Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
גם אני עם כזו,

רק ששלי מתחילת 13,יש הבדל בכלל?

רכב סביר בשביל להגיע לעבודה וחזרה.

בידני-לא הייתי נוגע.

לא יודע אם יש הבדל.

הדוושות עושות אצלך משהו?

יש לי חשד ששלי עבר תאונה , בבאגז בצד ימין יש פשוט מין קורת מתכת (מרובעת כזאת) שבולטת החוצה, די מחשיד.

בקיצור לא יודע הרכב הזה מדכא אותי קצת.

וכמו כול הדבר שמדכאים אותי אני בסופו של דבר מרגיע את עצמי ואומר שזה לא כזה נורא רק כדי לבוא ולהתאכזב שוב.

מצאתי שרשום:

בסוף 2010 עודכן מנוע ה-1.6 ל'; ההספק עלה ל-124 כ"ס ותיבת ההילוכים הוחלפה בחדשה.

אני יודע שכול פינה של הסוניק הרגישה הרבה יותר טוב מהקרוז הזאת.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ערב טוב לכולם.

אני שמח שעלתי את הנושא הגורל כאן. :roll:

רצה הגורל ועליתי משם,

רצה הגורל ונשארתי כאן,

רצה הגורל וסיימתי אותם,

רצה הגורל והתחיילתי כאן.

אני מאמין שהגורל שלנו מחליט כיצד לנהל את אורך החיים שלנו וההחלטות שלו הם בהתאם לרצונות ואמונות שלנו.

גיבוב על הגורל שלי בחודש האחרון.

החלטתי שאישתי צריכה להפסיק לעבוד במפעל במשמרות של 12 שעות אך בגלל ההכנסה המשמעותית ולא קטנה שלה למשפחה לא היה מנוס מלקבל החלטה גורלית.

הרעיון שלי היה שהיא תעבוד באיזה משרה קטנה ואני הלך לעבוד ואשים מנהלת משרד בעסק שתנהל בשוטף ואני אלך לעבוד כהנדסאי באיזשהי חברה הייטק.

לבסוף אני מחליט שאני אעביר את העסק לאישתי ושהיא תנהל אותו ואז גם תוכל לקבל שכר טוב שאני מרוויח היום ואני הלך לעבוד וכך לא רק שתהייה גמישות אלא נרוויח יותר :-)

ואז הגורל התערב- אני שולח קורות חיים ומקבל טלפון לאחר שעה בלבד ומוזמן לחברת הייטק ליום מיונים ראשוני.

מגיע למבחן ולאחר הסיום מתקשרים אלי ואומרים שאני היחיד שעברתי אותו (טוב רובם היו קצת לא סגורים על עצמם) :oops:

ממשיך לאיזה מבחן פסיכוטכני של 500 שאלות שנות עם ציורים וחידות ושאלות שחוזרות על עצמם.

לאחר 3 ימים מקבל טלפון- מיכאל אתה לא מאמין עברת גם את המבחן הזה רק..... שכרגע הפסיקו לגייס עד לתחילת 2014 כדי להכניס את התקן כבר לשנת 2014. :evil:

בינואר איך שיפתח תקן אתה תוזמן להצעת עבודה.

כנראה הגורל לא רוצה שאני יחזור להיות שכיר (גם אני לא כל כך רוצה בלשון המעטה).

אז עכשיו אני כבר לא בטוח שהרעיון שלי בנוגע לעסק ולגבי השכיר הוא טוב, גורל הצליח לבלבל אותי. :2gunfire:

גורל רקד איתי, גורל שמח איתי, גורל דפק אותי והשאיר לי רק סימן. :confused:

החיים הם כמו....

פורסם

מרק,

חשבתי על זה והחלטתי להשאר נאמן למזוכיזם שלי. הקרייזלר נשארת איתי.

ב20 אלף אני אקנה רכבי בושה למינהם.

דיטוהאד,

על איזה רכב רופני חולם?

איזו גיטרה קיבל אנלוגי במתנה?

מי נתקע בשלג שעות עם הרכב?

ממה נחתך הברווז האינטלגנט?

איזה אירוע גיבובי מיוחד חגגנו בתקופה האחרונה?

מה צבע הספה בבית של לוקו?

למי יש קמין בבית?

מי מתחנן כבר חודשים שישנו לו את הכינוי בפורום?

מה מהות הגיבוב?

