Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

השארתם אותי מרותק לכיסא, מהרהר עם עצמי.

רציתי להגיב אבל יש גיבובים שלא מגיבים להם, מסכימים איתם וממשיכים.

תיסלם אנלוגי!

Gn'f'R

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הייתי בקיסריה בשבת' date=' מקום נחמד.[/quote']

אם מתעלמים מהדגים העומואים עם השפתון שיש להם בכניסה. :lol:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

בוקר טוב מאמסטרדם הגשומה והקרה, בחוץ חורף, בתוך הדירה קיץ בסגנון גמייקה.;):cool:

uploadfromtaptalk1388130745558.jpg

uploadfromtaptalk1388130760217.jpg

uploadfromtaptalk1388130795690.jpg

uploadfromtaptalk1388130820639.jpg

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

סטייה קלה ברשותכם.

האם זה (רועי פרייליך) -

הוא יורשם של דני דותן ושות' (הקליק ז"ל) -

?

(אודה למי שיוכל ורוצה, להדביק את תמונת היוטיוב של שני הללו).

רוצה להאמין שכן, ושיהיו עוד יצירות שיזכירו את ההרכב שבעבר נראה לי מוזר, ועכשיו - ממש טבעי וזורם (למה תמיד אנחנו מעריכים משהו רק לאחר זמן כה רב...?). דבר ראשון ששמעתי את רועי - חשבתי שאולי הקליק התאחדו.

אמשיך לעקוב.

alfa 156 2.5.

פורסם

בוקר טוב לאורח באמסטרדם :)

לפי החזאים אנחנו נכנסים לסופה קטנה עם הרבה רוח ... תהנו ותיזהרו מעצמים עפים !

לתשומת לב המגובבים ככלל והמגובב הראשי בפרט, שיעור ניכר מכותבי וקוראי הגיבוב נמצא באמסטרדם. לדעתי ניתן להגדיר את העיר כבירת הגיבוב הזמנית.

שבת שלום חברים.

51 קג"מ :shock::lol:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ערד היתה ותישאר בירת הגיבוב, זה שאתם נפולת של נמושות שמגובבים בחו"ל לא נותן לכם את הזכות !:p

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לאיפה דניקס נעלם ? (בפייסבוק של אוטוסטור יש תמונה של קליאו ספורט)

לאיפה אליה נעלם ? (בעצם הוא נעלם מידי פעם)

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נראה טוב וגם המחיר טוב. הייתי הולך לראות.

עריכה: קח בחשבון שצבע אדום ברכב ישן זה באסה, יהיו לך חלקים וורודים וחלקים אדומים.

עוד עריכה: אבל בעצם אתה אלוף דיטיילינג, יש לך את הכח להעלים את זה.

פורסם
לאיפה דניקס נעלם ? (בפייסבוק של אוטוסטור יש תמונה של קליאו ספורט)

לאיפה אליה נעלם ? (בעצם הוא נעלם מידי פעם)

אני פה, חזרתי לשגרה מחור*נת.

אין לי זמן לכלווווום, רופני איך אני שולח לך את התמונות ? (205 בשלג מאוד יפה)

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

פורום\ orik edarr @ gmail . com (תמחק רווחים שאני לא ייקבל ספאם)\ לפתח את התמונות ולשלוח לי בדואר

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

אין משהו עם פחות קילומטרים? דווקא במכוניות הממש ישנות יחסית קל למצוא אוטו מאיזה זקן או סתם מוזר\ה שנסע 80 אלף ב20 שנה. (במכוניות בנות 4-6 דווקא כמעט ואין סיכוי למצוא כזה)

כי מכוניות עם ~ 100 אלף עוד יכולה להיות עם מנוע מתלים וכסאות מקוריים בלי שום בעיה במצב תקין יחסית. ב250 אלף אין סיכוי שלא התעסקו בזה כבר 3 פעמים או שזה פשוט במצב חרא.

חוץ מהקילומטרים נראה סבבה, אבל אישית לא הייתי קונה עם כל כך הרבה.

אם אתה לוקח את ההימור בנוגע למצב המכאני בגלל הק"מ - זה צבע אדום, אם הוא עבר תאונות אתה תראה הבדלי צבע בין החלקים מייד אפילו בלי שום ידע. אם כל האוטו באותו הגוון זה אומר שהוא באמת לא עבר תאונות שזה טוב מאוד, ככה לא תהיה לך 205 עקומה ומחלידה אלא משהו שאפשר להביא למצב חדש אפילו.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

אני מצרף את התמונה שיש ביד שתיים http://www.yad2.co.il/Cars/ViewImage.php?CatID=1&SubCatID=1&RecordID=40018b260cc37aaa194433412a94c9a3d3f

ניתן לראות שיש הבדל בין המכסה מנוע וכנף ובין הדלתות (לפחות ככה זה נראה לפי התמונות), הגג אני לא יודע מה מצבו אבל אני חושב שיש קצת חלודה מעל מסגרת חלון.

ליאור, לא 3.5 K ש"ח, אני אחפש בכל זאת עוד קצת (ואני אלך לראות אותה).

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני לא חושב שברכב ישן כזה צריך להתרגש מק"מ גבוה. יש הרבה דעות שאומרות להתרחק אבל רובן תקפות לפחות מבחינתי לרכבים חדשים יותר.

רכב ישן שנסע הרבה ועדיין נוסע - כנראה שמטפלים בו טוב. סביר להניח שרוב הנסיעות האלה הן לא בתוך העיר אלא בבין עירוני.

צריך לזכור שרוב האנשים יעדיפו להזניח רכב שהם לא משתמשים בו ביום-יום מאשר להשקיע בו כסף על טיפולים.

מבחינת מתלים, סביר להניח שברכב ישן שלא נסע הרבה = עמד בחנייה המון זמן, כל הגומיות עדיין מקוריות וכנראה תכף מתפוררות, הכריות של הבולמים הפכו מפיתה ללאפה וכנראה גם הבולמים עצמם שווים לתחת. אם לא העירו לו על זה בטסט אין סיכוי שהוא החליף שם משהו.

מבחינת קפיצים - לא יודע איך זה בפיז'ו אבל בכלליות קפיצים מחזיקים המון זמן אם דאגו להחליף בולמים מתי שצריך.

כמובן שצריך לבדוק את זה פיזית ולא להסתמך על השערות כאלה, כמו שלא צריך לצאת מנק' הנחה שק"מ גבוה זה אוטומטית רכב שחוט.

• תוכן חדש...