא את אהבת חיי ושיהיה לי טוב.

עניתי לה, כתבתי לה בפשטות, ואני מאחל לך שתמותי.

אז היא ענתה לי אחרי שעה, כתבה שזה ענה לה על השאלה שלה ושיהיה לי יום נעים.

פה זה כבר נפתח, התחלתי הודעה בזה שהיא אפילו לא שאלה שאלה, ושאני מבקש ממנה להפסיק להציק לי, שהיא חלק מהעבר שלי ושאני מודה לה מאוד על כל מה שהיא עשתה כי התהפוכות איתה רק חיזקו אותי, שהיא איבדה את הרכבת ושאני מאושר בלעדיה. כתבתי לה חתיכת הודעה ארוכה ואז פשוט חסמתי אותה.

שתלך לקיבינימט!

אני לא סמרטוט או משהו, הייתי, פודל קטן של מישהי בלי ערכים בסיסיים, מישהי שעפה על עצמה ושעם כל ההידור והפאר שחיינו בו פשוט מיררה לי את החיים וגרמה לשפיותי לאבד אחיזה בראש. כן היא חסרה לי, בעיקר בלילה, היא תמיד חיבקה אותי כמו דובי (כשהיא לא הפנתה לי את הגב או הלכה לחדר הסמוך), אבל אני קצת יותר מחובר למציאות, על הזין שלי אהבה כרגע, על הזין שלי זיונים, על הזין שלי כולם!, עכשיו אני מתפנק בזמן איכות עם עצמי, מתחיל לחיות קצת, חיי חברה בלעדיה, הכרתי בחורות נחמדות מאוד אבל אני לא מחפש קשר משום סוג שהוא אלא יותר משהו חברותי, אז אני יוצא פה ושם, מבלה ערב נהדר עם בחורה, מחזיר אותה הביתה עם נשיקה בלחי ואומר תודה על הזמן הנפלא במחיצתך.

ככה, בחור אפלטוני.

מאסתי בזיונים, מאסתי בגועל של הרווקות עוד לפני שחוויתי אותו, אני נהנה להכיר את עצמי יותר מיום ליום, ואני לא כזה מפחיד כמו שחשבתי.

דוד, שאלת עם היא צורכת קוק, באנגלית יש 2 משמעויות לתרגום, והתשובה לשניהן זהה : כנראה שעכשיו כשאנחנו לא ביחד אז היא צורכת קוק מכמה סוגים, זה חלק מהחיי חברה בהוליווד. יש קוק לאף ויש קוק לתחת.

היא בחורה מאוד הפכפכה, מצד אחד הבחורה הכי מדהימה עליי אדמות ומצד שני היא גורמת לסדאם חוסיין להיראות כמו ילדה קטנה עם קוקיות.

יאללה, יש לי נסיעה של שעתיים וחצי לפני :) לילה טוב.

haters will hate

פורסם

בנצי, God damn it :evil:

אני כמעט אף פעם לא קורא חפירות כל כך ארוכות אבל הפעם קראתי כל מילה ומילה שכתבת.

יצא לי להיות עם שתיים כאלו.

עם הקיצונית הייתי שבועיים, עם הפחות פסיכית הייתי שנתיים.

לפני שנפרדתי ממנה דאגתי שלא יהיה שום דבר שלי אצלה, החלפתי את כל הססמאות לכל דבר שהוא, העברתי את הטלפון שלי מהשם שלה לשם של גיסתי (כדי שלא תחסום אותו) ודאגתי שהיא לא תדע על זה שום דבר עד הרגע של הפרידה, שלא תגיע לי עם סכין.

עזוב נשים כאלו.

אתה לא באמת אוהב אותה וגם לא אהבת אותה.

רק אהבת את מה שהיא סימלה בחיים שלך כי היא הייתה מין סוג של אידיאל מסוים.

אתה בן אדם עם המון תושיה. אתה תמצא את הדרך להמשיך הלאה ולמצוא מישהי יותר נורמלית.

Putas be crazy!