שיהיה בהצלחה! זה טופס של מועד א', יחסית הוא קל, במקומך הייתי משתדל

לא להגיע למועד ב' או ג' במקרה של מילואים או חתונה מדרגה ראשונה.

Gn'f'R

פורסם

מיכאל, אל תעשה את הטעות שאני עושה כל הזמן: תהיה החלטי. אם החלטת, לך על זה. אם התחלת להזיז עניינים, אל תעיז לעצור עכשיו.

גיליתי שבחו"ל, משתמשים בבננות לקנה מידה. משוגעים, הגויים האלו. מה רע באבטיח?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

החברה שאלה מה זה הגיבוב :shock: אז ניסיתי להסביר לה ו... איך בכלל מסבירים את הגיבוב? :idea::lol:

דויד תפסיק להיות נקבה ובדיכאון. אני קונה השבוע חכה בוא איתי לדוג.

בירה עלייך! מצב רוח טוב עליי! :wink::-P

פורסם

ברווז כנראה עם השנים והילדים נעשים פחות החלטיים.

אני בכלל מאמין שזה העולם והמדיניות במדינה עושה אותך פחות החלטי. אתה מתחתן וישר חופרים לך קח משכנתה וקנה בית , למה? ככה! כדי שתעבוד כל החיים שלך כשכיר ותפחד שיבוא אותו יום שמשכנתא תחזור.

לפני 4 שנים(לפני שהכרתי את אשתי) עבדתי באינטל והתחלתי לבנות קריירה של שחקן פוקר מקצועי.

התאמנתי המון, קראתי מאמרים, ראיתי אין סוף מהלכים ואפילו הרווחתי כסף לא רע.

לעזוב מקום עבודה שמדורג כמקום הכי טוב לעבוד בו ועוד לעזוב לתחום ההימורים זה בכלל מטורף ולא קל.

פשוט ישבתי איזה ערב וכתבתי מכתב התפטרות ואיכשהו שבוע אחרי זה הכרתי את אשתי :-)

אין ספק שהגורל שיחק אותה. אבל מצד שני לפי התוכנית הייתי אמור היום להיות באיזה מדינה באירופה או בקנדה עם כוס בירה ו2 קלפים ביד, או במעצר 8)

החיים הם כמו....

פורסם

לןקו, אתה נהנה לנהוג בקרייזלר? כלומר, ממש נהנה? אוהב את סגנון הנסיעה\נהיגה שהיא נותנת? כי יש המון מכוניות ב-20 אלף. רק שהן שונות מהקרייזלר..

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

כן, אני נהנה. אוהב את הישיבה שלה על הכביש, הנוחות שלה-זה הרכב הראשון שיש לי שאיני מרגיש

צורך לעצור לנוח בנסיעות ארוכות, אוהב את הכוח הזמין והלא מנוצל לרוב, אוהב את הצורה שלה, את האבזור הפנימי,

את ההשקעה של היצרן בפרטים הקטנים, אוהב את הסמל שלה, את החימום במושבים,

את לוח השעונים סטייל רטרו, את התאורה שלהם, את תא המטען, לפתוח את מכסה המנוע ולראות מנוע, את כיסוי העור על הדשבורד הלא נגמר, כיסוי העור על ידית ההילוכים וההגה,

חישוקי הכרום, את העובדה שהיא מעט שונה בנוף המוכר.

יש בינינו יחסי אהבה-שנאה, זה לא הולך ברגל, לפעמים היא זו שמפעילה נגדי

205 סוסים שלא מדברים עברית.

Gn'f'R

פורסם
לי יש קרייזלר סברינג lx 2001 נפח 2.7 עם 167 אלף ק"מ, בסה"כ רכב די שמור ומטופל בנדיבות.

לו יש טיוטה קאמרי 2006 והוא הוריד את המחיר מבלי שביקשתי ל 55, לא ראיתי אותה, הוא רק תיאר לי.

אז זה לא באמת ראש בראש, אתה עוד צריך להוסיף לו איזה 30K...

ואם הוא מוכן לראש בראש אז תחליף לפני שהוא יתחרט

ערב טוב לכולם.

אני שמח שעלתי את הנושא הגורל כאן. :roll:

רצה הגורל ועליתי משם,

רצה הגורל ונשארתי כאן,

רצה הגורל וסיימתי אותם,

רצה הגורל והתחיילתי כאן.

אני מאמין שהגורל שלנו מחליט כיצד לנהל את אורך החיים שלנו וההחלטות שלו הם בהתאם לרצונות ואמונות שלנו.

