Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא רוצה לבאס אותך ביום הראשון של הגיבוב, וגם לא רוצה שבגללי כן תחליט ללכת לרופא אבל אני חייב.

בגלל העיסוק שלי, יוצא לי כל יום לשמוע הקלטות ואפילו כמה פעמים ביום את הריבים של המון זוגות שפשוט מתחרפנים ומתגרשים.

כמובן שאני כבר קר כקרח לכל הנושא ולא מתפלא מכלום ולא מתרגש. :cool:

כל יום מגיע אלי צד אחד ואני נאלץ לשמוע את כל החרא שיוצא מהאנשים בתקופת הגירושין.

הדבר היחיד שמכאיב לי שלרוב הילדים סובלים ולא רק שקשה להם אלא הזוגות רבים ונוקמים אחד בשני דרך הילדים, דבר שממש משגע אותי. יש מקרים מאוד קשים ולא נעימים שעברו כבר כמה שנים מאז אותם הקלטות והם פשוט לא נמחקות לי מהראש.

קצת סטטיסטיקה:

זה בערך 60%-40% ל"טובת" המין הנשי שפשוט נהפכות למפלצות, אבל יש גם את המין הגברי שגם יודע להתחרפן כהוגן. במיוחד הם יודעים כיצד לנקום ולנצל את הכוח שלהם בבית הדין הרבני.

פעם אני אגובב על מה ואיך אני רואה את התנהלות בית דין רבני ובכלל עליו. :screwy:

החיים הם כמו....

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לוקו, היום אני הרגשתי את מה שאתה הרגשת כשפתחת שרשור ואף אחד לא הגיב.

מחפש חשמלאי רכב שמכיר את המערכת התאורה בשלל סוגי רכב לטובת פרוייקט שאני המשקיע וממנו נדרש רק קצת ידע. דבר שיכול להניב המון כסף במיוחד ואם אין על זה פטנט. חשבתי שבכדי למצוא חשמלאי רכב אז קארספורום זה המקום, אז חשבתי.

אפילו לא תגובה אחת. :banghead:

החיים הם כמו....

פורסם
אני עדיין לא הבנתי מה אתה עושה, תגובב על זה.

בכיף. מחר אקח הפסקה בצהוריים ואגובב על זה. דרך אגב או שפספסתי משהו או שלא, מה קורה עם הרעיון של הפגישה?

החיים הם כמו....

פורסם

לא יודע, יונית לוי אמורה לעשות על זה אייטם בחדשות היום. (מי זה כותב שם את כל השטויות האלה ? שומאכר ? רז ?).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

שוב חזרתי מהצפון, סגרתי על הבית. מחר - עולה שוב לצפון, לחתום חוזה. מזל שהיאריס הגאונה עושה כמעט 1/20, אחרת זה היה הרבה יותר יקר. אני מתחיל לעכל, מגניב לגמרי כל העניין הזה. הרבצתי היום גם טיול באיזור (ברכב), נהניתי לאללה.

לוקח אויר - מחר אני קם בחמש בבוקר ועד יום שלישי בבוקר בו אני מעביר את הדירה - לא הולך לנשום הרבה. עבודה+שלושה מפגשי פרידה (חברים)+טיול+אריזות (שכמובן יידחו לרגע האחרון)+בירוקרטיה לפני עזיבה - כמה שאני הולך להנות מהשקט שיהיה מיום רביעי עד ראשון שבו אני מתחיל לעבוד כמו חמור :).

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

v.michael המפגש יערך בביתו של אנלוגי.

אנלוגי אם אתה מחפש מישהו שיעזור לך (בעיקר בפריקה כי אני לא מתכוון להגיע למרכז) סיימתי לעבוד ומשעמם לי, אולי על הדרך נלך לבדוק איזה 205.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

בהצלחה ובמזל!

לאן אתה עובר?

עוד שומר את העבודה בשושו?

הנזלת את העדשה כי אתה נוטש את התחום? או לצורך קאמבק עתידי?

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

סתם עשיתם ממני שושואיסט, אני לא שונה מאף אחד כאן שלא משתגע על הרעיון לחשוף בדיוק היכן הוא גר והיכן עובד. אם כבר אז להיפך, פחות או יותר כתבתי הכל בצורה כזו או אחרת, מרומזת יותר או פחות. אני מוכן להוסיף עוד רמז - אני עובר ליישוב ששמו מורכב משתי מילים, והולך לעבוד בחברה ששמה הוא מילה אחת, בלי ראשי תיבות. היא מתעסקת בחקלאות, ואני מניח שעם הזמן כנראה אכתוב יותר על העניין, אבל באמת שיש דברים שלא אכתוב. מי שממש רוצה ממני מידע מאיזושהי סיבה, שישלח הודעה פרטית וישכנע אותי למה חשוב לו לדעת, מבטיח שאני לא מסתיר כלום.