פורסם

לפני כך וכך עמודים דיברתי קצת על חלומות ועל כך שלחלומות בלילה יש חלק חשוב בהחלטות של היום.

כמובן שלא כל חלום אך יש חלומות בעלי משמעות נבואה שאסור להתעלם מהם.

אתמול זה קרה, נכנסתי לחלום הזוי בו אני משוטט בשטח ביתו של זר כלשהו.

בעל הבית הבחין בי ושאל על מעשיי בשטחו. עניתי לו מאומה והתחלתי בדרכי החוצה

משטחו. כשהגעתי לשביל הגישה שלו ראיתי חבורת נחשים על הגדר, נכנסתי לפניקה והתחלתי לנוס החוצה, הגעתי לביתי מתנשף.

כעבור כמה רגעים נכנס אותו אדם כשהוא אוחז באחד הנחשים, נכנס לביתי והשליך את הנחש

על הכלבה שלי,הנחש הכיש אותה והכלבה התחילה לפרכס ולגסוס.

פרצתי בבכי מר, ממש. חייגתי מהר אל הוטרינר וביקשתי שיגיע ושאשלם לו כל מחיר

בכדי שיציל את הכלבה.

הוטרינר הגיע וטיפל בכלבה, אני עדיין ממרר בבכי עד הרגע בו ראיתי שהכלבה מתחילה להתאושש. ישבתי והתחלתי לרשום צ'קים לוטרינר, המספרים שרשמתי היו מאוד מוכרים.

התעוררתי מהחלום ושכבתי עפוץ במיטה, התחלתי לנתח את כל הפרטים ולחבר את הפאזל בראש. נעזרתי גם באימא שלי בחלק מהדברים שנתקעתי בהם והגיעה התוצאה.

הגעתי למסקנה מהירה, והחלטה אימפולסיבית שאני הולך למכור את הבית.

קראתי לאישתי, אמרתי לה " מוכרים את הבית" הסתכלה עלי וראתה שאני עפוץ אחרי שינה,

הסתכלה עלי במבט תמוה ושאלה "מה? ..." .

"חלמתי חלום, אנחנו צריכים למכור את הבית, עכשיו" , היא כבר מכירה אותי ויודעת

שאומנם אני אדם הזוי אבל עם החלומות שלי לא מתעסקים.

"ומה נעשה? " היא שאלה, עניתי שעוד מעט נדע.

המבט התמוה שלה בי הלך ונהיה כבר מודאג למצבי הנפשי.

כעבור שעתיים מתקשר חבר (אחד הפריטים בחלום הודיע לי שאני אקבל שיחה חשובה ),

התחלנו בשיחת חולין ואז נזכרתי שאותו החבר גר בשכונה שאישתי חולמת עליה כבר שנים.

שאלתי אותו כדרך אגב מה שלום השכונה והאם יש בית למכירה שם?

הוא ענה שבדיוק לפני כמה ימים השכנה שלו תלתה שלט למכירה, ביקשתי את המספר והתקשרתי. שאלתי מה המחיר המבוקש והיא ענתה לי מספר מסויים, אותו מספר שרשמתי על

הצ'ק בחלום. קבעתי איתה לבוא לראות את הבית בשישי הקרוב.

ניתקתי את הטלפון ואמרתי לאישתי " בואי נקנה פלאקט ונכין שלט למכירה".

נסענו לקניון, קנינו פלאקט וטוש שחור עבה. אכלנו פיצה ולקחתי את הילדים למתקנים

האלו שאתה מכניס שקל וההוא מתחיל להתנדנד, היה נחמד עד שאחת המכונות

בלעה לי חמישה שקלים.

חזרנו לבית והכנו את השלט, אישתי מסתכלת עלי בחצי חיוך "אתה הזוי...".

Gn'f'R

פורסם

בוקר טוב גיבוב יקר, בדרך לנתבג עם האישה, הגיבוב הבא יהיה כבר מאמסטרדם... באווירה קצת יותר משחררת.:)

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

בנצי, כתבתי ומחקתי ושוב כתבתי.