גיבוב על הגורל שלי בחודש האחרון.

החלטתי שאישתי צריכה להפסיק לעבוד במפעל במשמרות של 12 שעות אך בגלל ההכנסה המשמעותית ולא קטנה שלה למשפחה לא היה מנוס מלקבל החלטה גורלית.

הרעיון שלי היה שהיא תעבוד באיזה משרה קטנה ואני הלך לעבוד ואשים מנהלת משרד בעסק שתנהל בשוטף ואני אלך לעבוד כהנדסאי באיזשהי חברה הייטק.

לבסוף אני מחליט שאני אעביר את העסק לאישתי ושהיא תנהל אותו ואז גם תוכל לקבל שכר טוב שאני מרוויח היום ואני הלך לעבוד וכך לא רק שתהייה גמישות אלא נרוויח יותר :-)

ואז הגורל התערב- אני שולח קורות חיים ומקבל טלפון לאחר שעה בלבד ומוזמן לחברת הייטק ליום מיונים ראשוני.

מגיע למבחן ולאחר הסיום מתקשרים אלי ואומרים שאני היחיד שעברתי אותו (טוב רובם היו קצת לא סגורים על עצמם) :oops:

ממשיך לאיזה מבחן פסיכוטכני של 500 שאלות שנות עם ציורים וחידות ושאלות שחוזרות על עצמם.

לאחר 3 ימים מקבל טלפון- מיכאל אתה לא מאמין עברת גם את המבחן הזה רק..... שכרגע הפסיקו לגייס עד לתחילת 2014 כדי להכניס את התקן כבר לשנת 2014. :evil:

בינואר איך שיפתח תקן אתה תוזמן להצעת עבודה.

כנראה הגורל לא רוצה שאני יחזור להיות שכיר (גם אני לא כל כך רוצה בלשון המעטה).

אז עכשיו אני כבר לא בטוח שהרעיון שלי בנוגע לעסק ולגבי השכיר הוא טוב, גורל הצליח לבלבל אותי. :2gunfire:

גורל רקד איתי, גורל שמח איתי, גורל דפק אותי והשאיר לי רק סימן. :confused:

תחילת ינואר 2014 זה בדיוק עוד שבוע.

גם אצלי בין החתימה על החוזה לתחילת העבודה היה כמעט שבוע, וזה היה כשהייתי להוט להתחיל לעבוד, ישבתי בבית והשתגעתי

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

יש לי הפרעה - בזה אני בטוח, אני לא יכול לשבת בלי שיש לי איזה פרויקט לעשות.

הבעיה היא שברגע שיש לי פרויקט אני לא רגוע ולא נח עד שאני לא מסיים אותו, ואז נוצר חלל עד שאני מוצא פרויקט אחר.

לפני חודשיים בניתי פרגולה, יצאה מצוין. אחריה בניתי עגלול (גר בקיבוץ), אחר כך ספסל גינה ועכשיו אני בונה קמין מדוד שמש ישן.

אני מרגיש שאני רץ ורק מחפש מתי לעבוד על הפרוייקט ולא מצליל להנות מהדרך.

כל עוד הפרויקט לא גמור אני רק חושב מתי לברוח ולעבוד עליו, איך לעשות ולמה.

מה יהיה אחרי הקמין ? נגמרו לי הרעיונות.

פרגולה.jpg

20130928_125745.jpg

IMG_20131214_155426.jpg

IMG_20131214_155500.jpg

IMG_20131214_163039.jpg

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

לוקו, אני לא מובטל כי יש לי עסק. אישתי נמאס לה לעבוד במפעל 12 שעות ועוד לילות חגים ואת האמת גם לי נמאס מזה.

ראש השנה האחרון הייתי לבד בבית בערב עם הילדה וללא טיפת אווירת חג.

כל ההתלבטות היא תכלס קשורה ישירות להכנסה משפחתית.

אופציה שאשתי תלך לעבוד במשרה של משכורת מינימום לא בה בחשבון בגלל התחייבויות ולכן הדבר האופטימלי לדעתי זה שנמשיך להרים את העסק על ידי כך שאשתי תנהל אותו עם העזרה שלי ואני אעבוד באיזה חברה עם משכורת נחמדה.

תפוחי לאיפה נעלמת? העם דורש גיבוב :rolleyes:

יש עכשיו דיון מעניין על עישון, ממליץ לכולם לקראו קצת, יש שם תגובות מעניינות :D

החיים הם כמו....

• תוכן חדש...