לגבי ההעברה - התבגרתי, ובפעם הראשונה בחיים שכרתי חברת הובלה+סבלים. אני עדיין אעבוד כמו ניגר, כי קשה לי לעמוד מלמעלה כמו איזה בוס, אבל לפחות את הדברים הכבדים הם יורידו. בכל מקרה עולה צפונה גם עם רכב פרטי, לטובת הציוד הרגיש ולפריקה כמובן.

עד היום סינג׳רתי קשות חברים/משפחה, בפעם האחרונה קוללתי די הרבה והחלטתי שלא עוד. כולנו כבר לא ילדים, וחלקנו בעלי ריאות מפוייחות. כולם (חוץ ממני כרגע) עובדים ולא בדיוק יתאים להם לפנות יום באמצע שבוע ולנסוע צפונה. חלאס, שאחרים יעבדו קשה.

טל, הנזלתי כל מה שאני לא צריך עבור הנאתי, זה אומר בעיקר את ציוד הגיבוי שלי. השאר נשאר למען התחביב כמובן, ולמען ימי הצילום שלא אוכל לוותר עליהם (ויהיו כאלה, אני משוכנע). בכל מקרה, בתקופה הקרובה אני כבר לא צלם (הנה נבלות, חשפתי בפה מלא מה עשיתי עד עכשיו. מבסוטים? אגב, מי שבאמת היה חשוב לו לדעת ולא הבין את זה מההודעות שלי עד עכשיו, שיפסיק לנסות לפתור תשבצי הגיון. עזבו, יש את הסודוקו לילדים).

ר. פרסקי

פורסם

אנלוגי, איך היד? החלימה מאז הנפילה עם האופניים? הברזלים עדיין בפנים? זה משפיע עליך בצורה כל שהיא (פיסית), או שאתה שוכח שהם שם?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אנלוגי אם אתה צריך עזרה אתה מוזמן לשלוח הודעה (בעיקר באריזה. אני מהמרכז).

מחר אני הולך לקנות חכה! זהו החלטתי סופית אני רוצה ובא לי! מחר נחדש בתמונות...

פורסם

היד מתפקדת באופן מלא, קצת הגבלת תנועה בקצה הטווח אבל לא משהו שמפריע לכלום, ונמצא בגדר הנורמלי (אפילו יותר טוב מנורמלי לדעת הפיזותרפיסט שלי). אני משתדל להעביד אותה קשה, כדי שלא תנוח. עדיין מתרגל פיזותרפיה כשאני זוכר. החלמתי מהר מהצפוי, באמצעות עבודה קשה ומחשבה חיובית (בשיא הרצינות, הגישה משפיעה המון).

לא כואב, לפעמים מורגש באופן מוזר, בעיקר בימים קרים מאוד. לא מצפצף בגלאי מתכות לצערי. לא מתמגנט, ברור שבדקתי.

תודה על הצעות העזרה! אני אחד האורזים הכי טובים שיש, כי אין לי סנטימנטים. דוחף הכל לתוך ארגזים/תיקים/שקיות והיידה. משתדל לזרוק/לתרום כמה שיותר. בדירה החדשה מסדר את הדברים החשובים ואז מבלה עוד כמה חודשים בלחטט בארגזים חצי פרוקים ולגלות מחדש כמה שטויות יש לי וכמה מעט אני באמת צריך.

אגב צילום, תעיפו מבט בלוח הפורום, אם מישהו מעוניין בתיקי צילום אני מוכר, וביותר זול ממה שפרסמתי. מבצע לגיבוב - תבואו, תקחו, תשאירו כמה שתרצו.

ר. פרסקי

פורסם

עברתי מקודם להנאתי בין היתר על שירשור של "יצאת צדיק ועלילות המעבדות הסלולריות".

לחרדתי, אחרי שעברתי לשחק קנדי קראש בפייסבוק, נתקלתי בפרסומת של המעבדות תיקון של סלכלום.

רבותיי, לא רק גוגל עוקב אחריכם מהנייח, גם פייסבוק עושה את זה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

היום כולם עוקבים אחרי כולם, בגלל זה אני מפרסם שטויות ופרטים לא נכונים בפרצוף ספר. כתוב שם שאני נשוי, למדתי בבית ספר יסודי בלאס וגאס ושהמעביד שלי זה רונלד מקדונלד. כשאתרים מסויימים דורשים ממני להכניס שם של ארגון שאני משתייך אליו, אני כותב "פאוור ריינג'רס".

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אחחח, אני מתגעגע לימים שבהם הפרטיות שלי הייתה חשובה לי.

כיום בתור בעל עסק הפרטים שלי נמצאים all over the place.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...