אני מכיר את ההנאה הזו של להתעסק בפצע פתוח, זה כואב אבל אתה לא יכול להמנע מלחטט בו.

עם כל הצער, זה נשמע שלא הייתה שם אהבה אלא תלות , תלות שלה בך ולהיפך. היא הייתה צריכה מישהו להתפרץ עליו ואתה היית צריך מישהי שתכאיב לך (לא במודע ,כן).

תדליק את הקאסטום ואל תסתכל לאחור - טוב לא יצא לך מלהמשיך להיות בקשר (אפילו מילולי) איתה. אתה צריך לעשות את זה ב Cold turkey.

תתמיד בהחלטה שלך ותראה שבמבט לאחור לא תצטער.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

בנצי אני פשוט לא יודע מה לכתוב לך, אין לי תגובה.

לוקו אתה לוקו ואשתך לא פחות, אם הייתי אשתך סביר להניח שהייתה מקבל כאפה כדי להעיר אותך.

האדון go נוסע גם, שומאכר בחו"ל ודניקס רק חזר, האמת גם לי בא לנסוע לאנשהו (סתם, כדי לא להיות פה) אבל אני מעדיף לשמור את הכסף ל205.

מצד אחד אני רוצה לעבוד (כי אני משתגע בבית בבית) מצד שני באמת שאין לי כוח, התרגלתי לעבודה שאני אוהב (לנהוג) ושהיא די קלילה, אני בסך הכל יכולתי לעשות מה שאני רוצה עם הפסקות די ארוכות.

לפני שהתחלתי לעבוד הקיבוץ (באמת שניה, בדיוק התכוונתי להתקשר למנהל שם) התקשר אלי דוד שלי ואמר לי שהוא ישב עם הבוס בעבודה בקיבוץ (הם חברים טובים) והם דיברו על זה שהוא צריך עובד ונידבו אותי, הוא אמר שזה לשבוע, אמרתי טוב שבוע נחלטר פה ואז נתקשר לגרג, זה נמשך איזה שלושה חודשים בסוף.

להתקשר לגרג בנתיים (לא בא לי כ"כ לחפש והגרג הזה נמצא שניה מהבית שלי) ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

סעמק, אני ער כבר עשרים דקות ולא מצליח לשכנע את עצמי לצאת מהפוך.

אני אדם חלש.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

נדהמתי עכשיו פעמיים...

בנצי - איך יכולת לחיות עם מישהי כזו ? אין לי ספק שמגיע לך יותר טוב מזה. היכולת להיות טוב עם מישהו שעושה לך רע (זה משהו שגם אני איבדתי...).

השאלה הנוספת באמת היא (כפי ששאל כבר לוקו) - מה עם ההריון ? והאם זה בכלל ממך (כי הבנתי כבר ממך שאצל אקסתך ההיא - הכל אפשרי). זה יכול להמשיך לקשור אותך אליה גם אם לא תרצה.

לוקו - 'צטער, אבל נדהמתי מאיך שאתה מקבל החלטות (אני מקווה שזה הפעם רק "גיבובסרק" ...).

alfa 156 2.5.

פורסם

בנצי, הסיפורים שכתבת פה הם מדהימים..

תודה על השיתוף!

הסיפור עם האקסית המשוגעת מזכיר לי כתבה שקראתי בבליזר לפני איזה שבועיים.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4464158,00.html

אני חושב שלכל דבר יש את האחת הזו שההגיון אמר לו כל הזמן לקום ולצאת מהקשר המרעיל שלהם, אבל הרגש גרר אותו אחורה.

שאפו לך, שלא נכנעת ולמרות הכל קמת והלכת.

ולוקו,

הדרך שאתה מקבל החלטות היא ענקית!

אהבתי!

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

פעם שמעתי שכשרואים נחש בחלום, זה סימן לעושר.

חוץ מזה, זה לגיטימי ביותר לקבל החלטות בגלל כל מיני אמונות מוזרות שרק אתה מאמין בהן, גם אני כזה לפעמים (בלי טיפת ציניות).

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...